Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csárdi Antal

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Főpolgármester Úr, tisztelt Közgyűlés! A mellékelt prezentációból hiányzik egy lényeges műszaki szempont figyelembe vétele. A tanulmány nem hasonlítja össze a most javasolt parti és a magasabb terepszinten megvalósítható Nánási úti nyomvonalakat az uszadék-veszélyezetetettség tekintetében.…..
A blog rendszeres olvasói számára nyilván nem meglepetés, hogy a létező és választható politikai formációk közül mi leginkább a Lehet Más a Politikával szimpatizálunk. Augusztusban szintet léptünk; bár eddig csak kommentelt zászlónk alatt, mégis egy blogtársunk, Csárdi…..
Kitörni - mármint a 6-10%-os kispártiságból. Nem ment az - utólag visszatekintve - karakteres Schiffer Andrással, és a mostani kongresszusuk után sem látszik a pálya. Annak ellenére, hogy sokaknak, sokunknak nincs most más választható pártja, még leginkább ők. De ez kevés lesz.…..
Csárdi Antal 2012.02.06 17:49:21
@online távmunkás: Természetesen igazad van ami a párthonlapokat illeti. Nekünk komoly érdekünk lett volna, hogy ezek a hírek megjelenjenek a médiában, de egyrészt az általam már említett ellenérdekek, másrészt az elmúlt másfél év látványosabb ügyei miatt ezek szépen lassan feledésbe merültek. De ezek az ügyek élnek, dolgozunk rajtuk és képviseljük őket minden lehetséges fórumon. Mögöttünk nincs évtizedek alatt forintmilliárdokból fenntartott médiabirodalom, és erre -bár sok nehézséggel jár- büszke vagyok. Ugyanakkor valóban meg kell találnunk a módját, hogy átüssük a médialáthatóságot.