Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovács andrás \"totya\"

24 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tagadhatatlanul nemes ügy érdekében hívta életre vállalkozását a fenti lakberendező hölgy (tudniillik hogy mozgássérült emberek otthonát akadálymentesítse), de a ROKIdesign talán nem a legszerencsésebb névválasztás egy rokkantaknak kínált szolgáltatáshoz. Vagy talán épp…..
  Az internet legmélyebb bugyriból hoztuk fel ezt a screenshotot!  ..
Prt Scr Muisz.hu - Álommeló 2012.06.21 12:34:00
    Mi a franc köze van egy zsiráfnak a gyógyszerekhez?!    ..
    Hiányos földrajzismeretekről tesz tanúbizonyságot a legnépszerűbb VOIP-alkalmazás.    ..
   Hülyének is megéri: Ingyen van, utána már csak etetni kell, meg ruhát adni neki, meg iskolába járatni.    ..
  ...avagy a körülmények összejátszása.      ..
  A felhasználók felé folytatott kommunikációnak egy elég ritka és érdekes esetét mutatja az alábbi screenshot, amikor is az adott cég indokalatlanul sok információt oszt meg egy hibáról, meg arról aki elkövette:    ..
     Legalábbis Deutsch Tamás biztos így tenné fel azt a kérdést, ami a jelek szerint napjainkban egyre több magyar Google-felhasználót foglalkoztat, vélhetően a közterek átnevezése kapcsán.  ..
  A Rapidhsare-nél nagyon tudhatnak valamit, ha képesek végtelen kilobyte-ot feltölteni a szükséges 65438 helyett.  ..
         Az a kemény, hogy a reklámozott honlap alapvetően nem csak autómosók promótálásával foglalkozik, valahogy mégis sikerült ezt a témát felhozni egyszerre ezzel a névvel, pont most (a kép 2001.03.17-én 17:27-kor készült).Véletlen?…..
 A médiafogyasztók birkák. Ezt mindannyian tudjuk, és természetesen eme szabály alól a blogíró sem kivétel. Jómagam is azok közé tartozom, akik a "Legolvasottab az Indexen" statisztikához hozzájárulnak (csak a tárgyilagosság kedvéért, ma ezek a legnépszerűbb…..
Nagyon sok félrefordítást küldtetek be, ezek közül következik most egy válogatás:Tob:Az egyik hátborzolós félrefordítás sok filmben, és pl. a Jóbarátok/Friends sorozatban a pathetic. Ami magyarul szánalmast jelent. De mindig patetikusnak fordítják, ami egészen más jelentéssel…..
Magyar Ugar A hibás 2008.08.21 09:57:00
   Hajnalban kelek, számomra ez a legnehezebb sport, de vállalom, hogy másoktól sokkal nehezebb teljesítményeket nézzek, lévén olimpia csak négy évente van, ennyit meg én is megtehetek. Még félálomban kitámolygok a hűtőig. A tej megsavanyodott az éjjel, de én…..
Magyar Ugar Kőkemény a kuruc.info 2007.10.26 11:17:00
 A hídblokád mindenre elszánt szervezői igyekeznek mindig maximálisan tökösnek, és keménynek látszani, de valahol mélyen ott bújkál lelkükben a gyermeki rajongás a múlt egyes dolgai iránt. Érdemes körülnézni például a linkek között, mert olyan csodálatos…..
 The bevezet és… Végy pár napot, keverd össze egy eszményi Níderlandes tájjal, sörrel meg borral ( ne kevéssel),  pöckölj bele egy csipetnyi bölcsészkedős közönséget meg rengeteg alternatív muzsikust s ímhol vagyon a Fishing on Orfű. Persze most némi gúnyt…..
 Mint ismeretes, kevés olyan hely van a Földön, ahol hivatalosan is létezik halálbüntetés. Szaúd-Arábiában általában nyílt színen, karddal hajtják végre, és nemi erőszakkal, drogkereskedelemmel, illetve hitehagyással lehet kiérdemelni. Az Amnesty International szerint a…..
Minden elismerést megérdemel Blu e hihetetlen alkotásáért.Mindenkinek ajánlom!Keressetek rájuk a www.blublu.org siteon.Egy apró válasz arra a kérdésre,hogy a graffiti művészetként fogható e fel...
 Személy szerint imádjuk a gerillamarketinget, mert néha nagyon vicces eredményeket szül. De nehogy azt higgyék, hogy ez csak kis hazánkban van így. A mostanában nálunk is sokat emlegetett USA is élen jár az elmés ötletekben, így a konzervatívok nem kisebb dologra vállalkoztak,…..
 A napokban eljátszottam a gondolattal, hogy milyen módon is lehetne feldolgozni azt, ami kis hazánkban nem kevés eufemizmussal népképviseletnek neveztetik, és addig agyaltam, míg végre kipattant az ultimét: Uborka Revisited(Csalamádé)!, avagy az új magyar közéleti…..
 Az olaj ára egyre csak emelkedik, ennek viszont elsősorban a kereslet az oka. A magunk egyszerű módján utánanéztünk, kik használják a legtöbb olajat. Annál is érdekesebb kérdésnek tűnik ez, mert egyre több (nemzetközi) fórumon kezdik feszegetni a témát, aminek -mint az…..
 A tegnapi halálbüntetéses poszt kommentjei közt megindult zsidózás/ellenzsidózás (ami már csak azért is fura, mert sehogy sem jött a témához, és ez némileg felbőszített a maga primitívségével) arra indított, hogy a magam módján megpróbáljam feltárni az…..
 "Itt az alkalom, hogy bármit kívánhat; nem három kívánság, tíz kívánsága lehet. Nem teljesítünk egyet sem, viszont mind meghallgatjuk."Betlen János Bende Péter budapesti tűzoltóparancsnoknak, Napkelte, 2008.03.20."Riporter: Hogy járnak a vonatok? MÁV…..
 Azt mindig gondoltuk, hogy a harcos zöldek azok valamiféle álomvilágban élnek, egy olyasfélében, ahol tök normálisnak számít, hogy csak azért kimegyünk az óceánra, hogy ráláncoljuk magunkat valami tankerre, aminek a legénysége ettől sírva röhög két napig, így…..
 Először is, szépen csendben, a monitor előtt ülve tegye fel a kezét mindenki, aki szerint a managerek, illetve hoppá, bocsánat... szóval: menedzserek egy meglehetősen irritáló fajtája a földnek. Hülye, vastag műanyagkeretes szemüvegeket hordanak, valamilyen rejtélyes…..
Ki mondta? Mikor mondta?"A magyar szó még nem magyar érzés, az ember még magyar még nem erényes ember, és a hazafiság köntösében járó még korántsem hazafi. S hány íly külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán, ki mert éppen nincs más tulajdona, és a vak hév által mégis…..