Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak lori

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Adott egy helyzet, biztosan mindenki átélte már.  Délután van, holnap közeledik egy fontos vizsga, az agyunk tudja jól, hogy már rég foglalkozni kellene vele. De mi történik mégis? Hirtelen nagyon vonzóvá válik az amúgy utálatos mosogatás gondolata. Aztán már megint tele a kuka, le kellene dobni…..
Csak lori 2017.08.04 16:58:56
Csak lori 2017.08.05 23:03:50
  Azt gondoltuk volna, hogy a Disney mesék valóban kedves, gyermeknek való happy endinggel végződő játékos, kedves mesék, de mégis van valami mondnaivalójuk. Például az önzetlenség, jóság, szelídség. Sajnos ez rendkívül könnyen megcáfolható, mivel különböző felnőtteknek célzott utalást…..
Csak lori 2016.12.02 15:48:28
A szex mindenkit foglalkoztat, mindenki életében jelen van, mégsem igazán tudunk őszintén beszélni róla. Ez részben érthető, hiszen intim téma, mégis igaz, főleg a magyar társadalomban, hogy a tisztázatlan kérdések szorongáshoz, rosszabb esetben krónikus szexuális zavarokhoz vezetnek. A gyerekek a…..
Csak lori 2016.11.29 13:40:43
Az öltözet nem csak önkifejezési eszköz, hanem gyakran egy réteghez, közösséghez való tartozás szimbóluma is. Kétségtelen hogy sok munka megkövetel egy fajta uniformist, a pénzvilágban pedig alap az öltöny.  Vagy csak volt? A start-up szegmens ontja a farmeros flip-flopos milliárdosokat. A változó…..
Az indiai Mawlynnong igazán egyedülálló hely, hiszen a bangladesi határ mellett fekvő települést a khasik lakják. Egészen különleges matriarchális társadalom ez, ahol a nők öröklik a földet, a gyerekek az anyuk családi nevét veszik fel, és a férfiak költöznek a…..
Miközben mi itt a váratlanul betoppanó, majd a gyerekeknek tafrikárusi mosollyal csokoládét osztogató, majd a fehér inget még fehérebbre mosó anyósokról szóló reklámok szorításában tengődünk, az amerikaiak olyan mozgóképes hirdetésekkel sokkolják a tévénézőket, hogy a…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Csak lori 2013.03.31 17:35:20
Egy: Az egész ott kezdödik, hogy nem kellene foglalkozni azzal mit mond a német gyerekhirado.

Kettö: Teljesen más az emberek felfogása németországban, ami magyarországon megy soha nem fogják megérteni. A második világháboru miatt még mindig akkora büntudatot keltenek szisztematikusan nap mint nap az emberekben, hogy ha azt hiresztelik, egy másik országban cenzurázzák a sajtót és az alkotmánybiroságot korlátozzák egyböl a 3. birodalom elöszelét látják. Azt semmi rajzfilmmel nem fogják megmagyarázni soha egy németnek sem hogy miért jo az imperialista kizsákmányolók ellen az új alkotmány és a médiatörvény. A német köztévékben valahol minden este még második világháborús dokumentációkat mutatnak.

Az egészet ugy kellene érteni ahogy van: a magyar kormány rálépett egy két tökés csoport tyukszemére különbözö adókkal, korlátozásokkal. Angela Merkel csak próbálja védeni az ö támogatóit, néha varjog egyet az ellen mi van Magyarországon és kész.

Ahol gyerekek halnak éhen nap mint nap senki nem ugat a sajtóban, de ha vki pénze forog kockán akkor ilyen szarcsata megy mint ami szüntelenül folyik a médiákból. A sok ujságíró meg lehúzhatja magát, mind valakinek oda tolja a seggét, legyen az bármelyik mintademokrácia. Arrol irnak amiért fizetnek, amit el lehet adni.

Mellesleg a görögök minden héten náci ruhában ábrázolják Angela Merkelt valamelyik görög napilapban, amin hébe hoba felháborodnak németországban, de nagy ivben lesz****ják.

Jo dolog a magyar virtus, de a történelemböl okulva, legtöbbször kontraproduktiv.

Okosabban nem lehetne csinálni ezt az egészet???
(A szerző filozófus, újságíró.)  Egy demokratikus ország miniszterelnöke bejelentette, hogy egy kérdésben, sőt, bízvást mondhatjuk, egy Sorskérdésben népszavazást akar kiírni. Az EU vezető demokráciáinak vezetői hisztériás rohamot kaptak, a piac pedig fogta magát és…..
Csak lori 2011.11.04 13:37:05
@Alf: A vérnyomásod Alf, ne egyél sok macskaszört, mer megárt.
Csak lori 2011.11.04 14:11:53
42
Tegnap este mutatkozott be a Két pasi meg egy kicsi Charlie Sheen nélküli első epizódja, amit persze felfokozott várakozás előzött meg a hónapokon át a média nyilvánossága előtt zajló Sheen vs. Warner+CBS+Chuck Lorre sárdobálás miatt, amiben volt zsidópatkányozástól (Sheen)…..
Csak lori 2011.09.20 23:32:59
@bestpixel: egyetértek, jól látod, az elsö 4 évad után már csak a pénzcsinálásról szólt az egész 2 and a half men.

ami viszont totálisan új az összes eddigi sorozathoz képest, és még jó pár új bört garantál, az a fordulat, hogy a sorozattól elválaszthatatlannak hitt szent tehén föszereplö a sorozatban mindig az önpusztito életmódját csodálatos módon túlélö laza Charlie Harper egyszer csak tényleg feldobja
Ez tipikusan az a videó, amin először felröhögünk, aztán nyomban elszégyelljük magunkat. Gyarlók vagyunk. ..
Szerencsére pénteken is lesznek érdekességek a Szigeten, és most nem a Prodigyről van szó. Kezdésnek rögtön itt a British Sea Power 16:30-kor, ami bár látott már szebb napokat, még mindig érdemes elálldogálni a lehető legbritebb gitárzenét játszó zenekar performanszán. Utána…..
Csak lori 2011.08.12 18:03:33
Sajátos kerekítési rendszerrel találkozott Péter Siófokon. Egy dolog, hogy az országban talán egyedülálló módon hétfőtől vasárnapig éjfélig kell fizetni a parkolásért, de hogy csak félórákat lehet fizetni, viszont visszaadni nem tud, így tehát 310 forint ugyanúgy 30 percnek…..
Az a pilanat még odébb van, amikor hazánk rendőrsége nyugdíjazza az Octaviákat és Focusokat - hisz ez utóbbiak nem is olyan rég érkeztek az állományba - de most fordul elő először, hogy a hazai járőrkocsik egyikéről részletes másolat készül, az ORFK hozzájárulásával,…..
A Warnernek a kollektív töke tele lett Charlie Sheen viselkedésével és a színész szerződésének egy záradékához nyúltak, hogy kirúghassák, mégpedig ahhoz, ami az erkölcstelen viselkedésről szól. Ennek értelmében a Két pasi meg egy kicsi című sorozatot gyártó Warnernek joga van azonnali hatállyal…..
Csak lori 2011.03.08 16:40:24
@Enrico Palazzo: ez igy van. de ettöl függetlenül nagyon birom Charlie Sheen-t. Vagy a sorozatot?
Csak lori 2011.03.08 17:58:33
@Enrico Palazzo: én is végtelenszer megnézném bármelyik részt, térdet csapdosva lehet nevetni rajtuk ujra meg ujra.
Csak lori 2011.03.08 18:04:51
@KopaszMercis: az igaz, Sheen nélkül nem érne semmit a sorozat.

A 8. évad kezd ötletekben gyengélkedni, talán jobb lenne a legutobbi résszel, a csúcson lehuzni a rolót. A Rose-os románccal amolyan Charlie bácsis "happy end"-el zárulna a sorozat. Nem mintha nem érdekelne mit agyaltak ki a forgatokönyvirok a maradék pár részre, de ahol ennyi pénzröl forog kockán, tutira befejezik az évadot, ez a botrány meg jo publicity az utolsó részekhez.