Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jet Chemicals

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Geekblog Egy szerb film 2011.04.26 08:08:00
Az Egy szerb film korántsem azért tekinthető a kínpornóként megbillogozott alműfaj díszpéldányának, mert megélhetési kéjelgés és valószerűtlen mérvű bántalmazások egyidejű megjelenítésével múlat mintegy száz percet, sokkal inkább farizeusi igyekvése okán, mellyel az…..
Horror-Mirror Új szerkesztő! 2011.04.19 08:52:00
Tegnap bejelentést ígértem, íme:A blognak új társszerkesztője akadt, még hozzá nem is akárki! A mindenki által ismert Filmdroid blog atyaúristene: koimbra!(taps)Természetesen nem Gremlins kollégát váltja, ő még továbbra is a team inaktív tagja, majd ha lesz a blogra ideje, akkor…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Jet Chemicals 2011.03.24 11:54:48
@Tigeri: sajnos igen. pedig nem igy indult.
Jet Chemicals 2011.03.24 11:26:07
@jobbcsapott: nézopont kérdése, hogy ki eloskodott kin. az én meglàtàsom szerint az orszàg a csalàdomon, a baràtaimon, rajtam.
magyarorszàgon tobb adot fizettem mint a legtobb magyar munkavàllalo fog az elkovetkezo két évben, a tanittatàsomat pedig a csalàdom finanszirozta, az àllamtol semmit sem kaptam. és mielott milliàrdosnak titulàlnàl kozlom hogy édesanyàm korhàzban dolgozik szarért hugyért, édesapàm pedig szintén àllami alkalmazott.

a helyi munkaeronél sokkal dràgàbb vagyok. a vàrosnak melyben élek a 72%a expat, mindenki kedvel minket.

és végre azt érzem hogy megbecsulnek, szabadidomben pedig segitek a vàrosfejlesztésben és a nemzeti sportszintér épitésében. itt nem sikkasztjàk el a tàmogatàsokat, nem mindenki sajàt magànak haràcsol és mégis el tudsz ugrani az àllamokba vagy egy hétvégére pàrizsba ha ugy tartja kedved, nem kell érte lopni csalni hazudni csak megvenni a jegyet.

hadd leplezzek le neked valamit. vannak olyanok akik elhagyjàk magyarorszàgot de mindig tudjàk hogy hazatérnek. oket làtod majd ujra.
de vannak akik tovàbbléptek, és soha nem térnek haza. te ugy gondolsz rànk mint eltévedt kalandorokra akik majd szépen osszeomlanak és hazakullognak. mi viszont gyàvànak tartunk téged mert soha nem mertél meglépni egy ilyen nagy lépést, egyedul nekivàgni a vilàgnak és letelepedni valahol. én felégettem minden hidat magam mogott és ugyanannyi erofeszitésbe tellne otthont alapitanom magyarorszàgon mint mondjuk ausztràliàban...ha nem tobbe.
néha hazamegyek mert a csalàdom ottragadt, de ahogy öcsém végez az egyetemen màr viszem is ki. és ne haragudj, de kit érdekel hogy mit adott az àllam? akartam én magyar lenni? én megprobàltam mindent hogy megvàlljak az àllampolgàrsàgomtol de nem egyszeru. megnyugtatlak idovel sikerulni fog, igy neked is jo lesz és nekem is, nemigaz?