Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ig0r Fr4nkl1n

325 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László Petra, az N1TV egykori operatőre fél nap alatt talán több emberhez vitte el a magyarok hírét, mint Puskás Öcsi egész életében. Csak sajnos ő nem jó értelemben.  Fotó: Marko Djurica / INDEX Már mongol oldalakon is azt mutogatják, hogy - talán nem túlzás azt mondani…..
Befogadóközponttá alakították át a németországi Erfurtban a helyi kiállítási és vásárcsarnok hangárját. Szó sincs luxusról, de egészen egyértelmű, mennyivel emberibb környezet ez, mint a röszkei gyűjtőpont, ahol a szabad ég alatt, tábortűznél éjszakáznak a menekültek.…..
Migránsok egy csoportja szombaton kövekkel és üvegekkel dobált meg egy mozdonyt Bicskénél. Az állomás napok óta tele van rendőrökkel, mégsem tettek semmit. Nem először fordul elő ilyen, Röszkénél augusztus végén kísértetiesen hasonló események zajlottak le. Adott néhány…..
TCafe Blog Az igaz szerelem 2015.09.09 10:13:55
..
Ezt a különleges üvegkilátót a francia Alpokban adták át december 21-én, a Mont Blanc egyik csúcsán. Az üvegkocka úgy néz ki, mintha a levegőben lógna. Franciául “Pas dans le vide“, angolul “Step into the Void” névre…..
TCafe Blog A mai társadalom 2014.02.09 11:43:53
..
TCafe Blog A barátom egy kocka 2014.02.09 00:19:16
..
TCafe Blog Ez meg mi a f*sz? 2013.12.30 22:44:50
TCafe Blog Emberségből elégtelen 2013.12.20 14:29:00
Az alábbi rövid kis történet jól példázza a mai magyar valóságot. Az eset tegnap késő este történt egy hozzátartozómmal. „ Baráti társasággal ültünk egy presszóban. Sima szokványos baráti sörözés, pálinkázás. Nem is történt semmi egészen addig, amíg ki nem…..
Egy ausztrál mérnökzseni 500 ezer darab Lego-kockából épített egy forgalomba helyezhető autót, ami képes csillagászati 30 km/h-s száguldozásra. Aki vett már akár csak egy kis dobozos Legót is gyereknek ajándékba az sejti, hogy ez a tötymörgés nem két fillérbe került. A pontos…..
TCafe Blog A szexfüggőség jelei 2013.11.11 14:37:16
A szexnek lehet rossz oldala is, főként, hogyha valaki függőségbe sodorja magát vele. A szexfüggőségnek számos szintje és jele van, megjelenhet erős vágyakozásban, túlzott maszturbálásban vagy pornófilm nézésben is. A lényeges az, hogy a szexfüggőség negatív hatással van az…..
A női önkielégítésről kevesebb szó esik, hiába a férfiak erőteljesen érdeklődnek iránta. Azonban most itt van pár érdekes tény a női ezzel kapcsolatban is! 1) A legtöbb nő maszturbál, ám sokan nem vallják be. Néhány tanulmány szerint csak a nők 50 százaléka vonódik be…..
Tíz szexuális pozíció, amelyet talán még sohasem próbáltál! 1. A pillangó póz, avagy a módosított misszionárius A nő a hátán fekszik, csípőjét az ágy szélére tolja, amíg a férfi hátulról hatol belé. Lábait is a férfi vállára helyezheti, amely fentebb tolja kissé a…..
Milyen beszéddel is lehetséges elbűvölni a férfiakat az ágyban? Itt lenne öt dolog, amellyel bizonyosan az ujjaid köré lehet csavarni a férfiakat! 1) Beszélj róla A legegyszerűbb, hogyha a nevét mondod, főként, hogyha pár nyögéssel is fűszerezed. Hidd el, ez kezdésnek…..
A hősies egeret utána nem hagyták bent a terráriumban hanem szabadon engedték, mert ilyet még egy gondozó sem látott. ..
A csábítás és az elvárások nagyon fontos szerepet játszanak a szexuális együttlét során. Hogyan legyél a mestere annak, hogy a barátnőd a legjobbat várja el? Fontos, hogy a nap folyamán folyamatosan alakítsd ki az elvárásait! Van pár igazán izgalmas tipp, amellyel te lehetsz a…..
Sokan úgy gondolják, hogy a férfiasság jól leképezhető azzal, hogy melyik pózban szeret legjobban behatolni az adott férfi. Néhányan keményen és gyorsan szeretik, amíg mások lassan és érzékien. Néhányan a misszionáriust, mások a kutyapózt kedvelik. De mit is árul ez el…..
TCafe Blog A kínos randi 2013.11.09 22:43:30
Egy srác már két éve tervezgeti, hogy randira hív egy lányt, de soha nem volt elég bátorsága. Végül is egy nap összeszedte minden bátorságát, és beszélt a lánnyal. Ő nem ellenezte a dolgot, és megbeszéltek egy szombat esti vacsorát. Péntek este a srác a haverjaival elment…..
Érdekes és egyben megdöbbentő képsorok következnek ..
Szokás mondani, hogy egy kép többet ér ezer szónál. Hogyha ez nem is igaz minden felvételre, erre a harmincra biztosan. A Bored Panda című internetes oldal 30 felvételt gyűjtött össze a múltból, amely felemelő és tragikus pillanatait is tartalmazza az emberi létnek. A fényképek…..
"Angyalka" Élt néhány hetet bűne az volt, hogy a gyöngyösi Duránda területén született... A tegnapi nap, amikor hazafelé tartottam a kisfiammal tanúja voltunk, amint az eltérő kultúrához tartozó faj aberált 5-6 éves egyedei, abban lelték örömüket, hogy félholtra vernek egy…..
TCafe Blog Durva: Egy kis karcolás 2013.08.17 17:06:08