Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HaÉrdekel

26 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor meghalljuk a blöff szót, mindannyian automatikusan a pókerre gondolunk. Ez nem is meglepő, hiszen ez a fogalom mára már szinte összeolvadt a pókerjátékkal. Nem sokszor lehet olvasni a blöff történetéről cikkeket, vagy könyveket. Természetesen egy játék során nem ez a…..
Ha őszi háttérképek után nézelődsz, vagy csak szereted a szép őszi tájat, akkor ezeket a képeket látnod kell:Tovább a képekhez: Őszi háttérképek..
Újra itt van a tél, elő kell venni a nagy kabátot, ki kell bújni reggelente a jó meleg takaró alól. Gondolhatunk így is a télre, vagy várhatjuk a Karácsonyt, az első hóembert, az összebújós meleg estéket és csodálhatjuk a téli tájat. Hacsak nem tehetjük meg, hogy melegebb…..
Engedd meg, hogy bemutassam Glaucus atlanticus-t, a Világ egyik legritkább és legszebb puhatestűjét. Glaucus-ról az alábbi linken láthatsz videót is!http://haerdekel.hu/kek-sarkany-blue-dragon-glaucus-atlanticus-video/..
  Ha érdekel, a Világ legnagyobb úszómedencéje Chile-ben található, a San Alfonso del Mar övezetben. Méreteit tekintve körülbelül 20 olimpiai méretű medencének felel meg. Az Algarrobo városa mellett elterülő hatalmas lagúna majdnem közel 250 millió liter…..
Holnap Magyarországon 30 fok lesz. Ebből 5 Budapesten, 3 Szolnokon, 4 Tatabányán, a többin pedig a kisebb falvak osztoznak. Egy rendező elmegy az indiánokhoz filmet rendezni. Egyik nap megkérdezi az indián varázslót, hogy milyen idő várható mára. Az indián így felel: - Ma meleg…..
Ha érdekel hogy néz ki a világ legdrágább hotel szobája, akkor látogass el a Svájcba. A Genfben található President Wilson Hotel lakosztálya potom 65000 dollárért kibérelhető egy éjszakára.Tovább a cikkre..
"Egy pillantás elég ahhoz, hogy rájöjjünk, nincs ceruza, sem ecset, mellyel ilyen művet lehetne alkotni - csak az anyatermészet képes ilyen magasságokba törni. Mi csak hozzáadtuk a főzés szeretetét, az udvariasságot, a tudásunkat, és az örömöt, hogy ezt a ragyogást…..
Nathan Sawaya New Yorkban készíti elképesztő műveit a legkülönlegesebb anyagok felhasználásával. Jelenlegi, Észak-Amerikai kiállítás sorozata gyermekkorunk egyik legsikeresebb játékát használja fel, a LEGO-t. A "Tégla művészete" (The Art of the Brick) c. kiállítása…..
 Ha érdekel, hogy nézne ki Barack Obama, Tom Cruise, vagy akár Erzsébet királynő egy rosszul sikerült este utáni börtön fotózáson, akkor lapozz tovább. Nem kell megijedni, a képek természetesen csak képmanipulációk. Azért reméljük, sosem fogjuk ezeket az embereket hasonló…..
Gestalt I Jagicza Patrícia, Karsai Dániel, Takács Szilvia Dovin Galéria 2011.november 11 - december 7. A nyár eleji diplomavédések a Képzőművészeti Egyetem különböző médiumokra specializáló-dott tanszékein szinte kötelező terepszemle-programok a kereskedelmi galériák…..
Ha érdekel, számos olyan, a szleng kategóriába tartozó kifejezés van a magyar nyelvben, amelyek valamilyen módon ételnevekhez kapcsolódnak. Kemény dió lehet ezt egy külföldinek megérteni... Szemezgettünk pár ilyet, katt a továbbra. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész…..
 Mark Newman már 19 éve dolgozik profi szobrászként. Az 1962-es születésű művész iszonyatosan élethű szobrairól lett híres, melyeket ma már saját stúdiójában formál a Mark Newman Sculpture Inc-ben.  Elmondása szerint, sikerét a gyakorlásnak, rajzolásnak, a…..
 Ha érdekel, a Nyugat-Afrikai Ghánába 1980 körül jutottak el az első filmek és kazetták. Ekkor jött létre egy kis mobil mozi, amely néha fogta magát, hóna alá csapott egy televíziót, egy videót, egy generátort és városról-városra járva megtartották a helyi mozijukat. A…..
Ha érdekel, Oscar Ciutat, spanyol fotóművész készített egy fotósorozatot "Caged", azaz ketrecben címmel. A képeken fogságban lévő állatokat láthatunk egy kicsit másképp a megszokottnál. A fotós szavait idézném:  Azt mondják, a szem a lélek tükre. Több…..
Egyik olvasónk küldött nekünk egy videót, amit szerintem sokan szeretni fognak. Nem csak azért mert stop-motion, nem csak azért, mert a főszereplő egy gyönyörű nő, hanem azért is, mert ez egy hazai mű. A videót a Cekl'Art megnevezésű projektre készítették. A…..
 Ha érdekel a képszerkesztés, retusálás, fotózás, akkor már biztos találkoztál a Photoshoppal is. Az internet tele van olyan cikkekkel és videókkal, amelyek segítségével bárki megtanulhatja a program használatát. Az alábbi videók azonban sokkal egyedibben segítenek minket,…..
Ha még nem találtál megfelelő helyszínt a nyaraláshoz, akkor most adnék pár tippet, méghozzá a Föld legfurcsább képződményei közül. A bal oldalon látható kép például Belize mellett lett lencsevégre kapva. Eme különleges és csodálatos képződmény neve szabad fordításban…..
Ha már a True Blood kapott egy ötperces összefoglalót, amiből mindenki képbe kerülhetett az évadkezdetre, a Showtime sem akart lemaradni az HBO mögött, és három percben kapják össze, miről és kikről szól is a Weeds. ..
HaÉrdekel 2011.06.24 14:38:03
@Gabriel Deronda: Ott a pont :) Amúgy nagyon várom már, egyik kedvenc sorozatom.
Ha érdekel, Al Farrow egy szobrász, aki több témában is alkot, melyekből csak az egyiket ragadnám ki most. Fegyverekből és töltényekből készít szobrokat, valamilyen vallásos épületről. A művész már több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a bronzmegmunkálás terén.…..
 Ha érdekel, van néhány művész, akik nem vették komolyan anyukájuk felszólítását az ebédnél: Ne játssz az étellel! Én ennek csak örülök, mert ezek az emberek művészi szintre emelték a tányér kotorgatását, ráadásul műveiket meg is osztották velünk, hogy azokat most…..
 ..
HaÉrdekel 2011.05.12 11:34:31
Ha érdekel, egy kutatás kimutatta, hogy azok akik munkájuk során az idő nagy részét ülve töltik, 54 százalékkal esélyesebbek a szívrohamra. Persze azt már régen tudjuk, hogy az ilyen fajta munka amúgy sem egészséges, de hát mit lehet tenni, ha irodai munkát végzünk? A Medical…..
Ha érdekel, Denis Darzacq La Chute (Az Esés) elnevezésű fotósorozata 2005-ben készült fiatal, francia, hip-hop táncosokról. A képek érdekessége abban rejlik, hogy a fotós az exponáló gombot a legutolsó pillanatban nyomja le, mielőtt az alany földet érne. Ezzel a módszerrel azt a…..
 Ha érdekel, a Hubble űrteleszkóp 1990.április.24. óta kering a fejünk felett és készíti csodálatos képeit, melyek nem csak a nagy, ismeretlen univerzum titkait segítik megfejteni, de gyakran el is kápráztatnak minket különleges látványukkal. A távcsőnek az eredeti tervek…..