Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kösz a halakat!

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet egy baleset szép? Hülye kérdésnek tűnhet. Valahogy úgy vagyok vele, mint amikor boldogult nagyanyám a hetvenes-nyolcvanas években hazatérve egy-egy temetésről nyilatkozott úgy, könnyes szemmel, hogy "De szép volt...". Azonban Arnold Odermatt egykori műszaki szakértő fotóit elnézve fel tudom…..
Kösz a halakat! 2016.05.18 18:17:17
aeon flux golden action boy 2016 2016.02.27 13:11:00
Ismét eltelt egy év, azaz újra itt van a Golden Action Boy, az AeonFlux házi filmdíjas szavazása. Ahogy mindig az idei etapba is a tavaly március és idén február között Magyarországon bemutatott filmek és alkotóik szállnak versenybe olvasóink szavazatáért, de ahogyan tavaly, most is szenteltünk egy…..
Ismeretségi köröm egyes - mások által fiatalnak mondott - szociológiai tenyészete mostanában azzal tesztel, hogy ők leköltöznek vidékre. Mikor elkezdik a Budapest élhetetlen, bezzeg a vidéki friss levegő mantrát, már tudom mivel folytatják. Amidőn pedig udvariasan végighallgatom érvelésüket a…..
A  nemzetközi premierrel egy időben, december 18-án itthon is mozikba kerülő Star Wars: Az ébredő Erő újabb trailere magyar idő szerint október 20-án, kedden debütál, az előzetes előzeteseként pedig íme, a végleges poszter! Emellett a film hazai forgalmazója, a Fórum Hungary…..
Két éve ismeretlen eredetű betegség bukkant fel Kazahsztán egyik lepusztult, és szinte teljesen elhagyatott régiójában. Dizájnerdrogokra emlékeztető hallucinációk és ájulásszerű alvás jellemzi a megbetegedést. Most talán megfejtették a rejtélyt. Egy bezárt uránbányát…..
Az aktuális popkorngép-nyűvő blockbuster egyszeriben előreugrott a box office-evolúciós létrán, és befészkelte magát a nyitónapi ranglista dobogójába: 82.8 millió dolláros rajtnál csak a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. része (91.1m), illetve a múlt havi Bosszúállók:…..
A blogot régóta követők előtt nem titok, mennyire szeretjük a sci-fi műfaját. Elég csak a névadónkra gondolni, méghozzá az eredetire, úgyhogy senki ne jöjjön a Charlize Theron-féle rettenet miatt azzal, hogy nomen est omen! Sajnos nem minden alkotás hozza az előzetes várakozások…..
Kösz a halakat! 2015.03.08 22:38:25
Kösz a halakat! 2015.03.08 22:39:22
Az alábbi kis összeállításból kiderül, hogy a harckocsi tervezők végtelen fantáziával és kreativitással rendelkeztek, de törekvéseiket nem mindig koronázta siker. A tapasztalatok begyűjtéséhez viszont szükség van prototípusokra és kísérleti példányokra. 1. Fegyveres…..
Kösz a halakat! 2015.03.05 21:15:57
Rutinos, régi követőink már tudják, hogy hagyományosan az Oscar-gála után tartjuk saját, házi díjkiosztónkat, ilyenkor hirdetjük ki a GOLDEN ACTION BOY jelöltjeit, melynek győztesét, Te, kedves olvasó szavazhatod meg. Bizony, idén már nyolcadik alkalommal szedtük össze az…..
Forog A törvény nevében második évada. A forgatáson ellőtt, klikkre megnövő felvételekről kiderül, hogy a megszőkült Rachel McAdams papucscsukát és szakadt nadrágot hord, míg Taylor Kitsch…..
Kösz a halakat! 2015.02.11 21:21:53
A fantasmania.hu gondozásában április végén megjelent Magyar Szuperhős Mesék (kritika: itt) kapcsán figyelmesek lettünk az egyik képregényes Facebook-csoportban egy vitára, melyben Szűcs Gyula minden kétséget kizáróan állítja, hogy a kiadványban megjelent Hungária Kapitánya…..
Kösz a halakat! 2014.05.13 15:21:15
@polgári kór:

az első világháborúban is használtak már hasonlót a fritzek meg a monarchia asszem
Walled City egy elképesztő népsűrűségű nyomornegyed volt Hong-Kong, Kowloon városrészében. A képen látható teljes mértékben engedély és tervek nélkül létesült épületegyüttesben ötvenötezer ember élt, elképesztő higiéniás körülmények között, sokan csaknem évtizedekre a napfénytől is elzártan.…..
Kösz a halakat! 2014.04.15 16:42:57
Ha a 4-es metróra elköltött minden forintot egymás után raknánk, azt biztos ellopnák - és egyéb érdekességek. Mivel még nem húztunk le minden bőrt a témáról, ezért ma újabb cikkel jelentkezünk, amiben hatásvadás érdekességeket osztunk meg a tisztelt…..
Napok óta nem tudom kiverni a fejemből azt a képet, amelyet Uva kommentelt a Columbo-szoborról szóló poszthoz:    szeretnek egy peticiot benyujtani, hogy a gazdagreten allitsak fel taki bacsi szobrat a huseges taxijaval!!!   Szinte látom magam előtt! Egyből meg is lódult a…..
Kösz a halakat! 2014.03.19 15:07:15
Louisiana, 1995. január 3. Egy leégett tarló határában a helyi farmer és fia egy fa törzséhez kötözött meztelen női holttestre lelnek, fején agancsok, hátán különös szimbólum. A kiérkező nyomozók értékes időt nem vesztegetve azonnal munkához látnak, hogy kiderítsék a halott személyazonosságát, és…..
Ha az IMF a májusi választások előtt erőlteti rá az ukránokra a megszorításokat, azzal óriási öngólt lő.Amellett, hogy az IMF az elmúlt évtizedben nem adott túl jó tanácsokat Ukrajnának, most egy igen komoly hibára készül: a politikai és gazdasági káoszba süllyedt…..
A Kossuth teret március 15-én nyitják meg, úgyhogy ezekben a napokban szinte minden napra jut valami érdekes teszt. A gigantikus tesztzászlóról már volt szó, most a villamosokon a sor.  Persze jó látni őket újra a téren, de ami igazán szemet gyönyörködtető, az a kupoláit…..
Kösz a halakat! 2014.03.11 15:46:51
@altimus:

épül mélygarázs és föld alatti látogatóközpont is

www.nemzetfotere.hu/steindl_imre_program.htm
Kösz a halakat! 2014.03.11 16:11:39
@altimus:

dehisz megépült a mélygarázs és a látogatóközpont is, hamarosan kipróbálhatod
Albert Kahn milliomos bankár és neves filantróp egyik kedvenc hobbija a fotózás volt. 1929-re már Európa leggazdagabb embere lett. A századelőn bejárta a világot és autochrom színes felvételeket készített Franciaországban, szinte egész Európában, Vietnámban, Brazíliában, Mongóliában, Beninben és az…..
Kösz a halakat! 2014.03.11 15:52:28
Barna hajú lányok Tori 2014.03.10 06:15:00
    ..
Kösz a halakat! 2014.03.11 15:03:03
@(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller:

pinát sem láttál még torgyán doktor
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Réges-rég, egy messzi galaxisban, Hollywoodban éldegélt George Lucas, ez a Flash Gordon-rajongó fiatal filmes, aki szenvedélyes álmot szőtt egy varázslatos világról, melyből aztán gyermekek milliói táplálkoztak és teszik még most is, generációkkal később. Odáig azonban…..
Kösz a halakat! 2014.03.09 16:41:58
Igen kivirágzott egy buszmegálló! Nem papírvirágokkal, mint a deák téri fa a hétvégén, meg nem gerillakertészek keze nyomán, mint az egyetlen hiányzó térkő helyén kialakított kertecske a Délinél vagy a Palotanegyedben. Ezt maga a természet csinálta, le vagyok…..
Kösz a halakat! 2014.03.03 14:51:24
Ha csak egy tudósítást nézel ma meg a neten, ez legyen az! A hajtás után. A téli olimpia szexuális élete kimaxolva. Mindenki, mindenkivel. Férfiak a nőkkel, nők a nőkkel, féfi a férfival. Az erkélyen. Az ágyban. A zuhanyzóban. Az edzőteremben. Vagy az étteremben. És ez nem…..
 A Téli Palotánál válaszolnak a szélsőségesek provokációjára. Bencsik András, a Békemenetet szervező újságíró elmondta, hogy szeretnék  megvédeni a paksi szerződést az anarchistáktól, a rendbontóktól, ezért a Békemenet egy kisebb cirkálót bérel, hogy…..
Kösz a halakat! 2014.02.14 17:53:53
A 19. század dereka óta több millió kép készülhetett Jeruzsálemről - valószínűleg ezek a dagerrotípiák lehetnek az elsők. Kevés olyan hely van a világon, amelyet nagyobb tisztelet övez, többet harcoltak érte és gondoltak rá, mint Jeruzsálem, ahova évezredek óta mennek a…..
Kösz a halakat! 2014.02.13 22:59:59
@Józsi01:

Jóska gyerek, te olyan ostoba lehetsz, mint a tök! Egy szép nagy tök