Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benőjenő

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, mostanában miért toppannak elém pont olyan filmek, amik az isteni akarat és motiváció megfejtésére irányulnak (na jó, igazából én választom őket), de a lényeg, hogy pár héten belül már a második sikertelen próbálkozást láttam ebben a témában. A Viskó című filmet egy ismerősöm ajánlotta,…..
benőjenő 2019.07.01 10:35:09
@eloi: azért ez a történet és ez az emberkép tökéletesen megállja a helyét Isten nélkül is :)
Levélírónk arról panaszkodik, hogy a párja még ennyi idő elteltével sem nyílik meg neki, nem avatja be az érzéseibe, gondolataiba, de a barátaival mintha közvetlenebb lenne. A barátnő arra gondol, hogy ez családi örökség nála, és már sosem fog változni. A kialakult…..
Top 5 Crew Top 5 budapesti pékség 2019.04.02 10:00:00
Reggelente általában csupán arra van időnk, hogy munkába vagy egyetemre rohanva betérjünk egy éppen útba eső pékségbe, hogy beszerezzük a nap indításhoz elengedhetetlen finom reggelinket. Biztos voltál már te is úgy vele, hogy csak rutinszerűen, a választék szűkösségéből…..
benőjenő 2019.04.04 12:59:18
@Vándorember: meg az Artizán, meg Pékműhely, meg a Három tarka macska...
Károsíthatja az asztmások, a szénanáthások, más allergiás megbetegedésekre hajlamosak egészségét a beltéri ruhaszárítás. A szobában száradó ruhák ugyanis akár harminc százalékkal is megemelhetik a páratartalmat, ami súlyos következményekkel járhat. A párás környezet kedvez a poratkák és a…..
benőjenő 2019.03.06 17:06:46
@Zabalint: rendben, de azért abban megegyezhetünk, hogy a cikk általános jelleggel született, és úgy értelmezve enyhén szólva is csúsztatás?
Ideális esetben egy felnőtt ember napi 7-8 órát tölt alvással, és erre a természetes, cirkadián ritmushoz igazodva, éjszakánként kerül sor. Akiknek viszont nincs erre lehetőségük, mert váltott vagy éjszakai műszakban végzik a munkájukat, előbb-utóbb számolniuk kell azokkal az egészségügyi…..
Szomorúan nézek szembe a ténnyel, hogy ez a 200 első randi utolsó hete. Még a végére rendesen megkeverték a szálakat, s hogy elvarrják-e őket? A végére ígérem, kiderül. Elsőként hadd említsem meg az eseményt, ami rögtön hétfőn történik. Lucáék babavárót szerveznek a…..
benőjenő 2019.01.09 11:27:51
@ohgodohman: wow, bocs, de régen olvastam ennyire modoros kommentet. egy az egyben raknám be a modoros blogba :D

"Abba ne is menjünk bele, hogy a sorozat készítőinek mennyire elbaszott képe van egy mai laza 30 feletti nőről.... "

Luca karaktere eltúlzott, karikírozott (remélem szándékosan) és szerintem még véletlenül sem akar laza lenni, ez nem alkotói szándék. Luca minden, csak nem laza.
Járai Mátét én is imádom, zseniálisan alakítja a meleg pasit, kicsit karikírozva ő is., simán elhinném, hogy a valóságban is meleg. Kicsit az zavar, hogy azon kívül, hogy ő a meleg karakter, semmi egyéb szerepe nincs, nem tesz hozzá...
A másik kedvencem pedig Roland. Keveset szól, de az akkor ül. Nem tudom megmondani, hogy miért, de imádom a stílusát
Nagyon sok lépcsőházban lehet találkozni a közös folyosókon tengődő babakocsikkal. De vajon tényleg jól van az úgy? Mit lehet ilyenkor tenni? Egyáltalán kell-e bárkinek, bármit is tenni? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat...
benőjenő 2018.11.29 10:39:51
@lenörd hofstadter: :D :D :D :D :D :D
Lenörd sosem mondana ilyet.
benőjenő 2018.11.29 10:41:28
@koxi: pont ennyi, erről van szó. :)
benőjenő 2018.11.29 11:06:08
@Szelid sunmalac: hát ugye én így értelmesen leírtam a gondolataimat, ti meg genetikai hulladékoztok. benneteket minősít.
mellesleg tényleg el lehetne azon gondolkodni, hogy hová lesz a társadalom, ha az emberek képtelenek tolerálni egy darab babakocsit a közös folyosón. és még én vagyok az önző meg az egoista :D egyébként nincs gyermekem, se kicsi se nagy, és még egy kis ideig nem is lesz. de tudom az én fajtám inkább ne is szaporodjon :D
peace
Evelyn Nesbit már kamaszlányként elbűvölte a XIX. század végi, XX. század eleji New Yorkot, a kor helyi művészeinek múzsája volt, mindannyian le akarták festeni vagy fényképezni. Cégek versengtek, hogy arcával reklámozhassák a termékeiket, férfiak tömkelege pedig birtokolni akarta őt. Evelyn…..
benőjenő 2018.10.16 14:41:38
Nyilván nem. Két nappal ezelőtt találkoztam először a hírrel, hogy a kínai állam egy digitális adatbázist hoz létre a lakosok "számára". Mindenki kap személyes adatlapot kreditpontokkal, attól függően, milyen az előélete és az aktuális apró-cseprő cselekedetei. Az ország minden pontján felszerelt…..
benőjenő 2018.09.21 13:12:09
@frikazojd: csak majd szépen idővel megmondják ők, mi lesz az illegális. pl ha ha nem hódolsz be a rezsimnek, esetleg más véleményt hangoztatsz, egyáltalán gondolkodsz, nekik nem tetsző arcokkal barátkozol, vagy ahogy Kínában már megvalósul (szerintük) sok alkoholt vásárolsz.
ez kurvára nem vicc és kurvára nem arról szól, hogy jól kiemelik a valóban bűnöző egyedeket. ez Pandora-szelencéje
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
Pár hete mindenki olvashatta az Index címlapján, hogy Amerikában egy újabb, szektát sikerült felszámolni és vezetőit letartóztatni. A NXIVM nevű titokzatos szexszektát a 21 század egyik legdurvább szektájaként tartják számon, melyben zsarolás, agymosás, erőszak is jelen volt, és ami megdöbbentő,…..
benőjenő 2018.05.15 09:59:59
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: nem. azt mondja, hogy tanítani az taníthasson bármit, akinek van képesítése. segítőként, terapeutaként, életmód-tanácsadóként, stb az működhessen, aki tagja szakmai kamarának. és az ilyen egyszerű csalókra és sarlatánokra pánikszerűen szálljon rá a hatóság.
benőjenő 2018.05.15 10:48:39
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: hát ugye a papok teológiát végeznek egyetemi szinten, úgyhogy szerintem őket hagyjuk. a jósok nem tanítanak, a misztikus gyógyítókat meg igen, be kéne zárni. de szerintem magad sem tudod miről beszélsz, vagy max 13 éves vagy. így nézve mondjuk szórakoztatóak a hozzászólásaid.
benőjenő 2018.05.15 12:49:56
@Josagos: az más kérdés, hogy ki mit gondol a vallásról, hisz benne, nem hisz benne. de a teológia mégiscsak egyfajta "bölcsészettudomány", hittudomány. És nem véletlenül nem oktatják egyetemi szinten a léggömbhámozást :)
A tavalyi év egyik legsikeresebb sorozatát aki látta, szinte mind szerette. 1984 májusában Margaret Atwood egy máig magasan kiemelkedő disztópiával tette gazdagabbá a világot. Mintha direkt 1984-ben akart volna ez a mű elkészülni, hiszen akarva-akaratlanul Orwellt és az azonos című alkotását…..
benőjenő 2018.03.10 10:01:42
@Kata SWL: nagyon félreértetted az erkölcsi hullának írott válaszomat :D olvass nyugodtabban.
Köztudott, hogy a testmozgás elengedhetetlen testi-lelki egészségünk megőrzése szempontjából. Azt azonban jóval kevesebben tudják, hogy gerincünk számára bizony nagyon nem mindegy, melyik sportágat választjuk.  Az alábbiakban megvizsgáltam néhány népszerű sport mozgásszervekre gyakorolt – áldásos…..
 Az utóbbi években a médiának köszönhetően nagyon népszerű lett a főzzünk otthon mozgalom. Sokaknak hobbija lett a szakácskodás, kipróbálni új ízeket, érdekes, idegen, izgalmas ételeket. A gasztronómia reneszánszát éli. Az igazi mesterek művei - talán nem túlzás - méltán követelhetik helyüket a…..
Amikor az embernek hét része, a pletykák szerint 440 perce van arra, hogy egy történetet, vagy annak következő fejezetét elmesélje, akkor luxus az, hogy az évadnyitójában legalább négy olyan jelenet van, amiben a szereplők teljesen érdektelen dolgokról beszélgetnek, és a nettó 61 perces epizód valós…..
Az ágynemű cseréje sok mindenkinél változó. Van aki kétnaponta, van aki hetente és van aki 2-3 hetente cseréli ágyneműjét.  Na de milyen gyakran is érdemes ágyneműt cserélni? Párnáinkra, lepedőnkre és takarónkra az éjszaka folyamán nedvesség, izzadás és hámsejtek kerülnek. Ha nem is mossuk ki…..
Mindenki vékony combokra, darázs derékra, szép mellekre, kerek popsira és tökéletes alakra vágyik. Ezt látjuk a magazinokban, a tv-ben. Ezt tolja az arcunkba a közösségi média is. A tökéletességet.  A legnagyobb hazugságot, ami létezik. Nincs olyan, hogy hibátlan bőr, hogy tökéletesség, mert…..
benőjenő 2017.05.24 16:09:00
@NBarbieReloaded: miért, katynek meg teltebb melleket :) ugyanaz a kettő
justlikeyou Pszichopata a párom 2017.05.02 21:39:27
Idilli képben tünteti fel magát és vázolja fel a kapcsolatot, figyelmes, simulékony, felkészül a leendő párja szokásaiból és feltérképezi annak gyengeségeit, hogy elérje a célját, a kontrollt. Zsolt egy közösségi oldalon írt rám, kiderült, hogy korábban már látott egy eseményen, és a titkárnőjének…..
Őrületes, színes csokrok, elképzelhetetlen esküvői torták és megannyi észvesztő részlet- manapság már nem is lehet esküvőt szervezni valamilyen apró csavar nélkül. Fantasztikus esküvői részletek árasztják el az Instagramot, Pinterestet, és minden olyan platformot, ahová szívesen fordul az ember, ha…..
Évtizedek óta imádjuk a Kinder-tojást, naponta gyerekek milliói pattintják ki izgatottan a sárga kis kapszulát, és szerelik össze a benne lévő játékokat. Közben elmajszolják a csokit, a csomagolás és a sárga kis műanyag kapszula pedig megy a kukába. Pedig egy kis kreativitással elég sok mindenre…..
Írásunkban az Árpád hídtól délre eső Duna parti lakásokat térképezzük most fel, jó néhány különleges és érdekes ajánlatot találtunk a Népfürdő utcában, luxus paneltól a modern, penthouse-ig...
Az Árpád híd pesti hídfőjénél és annak környékén található lakások vegyes képet mutatnak, találhatunk itt luxus kivitelű, nemrég épült téglaházakban elhelyezkedő, illetve panellakásokat is. A négyzetméter árakat jelentős mértékben befolyásolja persze a Dunára nyíló, minimális panoráma is. De ha nem…..