Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrZ (törölt)

0 bejegyzést írt és 1904 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Kardos Gábor filozófus írása. * Ha eddig nem lett volna világos, most szépen kiderült, kik gyakorolják itt Európában a politikai hatalmat és milyen médiaháttérrel – igényszintjük pontos kifejezése, ahogy Charlie-ként határozzák meg magukat. Érdemes…..
mrZ (törölt) 2015.01.19 12:35:01
A politikai korrektség azt akarja, csak egy oldala legyen az igazságnak és ne legyen róla vita. Pedig versenynek kell lennie a valóságértelmezések között – mondja Michael Walsh amerikai jobboldali-libertárius újságíró, médiakritikus, író, aki nagyon nem szereti azokat a…..
mrZ (törölt) 2015.01.18 19:12:58
@profilo:

A muholkepeket tobbspektrumon keszitik, aztan softver osszeilleszti es beszinezi. A piros fa normalis.
mrZ (törölt) 2015.01.18 21:37:38
@gyalog.galopp:

A keresztenyeket ugyanugy gyilkoljak mint ahogy a fenti hozzaszolasomban elemezheted a nigeriaiak legyilkolasat. A nyugatnak most az isis a foellenseg. Eddig minden isis meszarlas, lefejezes, akcio videorol kiderult hogy hamis, beallitott szereplokkel, vagott es editalt felvetelek.

Talan segit a tovabbiakban megertened a torteneseket:
public.isishq.com/public/SitePages/Home.aspx
Vendégszerzőnk, Szelei István írása. * Amennyiben a kuruc.info szerkesztőségét érte volna terrortámadás, Európa akkor is a szólásszabadságot ért támadásnak vélné az esetet? Nyilvánvaló, hogy nem. Sőt, e felvetésemet most egyesek felháborítónak is tarthatják, mondván,…..
mrZ (törölt) 2015.01.17 14:37:42
@picur3ka:

>>legközelebb kurucinfón zokogj, hogy a liberális
>>véleményterror cenzúrázza a zsidózást.

Most live linuxrol irok mert portscan es pishing email magyar cimrol egyszerre jott. Majd kilogolom, de meg a vinyot is kihuztam, mert hogy a francba jott at egy cisco hubon, es honnan tudta a privat emilemet. persze mindez tok veletlenul azutan hogy feldicsertem a zsidokat es izraelt.
Felreertes ne essek, ez nem valami komoly tarsasag, csak valami amator, de pont ez a gondom vele.
mrZ (törölt) 2015.01.18 16:53:51
@midnight coder:

>>Engem mint konzervatívot ....

Mi a konzervativ? Sajat megfogalmazasodban.
Csütörtökön a svájci jegybank elengedte az 1.20-as árfolyamküszöböt, a bejelentést követően az árfolyam 0.85-re is erősödött az euróval szemben, majd 1.00 körüli szintre jött vissza. A lépés a legtöbb elemzőt meglepte, míg mások erre vártak három éve. Azzal, hogy…..
mrZ (törölt) 2015.01.17 20:37:42
@picur3ka:

ja, bocsi.
mrZ (törölt) 2015.01.17 22:13:19
@Mr Falafel:

A bloomberg egy hirgyaros es hazudott.

"A Bloomberg ebben a cikkében is kiemeli, hogy Magyarország tette a legradikálisabb lépést abba az irányba, hogy csökkentse a gazdaság sérülékenységét svájci frank kitettségből, ..."

1., Csak a lakossagi hiteleknel van ez, igy most a bankok buknak. A gazdasagba pedig beletartozik a bank is. A gazdasag serulekenysege nem csokkent az adossag tovabbra is ott van, es svajci frankban, mert senki sem vasarolta vissza, mert szamitottak az eurohoz kotott arfolyamra.

2., Orban ertekelte le a forintot, es okozta a frankhitel gondokat.
www.xe.com/currencycharts/?from=CHF&to=HUF&view=5Y

3., a goromba stilusod nem baj, de a tenyszeru tudas hianya mar igen.
mrZ (törölt) 2015.01.18 09:59:33
@Mr Falafel:

Fx market kereskedesre nincs biztositas, szabalyozott egysegesitett nyilvanos uzleteles, az egyes paltformok sima adok/veszek/opcio lehetoseget adnak. Nincs biztositas, mert a kotes idopontjaban az uzlet letrejott, nyilvanos ismeretek es feltetelek alapjan.

Ha valaki egyeni szerzodesben (piacon kivul) bizniszel, de az mar mrd dollaros volumen. Ezekben mar vannak valtozok ezert derivativ, es erre lehet biztositast vasarolni. Elofordulhat. Viszont arrol meg senki sem tudhat, uzleti titok minden fel reszerol, osszesitett adatszolgaltatas van csak nyilvanosan.

Dobj meg egy linkkel mire gondolsz.
„...hiszen ahány városállam eddig még más néppel társult és későbbi bevándorlókat fogadott sorai közé, legnagyobbrészt összetűzött velük...” (Arisztotelész: Politika) Mindezt arról írja a derék sztagirita, hogy Szübarisz polgárai, miután a krotoniak legyőzték és…..
mrZ (törölt) 2015.01.16 20:19:17
@bispora:

Bocsi. Nem ugrott be a nicked, csak amikor megláttam a listát.

Nagyon sokat tanulmányoztam genetikai statisztikát, arra épül a világképem, nem tudok mit kezdeni olyan dolgokkal mint low sample, meg gettóban felvett adatok, meg néhány génből derivált következtetés, meg hasonlók.

mégegyszer elnézést.
mrZ (törölt) 2015.01.16 22:33:12
@bispora:

Az elsőt átfutottam, ezek már meglevő adatok újrafeldolgozása, van benne valami mint minden munkában.
De:
szociogazdasági alapokon kutat, és ilyen alapon hasonlítja össze tokió városlakóit és yoruba törzsi szövetséget, egy olyan teszttel ami kifejezetten nem alkalmas ilyen tipusú képességel alacsonyabb szintet megütők mérésére, mert ott már hibás eredményt ad.. Pluszként a yorubáról: évezredek óta rabszolgakereskedők lopják a fejlettebb és értelmesebb egyedeket, és pont azon a területen élnek ahol az élelmezési gondok közrejátszanak az agyi fejlődésben.

Majd a másikat holnap, ez nem volt meggyőző, olyan tipikus európai igenigennemazdeigen volt.
Egyszer régen, nagyon régen, valamikor az ancien régime végén, a messzi-messzi Franciaországban élt egy nagyon fura gróf, akit mindenki csak úgy hívott, hogy Charles le Drôle, vagyis Vicces Károly. Családja valamikor a százéves háborúban kapott vitézségéért előbb bárói, majd…..
Vendégszerzőnk, Hettyey András írása. A szerző a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusa, külpolitikai szakértő. * Éppen azokban a német tartományokban félnek a legtöbben az iszlámtól, ahol jóformán nem élnek muzulmánok − és fordítva: abban a tartományban, ahol a…..
mrZ (törölt) 2015.01.15 15:48:53
@IdomitottFoka:
>>....mert állandóan előkerülnek az avas konteók ....

Attól lesz konteó hogy a média elferdíti.

Mondok példákat: chemtrail. Csinálnak egy konteó napot ahol direkt hülyét hívnak meg és még azt is belekergetik az időhiányba. Miközben van valóság alapja:
www.theguardian.com/politics/2002/apr/21/uk.medicalscience
A 2vh után mindenki (us, gb, szu) embereken, általában nagyméretű populációs centereken tesztelte az alapvető anyagok hatását. Kb 40 éve vége a programnak, de ahelyett hogy előjönnének egyenesen mi történt, a médián keresztül járatják le őket. És hogy mennyiben van vége? ki tudja? Mindennap újabb vegyületeket fejlesztenek ki, hogyan másképp lehetne felmérni katonai alkalmazhatóságát?

Vagy másik: building 7. Eddig a történelem során ez az egyetlen olyan acél épület ami magába roskadt egy lokális kis tűztől, még a 100méterrel messzebbi túlsó oldalán is, ahol még csak meleg sem volt.

Ez pedig a legelső fotó a pentagonba csapódott repülőről, csak éppen nincs egy fikarcnyi repülő sehol.
www.geoffmetcalf.com/pentagon/images/6.jpg

A londoni és madridi robbantás kivételével az összes terrorista merényletben hatalmas hibák és fizikai képtelenségek vannak.

Hagy tegyem ide a kedvencemet, aangirfan-t, a koma a dutroux ügy óta publikálja az angol és eu vezetés pedofil ügyeiről a részleteket, csúnya konspirációs őrültként emlegették. Ez pedig a múlt hónap:
www.theguardian.com/uk-news/2014/dec/18/police-claims-vip-sex-ring-murder-three-boys

Miért dugod fejedet a fenekedbe?
mrZ (törölt) 2015.01.15 17:43:28
@IdomitottFoka:

Szereted a fényképeket?

Európa egy képen:
m.cdn.blog.hu/na/napizeje/image/b%20OV%20k%C3%A9zcs%C3%B3k%201.jpg

Ez meg az egyik főgonosz, tőle féltünk legjobban, naponta szapultuk, aláztuk.
Vajon miért?:
pbs.twimg.com/media/B7W6TEcCUAAK9Ao.jpg
pbs.twimg.com/media/B7W_VoqIEAA4MJE.jpg

gondoltam hogy nincs időd, ideje visszafordulni a tv-hez, régóta távol vagy, hiányoztok egymásnak.
mrZ (törölt) 2015.01.15 21:37:08
@IdomitottFoka:

Nem neked írogatok, fórum, nyilvánosház, amúgy is idedugtad a pufidat a lőtérre, oszt még reklamálsz, méghogy nem bírlak?, mindenkit szeretek, pozitív diszkriminációs alapon.

melyik prekoncepciómra gondolsz? Nem jött be? Hihetetlen!!! Akkor mégsem én vagyok mr oracle, teljesen lelombozódtam.

A másik az nem kettő hanem egy, ciki hogy nem ismerted fel chavezt, igazad van, hagyjuk, disznók elé kölest.....

Idő? Végtelen, kiírtam a szemöldökfára hogy holnap.
A család meg itt van velem, egész nap családi életet élek, még sok is nekik, majd átadom.

Munka? Ja hogy dolgoznod kell a krumpliért. Mindjárt más. Most international monetary capitalism van. A munka csak szocializációs tevékenység, azért kapsz fityinget érte.

_Csináld úgy hogy a fitying is és a munka is másé legyen._
A Charlie Hebdo elleni támadás két dolgot mutatott meg. Egyrészt, hogy nem jól működik Nyugat-Európában a bevándorlók integrációja, amit nagyon is folytatni kellene a bevándorlók második generációjában is. Másrészt, hogy a szólásszabadság még itt, Európában is védelemre…..
mrZ (törölt) 2015.01.10 19:14:35
@Counter:

Mi benne a skizó? Mi benne a paranoia?
Én a netbe nőttem bele, 25 éve olvasom mekkora különbség van a tv nézők és tv mentesek véleménye/tudása között. És közben végigtúrom a netet a foia dokumentumok után, ezrével olvasom azokat amikről sohasem hallottál. És mindez ott lenne neked is, de te tudatosan elhatárolod magad tőle.

Itt van egy cím. cryptome.org/

Mind valós dokumentum, hányról tudsz vagy hallottál? Egyről sem. A tudatlanságot választottad. De az a te életed, én attól még élem az enyémet.

ja chip!!! az új diákigazolvánok már kint vannak, rfid chippel felszerelve. Tudod mit jelent ez? Meg tudod fogalmazni mit jelent ez?
mrZ (törölt) 2015.01.15 00:13:46
@picur3ka:

Tegnap pedig a gazprom főnök üzenete: fázni fogtok.

Транзит российского газа в Европу через Украину будет остановлен.
www.rg.ru/2015/01/14/miller-site.html
„A gyilkosok »kultúráját« provokálni véleményem szerint iszonyatos játék. Az amúgy is jelen levő veszély olyan szintre emelése, ami egyszerre értelmetlen és elviselhetetlen.”Nem kellett három nap sem, hogy a francia szatirikus lap munkatársainak kivégzése után kialakult…..
mrZ (törölt) 2015.01.13 19:58:13
@Borenbukk:

Ja, mert a fizika az energia megmaradásról szól. Hol van a lövés energiája? Hol a lövedék pusztítása?
Kráter: az ak általában köpenyes lövedékű, a betonba becsapódáskor a keményebb fém burok mechanikai hatása és a fellépő nagy energia veszteség plusz nyomás a betont kráteresíti. Mint láthatod a lövés dőlésszöge a járdához képest magasabb mint a lövedék kúposság vetületének fele, így a lövedék nem lepattan a betonról. Ha pedig nem csúszik, úgy az energiájának nagy része ott fogyott volna el. Ami a beton sérülésével járt volna. Majd utánanézel ha tényleg érdekel.

Dramaturgia: igen ez volt az igazán butaság. Egy meglőtt ember menekül, elhúzódik, ha van fegyvere visszalő, küzd az életéért. Főleg ha képzett, és gyakorlata van a fegyverhasználatban. Ez mutatja hogy a felvétel a nyugati ember szemének készült, mert GONOSZ, GONOSZ, GONOSZ ISZLÁMTERRORISTA. lehet mutogatni évekig. valahogy így:
www.youtube.com/watch?v=sseUIRX6C5w

You can only get smarter by playing a smarter opponent.
The more sophisticated the game, the more sophisticated the opponent.
mrZ (törölt) 2015.01.14 13:35:35
@I_Isti:

Miért ne?

Fizikai alapelv hogy a kimeneti nyílás nagyobb. Egy kivételével amikor a lövedék egyáltalán nem deformálódik és/vagy nem lassul, ilyenkor nem hoz létre nagy torlónyomást, nagy lökéshullámot, NEM VESZÍTI EL AZ ENERGIÁJÁT, de ahhoz nagyon szerencsés körülmények kellenek. Közeli lövés régen a 20 méter alattit jelentett, itt most fél méterről van szó.

Jelen esetben sem a lövedék sem a gázok energiája nem okozta sem a fej elmozdulását sem akármilyen látható pusztítást. Sem így nem jó, sem úgy nem jó. Ez a gond. Meg a többi.
Gyűlölet-szervezetek állnak a magyar kormány mellett – így foglalható össze a 444 hírkommentelő portál egyik munkatársának minapi „oknyomozása”, mely szerint „csöppet homofób civil szervezetek támogatására büszke az államtitkár”. A 444 egy obskúrus amerikai szervezet…..
A profán és a vallási fundamentalizmus harca zajlik? A tisztelet és türelem kultúrája helyett kényszerűen választanunk kell a két véglet között? Kétrészes írásban elemezte vendégszerzőnk, a tíz évet Franciaországban élt, az arab világot is megismerő Kardos Gábor filozófus…..
„Wir sind das Volk!”, azaz „Mi vagyunk a nép!” – skandálja rendre az egyre duzzadó Pediga-demonstrációkon hétfőnként megjelenő tízezres tömeg több német nagyvárosban. A Pegida az „Európai Patrióták a Nyugat Iszlamizációja Ellen” elnevezés rövidítése, a Charlie…..
mrZ (törölt) 2015.01.12 16:18:01
@jose maria padilla:

>>vendégmunka: dolgozik, aztán hazazavarják.

helyesen:
vendégmunka: dolgozik, aztán hazazavarni már nem tudod.

Mert a szomszéd füve mindig zöldebb, és van amikor valóban.
mrZ (törölt) 2015.01.12 17:25:33
@Helyes Írás:

Ja, szigorított:

www.immigrationeis.org/sites/default/files/images/charts/immigration_into_us_1.gif

Mármint a fejed, szigorított börtön kósza gondolatoknak.
mrZ (törölt) 2015.01.13 10:12:48
@Helyes Írás:

Amíg az erőforrások ide áramlanak és mi meg továbbra is szétbombázzuk országaikat és magánhadseregekkel, fizetett terroristákkal meg rabló cégekkel káoszt csinálunk náluk, addig folyamatosan jönni fognak. Megoldják, mert meg tudják oldani. A szigorított eljárás csak a bejutás tarifáit emeli, és tovább növeli a korrupció szintjét.

Személyes tapasztalat: céges munkaerő: Szálkásított nigák, mindig mozgásban, hátizsákjukban könyvek gyümölcs, beszélgetnek, vidámak. És kérdeznek, fejlődnek, tanulnak.
Ellentétnek a hr által válogatott európa krémje, tohonya soknemzetű európaiak(mind egyforma), kávéznak, egész nap ülnek, rájuk fagyott műmosoly, eszik a műkenyeret, margarinnal, műhúsokkal.

Esélyünk semmi, de kihúzzuk még egy darabig, mert az új érkezők támogatják a rendszert.
Magyarország ezért zuhan gyorsabban, ide csak a papírért jönnek, mi még a bevándorlóknak sem vagyunk elég jók.
Észrevetted, hogy az arab testvérpárt NEM gyanúsítottként, hanem végig gyilkosként, sőt mészárosként emlegette a bulvármédia, holott a gyilkosok arcát nem látta senki, a kocsiban "felejtett" útlevél meg vagy létezett, vagy nem? Hol van itt az ártatlanság vélelme? Ha egy…..
BEKIÁLTÁS Rajzokkal se uszíts! 2015.01.09 19:00:26
Melyik az előrébb való: a vallás-, a szólásszabadság, vagy a magánélet sérthetetlensége? Az követ-e el nagyobb bűnt, aki a testet pusztítja el, vagy aki a lelket gyilkolja? A terroristáknak, s főleg azoknak, akik mögöttük állva a vallást arra használják, hogy…..
mrZ (törölt) 2015.01.10 13:20:09
De nagyon tudtok mellébeszélni!!!!!

Ezt vitatjátok, itt van az ominózus rajz.

i.imgur.com/W6l1V4q.jpg

Mi ebben a karikatúra?
Nem azt kérdezem mit akar jelenteni?
Mitől vicces, mitől szatirikus, mitől kifejező?
mrZ (törölt) 2015.01.10 14:09:05
@dr kotász:
>>A Charlie Hebdo ugyanúgy kifigurázta a zsidó vallást is,...

Már megint hazudsz, mintha szokásod lenne, Összesen öt zsidókról szólót dobott ki a google képkereső, meglehetősen visszafogottat, miközben többszáz iszlámos volt.
Link ahol ezt kibeszéltük.
mandiner.blog.hu/2015/01/09/a_liberalis_europa_a_charlie_hebdo_es_a_szolasszabadsag/full_commentlist/1#c25680943
Vendégszerzőnk, Mike Károly, közgazdász, egyetemi oktató írása. Az üzletek vasárnapi nyitva tartásáról folyó vita gyorsan félrecsúszott, de talán még helyes mederbe terelhető. A kereszténydemokrata párt azzal az érvvel nyitott, hogy a bolti dolgozók akaratuk ellenére…..
mrZ (törölt) 2014.12.06 14:40:24
@bbjnick:

A drog a drogtörvények miatt van. portugáliában szabad lett a droghasználat, erre lecsökkent. Hollandia sem szenved a liberalizációtól. A britek is elvannak, náluk már mindennapos dolog, ma már nincs party süti nélkül. Drog volt van lesz, meg kell tanulni használni, és biztosítani a nem mérgező minőséget.
A kanabisz alapból nem drog, hanem gyógynövény, a természetes fajtákban a thc tartalom 1%, a modern hibridek 20%-os tartalmúak. Az engedélyezés után meredeken esik a thc tartalom, előtör a minőség, csökken a sörfogyasztás, és a fájdalomcsillapító gyulladáscsökkentő gyógyszerek forgalma, ezzel javul a közegészség.
mrZ (törölt) 2014.12.07 13:49:00
@bbjnick:
Ha viszont interpolálom az utcánkat, akkor 80%, az ismerőseimet meg 100%.

A nép 95%-a már a kérdést sem érti, azért van a kérdezőbiztos hogy ikszeljen helyette. Aztán meg bevallani hogy ateista, nem lopta ő, és mindezt annak a tanárnak aki a kommunista kiáltványt tanította anno neki, most meg a katekizmussal veri fejbe a kölykét? Minden nevesíthető azonosítható válasz óvatos, sokat furit megélt már a nép, majd ha szulejmán visszagyün, a te vaksi szemeid is talán talán észreveszik miről ugatok itt hiába.
mrZ (törölt) 2015.01.10 11:30:05
@Lion K:

Tesco?

Tavasszal kiderült hogy turbózzák a profitjelentést.
2 hónapja teljes menedzsment cserét kezdtek, mert lemínősítette a fitch és moody az adósságképességet.
Tegnapelőtt leminősítve a "junk" kategóriába.

A vasárnapi zárvatartással jól járnak, arra lehet fogni a költségcsökkentést, a tömeges kirúgásokat.

Itt egy alaposabb elemzés: www.streetinsider.com/Credit+Ratings/Moodys+Cuts+Tesco+plc+to+Junk/10150317.html

És ez még csak a vihar előtti csend, mindig ez van.
Hajnal felé erős lődözés. Kint még félhomály, az utcán alig járnak. A Kossuth téri ágyúnál két német őrködik a fal mellé húzódva, feltűrt gallérral dideregnek. A nagy emeletes ház előtt üvegcserepek, a sínek mellett becsapódás. A tejes dühösen kiabál, mikor meglát:…..
Vendégszerzőnk, Stefano Bottoni történész írása.Első gondolat: iszony és felháborodás.Második: mérhetetlen és egyben beletörődő harag. Éveken át kinevették, megfenyegették vagy hallgatásra kényszerítették azokat a lényeglátó elméket, akik megjósolták a mai és az ehhez…..
mrZ (törölt) 2015.01.08 11:37:47
@beszélő majom:

Az emberi jogok nyilatkozata beleépült az országok törvényeibe és a nemzetközi szerződésekbe.
És igen kötelező jellegű. Kicsit szelektíven és célirányosan, de mint írtam az ensz létrehozásának célja európa kontrollja, és itt aztán 100%-ig be van tartatva.
mrZ (törölt) 2015.01.09 14:36:18
@Baldrick68:
Mindeközben a világ többi részén már a felvilágosodásnál tartanak, és kinövik a buta mítoszokat:

en.wikipedia.org/wiki/Undergarment
mrZ (törölt) 2015.01.09 22:57:00
@szgy:

És mi van ha nem halt meg senki? Vagy láttál te a hebdo féle akcióban akármi bizonyítékot?

És miért zárna be? Holnaptól 100x annyit printelnek, és az egész földgolyón kapható lesz, beindul végre a világraszóló médiabiznisz, csak ezt nem az usa hadsereg terjesztette el mint a wsj nytimes newsweeket, hanem jóval olcsóbb médiahack.
„Az azonos időben történő bombarobbantások Berlinben, Hamburgban és Frankfurtban, valamint Párizsban, Brüsszelben Amszterdamban, Barcelonában, Milánóban, Rómában, Londonban és Manchesterben eddig is jelezték a dzsihád jelenlétét. Muszlim szélsőségesek kinyilvánították, hogy…..
mrZ (törölt) 2015.01.09 09:29:32
@Mérges 1234:

>>Gyerekek mindenki ki van, mindeki az iszlám visszaszorítását akarja, .....

Nem vagyok mindenki, és nem zavar az iszlám. Azért nem vagyok mindenki mert nem értem a dolgokat, a hivatalos verzió nem kerek.

csak példaként, de sok sok dolog van még:
A hebdo rendőri őrzéssel működött, fegyveres rendőr volt kint, plusz két fegyveres testőr bent. Miért nem lőtt a külső rendőr? Vagy ha őt lőtték le előszőr, meg valami melóst is, belülről miért nyitottak ajtót? Hogy jutottak be a támadók, mert a hivatalos magyarázat szerint elkapták az egyik rajzolót és azt kényszerítették az ajtó kinyitására. Mit csinált a két testőr és a rendőr ezalatt? A támadók miért nem lőtték le azt aki az ajtót nyitotta nekik? Miért van több hivatalos verzió fent? Miért van olyan verzió hogy a támadók megkérdezték hol van a hebdo bejárata. Egy tervezett akciónál nem furcsa ez? Meg az autóban hagyott igazolványok. Meg a rendőr akit útközben lelőnek, nem kapott rádión információt, meg a kiszivárgott felvétel ami mutatja az akciót de sem előtte másodperceket sem utána, meg a félvétel hiányosságai fentebb már kötekedtem. Meg hova lett az üldöző rendőrautó? Meg hol a többi rendőrautó, párizsban ezrek vannak.

Nagyon nem kerek, kisértetiesen hasonlít a sandy hook esetre, csak a sok emlegetett halott, sem vér, sem fegyverek, sem hibátlan bizonyíték. Semmi. Csak a blabla.
mrZ (törölt) 2015.01.09 10:54:58
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Miért védeném? Hol írtam olyat? Miért magyarázol mellé? Miért hazudsz?

És igen, nagyon sokszor megsértem őket, viccelek velük, időnként nagyon durván. Többen már megtanultak nevetni, felszabadulnak az iszlám mentális abroncs alól, szocializálódnak, fejlődnek, és közben még a little bow-t is egyre mélyebbre hajtják, ami a tiszteletem növekedését mutatja.

Mert az iszlám személyes vallás, a te dolgod meg allahé. És van aki így van aki úgy. És nyugaton legalább szabadon lehet ezt tenni, itt nincs hatalma a korrupt iszlám hierarchiának, mint ahogy a koptok, baptisták, meg a többi keresztény szekta is boldogabb a vatikán nélkül.

Én torkomat? Ők? Soha!!! Nekik mrZ nagy tanító, allah ostora vagyok.

Te viszont hülye vagy fiam, .......
Mielőtt elkezdenénk összekeverni a szólás szabadságát a nettó, alpári, öncélú mocskolódással, érdemes megnézni a lentebbi gúnyrajzokat. Csak hogy értse az ember, mi bajuk a radikális iszlamistáknak a prófétájukon gúnyolódó firkászokkal. (Szentháromság - 2012. november…..
mrZ (törölt) 2015.01.08 18:29:19
@annamanna:

Már miért ne lenne közük. Milyen vallásúak az ott élők? A fickó egyébként arról beszél hogy turistaként sem lépne be, miközben az ő/én/ti érdekében katonák pusztítanak ott. Nem hallottam róla hogy havonta vonulva fel a körúton táblával a nyakában hogy így meg úgy, és az ilyet cinkosnak nevezik.
mrZ (törölt) 2015.01.08 20:05:38
@annamanna:

A katona a mi nevünkben, közösségünk érdekében öl. Ezért nem bűncselekmény. És mindenki cinkos, mert ha veszítünk majd együtt fognak felelősségre vonni mindannyiunkat, illetve a világ közvéleménye már így is bűnösként kezeli a nyugatot. A bizonyítottan ellenállók felmentést kapnak majd.

A vallás azért jön ide mert eddig csak muszlim államot támadtunk meg.

A bűnözőért nem felelsz, mert a bűnöző önös érdekből cselekszik, nincs közösségi felhatalmazása.

Eltévedtél már az elején, bocsi ha félreérthető voltam és alapot adtam neked hogy félreértsd.
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása. A Charlie Hebdo elleni támadás újabb szeg az Európában élő muszlimok és nem muszlimok közötti párbeszéd koporsójában. A francia szatirikus lap munkatársainak aligha a Mohamed prófétáról közölt karikatúráik miatt kellett meghalniuk. A…..
mrZ (törölt) 2015.01.08 16:39:58
Csak adalék a hebdo féle újsághoz, 2010ben kidobták ezt a fickót mert viccelt a sárközi gyerek(zsidó az is) és egy gazdag zsidó lány házasságával.
www.theguardian.com/world/2008/aug/03/france.pressandpublishing

Végignézve a képeiket tisztán látszik hogy főleg az iszlámot csúfolta, valamennyire a keresztényeket, és nagyon elvétve a zsidókat. Ami viszont újabb kérdéseket vet fel az ügyben, illetve megmutatja a provokatív zsidó propagandát.

Ugye gellért?
mrZ (törölt) 2015.01.08 17:08:39
@Bell & Sebastian:
France's new president, Nicolas Sarkozy, lost 57 members of his family to the Nazis and comes from a long line of Jewish and Zionist leaders and heroes, writes RAANAN ELIAZ.

www.joi.org/bloglinks/France.htm

Az orsós is az, orbánosítva van, mert cigányként még csak elfogadja a célközönség, az antall-horn-gyurcsány zsidóvonal után már nem lehetett volna érvényesülni, legalábbis finkelstein szerint így könnyebb a bibliai család ködbe borítása.
BEKIÁLTÁS Karaktergyilkosok ideje 2015.01.07 09:24:25
Az Orbán Viktor elleni karaktergyilkosság részeként mintha túl sok lenne itt a mesterkéltség, a hangulat-, sőt a hisztériakeltés. A minél rosszabb, annál jobb forgatókönyvét rajzolja ki előttem számos magyarországi jelenség. E tekintetben sokszor nem látok lényegi…..
2010, 2011, 2012 és 2013 után immár ötödik alkalommal értékelnek évet a Mandiner bloggerei. Rajcsányi Gellért írása. * „Olyan világban élünk, amikor bármi megtörténhet.″ (Orbán Viktor; bálványosi beszéd)   Bármi megtörténhet, mondta Orbán Viktor Tusnádfürdőn,…..
mrZ (törölt) 2015.01.07 12:22:41
Úgy látom elbeszélgettek egymás mellett. Ha csak a tavalyi évet vesszük azzal kezdődött hogy az oroszok leállították a húsimportot mert lépfene, aztán az úniós szankciók majd az arra válasz. Ukrajna fizetésképtelen semmit nem importál amiért fizetni kell. A magyar gazdaság 1.-2.? legnagyobb árucsere forgalmi partnere az orosz volt. Legalább 3-4%-os az exportkiesés, a kárt valamennyire ellensúlyozza a készletek feltöltése, és európa felvevőképessége. Azért nagy különbség van a tényleges hasznot hozó kereskedelem meg a pénzbővítéssel kifizetett raktározás és dömpingáron kiárusítás között!! És az adóbevételekből hiányzik az a kb 200mrd ami ezt a termelést terheli, ezért (is) vannak az újabb adók. Illetve ezért nyomultak rá az alkohol nagykerekre, százmilliárdok kellenek sürgősen.

gdp 2-2,5% bővülés? Kérdem én: HOL? Az évi soktízezer elvándorlóval? Évente elmegy a versenyfoglalkoztatottak 2-3%-a, és az ő fogyasztásuk. Mi alapján lenne itt bővülés?

@MACISAJT:
>>....majd 2016 után mindez csökkeni fog..
Én ennél jobbat tudok! 2017-re a holdon leszünk, (2018-ban választási év!!!) meg mindenki ingyen szüzet kap!

>>Tény hogy ha idén, az év első felében végre valahára sikerül
>>megszabadulni az ország alatt ketyegő devizahitelesek bombáján, ....
Befejezem neked a mondatot:
ezután már semmi akadálya a forint folyamatos erőszakos leértékelésének.
mrZ (törölt) 2015.01.07 15:38:05
@Khonsu:

Nálunk nincs mire fejleszteni, eltűnt a termelői bázis.

A NYUGATon most a fősodor az "értékteremtés", és a cégek legnagyobb haszna jelenleg a pénzügyi műveletekből származik. Hitel, hitelközvetítés, áru- és valuta spekuláció, kreatív könyvelés, korrupció(lobbizás), versenytársak tönkretétele, derivatívok, öncsőd, transzferárak, sok sok megoldás. A fejlesztés ilyen költségek mellett és ilyen dekadencia mellett nem jövedelmez. A németekben még van motiváció, de arra születni kell. A léhűtők erősebbek és szemtelenebbek, egyszerűen ellopják tőlük. Mint ami mostanában lengyelországban megy, amerikai hitelből, amerikaiak által a németektől ellopott technológiával épülnek hipermodern gyárak.
mrZ (törölt) 2015.01.07 16:31:30
@Trompf:

Amikor a kevésbé rosszra szavazol akkor is hibát, énszerintem bűnt követsz el. A nem szavazás az egyetlen becsületes dolog. A hatalom legitimációja a leadott szavazatokkal erősödik, lehet hogy nyer valaki 326 összes szavazattal, de a gyenge eredmény feljogosítja a polgit a felelősségre vonásra.

Nem véletlen van a tüntetés, az állandó "kétharmad"olásnak nincs sok alapja, mert tudatosan, célszerűen, nem kényszerből és nem kisebbik rosszból talán ha fele szavazott a fideszre. Az pedig 1millió, kb annyi a közszol... izé a rablók és családtagok haverok száma.