Regisztráció Blogot indítok
Adatok
multi84

1 bejegyzést írt és 369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
A tegnapi - megosztó - első rész után itt zárjuk a 80-as éveket. További részek: http://filmertek.blog.hu/2014/08/11/a_80-as_evek_20_legjobb_filmje_i_resz_top_20 10. Volt egyszer egy Amerika (1984) Once Upon a Time in America Rendező: Sergio Leone De Niro ezzel a filmmel kezdett…..
multi84 2014.08.14 04:43:33
@L.A.M: egyértelműen a produceri! Kevés filmek egyik amihez semmi pluszt nem ad a plusz mit tudom én 1 óra sőt teljesen felesleges és valahogy nem is annyira megérintő a film ezekkel.
Egy igazi modern, már-már loft hangulatot árasztó, belső jegyeiben az indusztriális stílust és a nagy egybefüggő tereket előtérbe helyező dizájnvilágot hordozó házra bukkantunk Magyarország legmediterránabb hangulatú városában.A 105 négyzetméternyi formabontó életérzés…..
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Régen elég volt egyetlen változat is egy filmből, ám lassan szinte mindnek legalább két verziója létezik. Vágatlan, speciális, bővített, besorolatlan, rendezői, és így tovább. Annyiféleképp hívják őket, hogy eligazodni se egyszerű köztük. A DVD-kiadványokkal megjelenő interaktív funkciók hatalmas…..
Tegnap délután meglátogatott egy barátom, aki utoljára gyermekkorában járt Esztergomban. A turisztikailag frekventált helyek megtekintése után kérte, hogy sétáljunk egyet a városban, így körbejártuk a belvárost. A fotók 2014. február 17-én, 15:00 és 16:44 óra között készültek. Sétánk egy…..
  Tisztelt Munkahelyi Terror jog!   Következő kérdéssel fordulok Önökhöz.  2 hónapja dolgozom egy cégnél. 1 hónapos próbaidőt kötöttünk ki a szerződésben. Óvodás korú gyermekem beteg lett, orvoshoz vittem, és itthon maradtam vele. Munkáltatómnak korán reggel…..
multi84 2014.02.01 09:42:23
@Kovács Ferenc 14:
" de ha baj van, szar van, akkor szemrebbenés nélkül azonnal kidobjon, mint egy citromot, amiből már nem lehet többet kifacsarni? "

Az összes kommenteddel ezt az álláspontot véded!!

A posztolónál baj van erre ki akarják rúgni amit te folyamatosan pártolsz. Most meg azza érvelsz hogy ha Baj van akkor simán kidobnak mint egy kifacsart citromot és te ebből nem kérsz.
Te ebből nem kérsz viszont ezt adnád cserébe ha lennének beosztottaid. Kár érted a szó is....

Most te komolyan példákat vársz arra hogy egy 3-5 éves gyerekkel mi minden történhet otthon felügyelet nélkül?

Bármi, eleshet beverheti a fejét, lenyelheti a legót. A kirakott gyógyszert nem veszi be. Félrenyeli a kirakott kaját. Rosszabbra fordulhat a betegsége ami beavatkozást kívánhat. Ez simán előfordulhat ha egy kortyot sem iszik mert nincs aki elérakja vagy megitassa. Meg még ezer dolog. És igen ezek akkor is előfordulhatnak ha otthon van valaki de akkor van aki segítsen is azon a szerencsétlen gyereken.
A kőszegi hétvégi ház után most egy Szolnok melletti templomot, pontosabban a szandaszőlősi református gyülekezet közösségi házát karolta fel az egyik leglátogatottabb építészeti és dizájn oldal, a Dezeen. A modern építészeti kialakítást a Sagra Architechts irodának…..
Büszkén számol be a police.hu, hogy a készenléti rendőrök elkaptak egy nagyon súlyos bűnözőt, aki Nagykörű külterületén, "a Tisza gát partján lehullott faágakat gyűjtött össze és tulajdonított el". Nincs is szebb annál az államnál amely a legszegényebbeket cserben hagyja,…..
multi84 2013.12.09 17:54:30
@ThinRedLine: hát akkor én azt feltételezem hogy a tőlem 100 méterre lévő kis erdős terül az állami tulajdon és összegyűjtöm, meg kimegyek a bakonyba aztán ott is feltételezem hogy állami hát akkor ott is összegyűjtöm....

Nekem nem egy kollégám van aki figyelem PÉNZÉRT az erdő tulajdonosától engedélyt kérve rendbe rakja a területet az olcsó(bb) fáért cserébe. Nah ez rendes módi és azok sem jó nagy fák hanem csak nagyobb gallyak....

A mi kertünkből is ellopták nem csak a lehullott diót de még a lehullott almát is(pálinkának), mikor meg érik akkor meg versenyt kell futni hogy a sajátunkat mi szedjük le ne a gyűjtögetők. Gyűjtögetni szabad nincs kerítés akkor az mindenkié.
multi84 2013.12.09 18:04:08
@Counter: Gázfűtés van szóval maximum kirándulok az erdőben :)
Ma reggel megírtuk, hogy egy volt fideszes képviselő által vezetett hódmezővásárhelyi szakközép egy trafiktulajdonos fideszes képviselő tulajdonában lévő bolttal kötött szerződést. A trafikfőváros szóvivőjével levelezünk, a fejleményekről természetesen jelentkezünk…..
Az ellenzékről mostanában írt értékelések szinte biztos eleme, hogy semmilyen lehetőséget nem tudnak megragadni önmaguk erősítésére és a kormány gyengítésére. Erre az a sablonválasz, hogy az ellenzéknek különösen az előző ciklusokhoz köthető része, az MSZP, az Együtt…..
multi84 2013.12.08 13:49:18
@Mr. Waszabi: Remélhetőleg így is lesz mert egyvalami kiderült az elmúlt 4 évben, mégpedig az hogy egy valami rosszabb annál hogy koalíciókat kell alkotni hogy a legkisebb dolgokat is megszavazzák mégpedig a 2/3!

2014-ben visszatérünk a régi mederbe egyik párt sem fog tudni döntéseket hozni a másik miatt ezért kevesebbet fog szopni a nép, szopni fog így is úgy is de nem ennyire. Lehet elővenni megint az ügynökkérdést és mutogatni hogy az ellenzék miatt nem sikerült tisztázni már megint az ügyet, amit ma 1 nap alatt tisztázni lehetne. Ebből is látszik hogy az elmúlt 15 évben mindegyik párt csak látszólag akarta de mikor semmi nem hátráltatná akkor sem teszik meg....
Csak viccelt Balázs, amikor élő adásban buzizta le az egyetemistát, aki fellépett az ellen, hogy a lányokat ingyen engedik be bizonyos szórakozóhelyekre. Teczár Szilárd többször hangsúlyozta, nem az ingyenbelépőt irigyli a lányoktól, hanem szerinte az ilyen jellegű helyek pusztán…..
multi84 2013.12.03 04:24:29
@sebajtobias: Igen nem azért mert a férfiakat lenézik ezt az egyet eltaláltad... a profitorientáltság miatt (úgymond)nőellenes a szituáció(nem egyenlő félnek tekintik őket csak egy eszköznek a profit növelésére)....
aeon flux Paul Walker (1973 - 2013) 2013.12.01 05:55:00
Tragikus és sokkoló hírre ébredtem ma reggel: Paul Walker autóbalesetben meghalt. A Halálos iramban-sorozattal ismertté vált színészből talán soha nem lett akkora sztár, mint partneréből és jó barátjából, Vin Dieselből, hisz a közvélemény szerint csak egyike volt Hollywood…..
multi84 2013.12.01 09:43:00
@batboy: attól nem gyullad ki, de ha 10ezer fordulaton pörgeti úgy hogy olyan forró lesz a motortérben minden mint a hétszentség és úgy nekirongyol kétszázzal egy oszlopnak akkor ott könnyen begyulladhat sokminden. A képeket elnézve egyvalami tök egyértelmű és nem lehet vita tárgya mégpedig az hogy saját hülyeségük és sikerük dicsfényében úgy gondolták hogy velük aztán semmi nem történhet főleg nem úgy, hogy mi vagyunk a halálos iramban ászai akik aztán tudnak vezetni.

Persze kötelező sajnálni őket. De az ilyen halálesetek nem balesetek hanem emberi hülyeség amit maguknak köszönhetnek.
A modern zombik ősatyját George A. Romerónak hívják. Előtte is léteztek zombik a popkultúrában, jóhogy, a szó maga haiti kreol nyelvjárásban az élőhalottat jelenti, és először 1937-ben találkoztak vele (mármint a szóval) a nyugati néprajzkutatók. A modern értelemben vett…..
2013 november 1. újabb sorsdöntő napként került be a magyar háztartások naptárába, a kormány újabb 11,1%-al csökkentette a közüzemi költségeket, közkedvelt nevén a rezsit. A kormánypárt közleménye szerint is, az átlagbérhez viszonyítva arányában kedvezőbb lett így a havi…..
A jövő évi adóváltozásokról már annyit tudunk, hogy a luxusadó és a kedvezményes élelmiszer-áfa kimaradt a parlament elé benyújtott adótörvények tervezetéből, tehát kormányunk egyrészről nem megy szembe az unióval a több áfakulcs miatt, másrészről pedig nem…..
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
Tisztelt Rogán Antal képviselő úr! Nagy örömmel nyugtáztam, hogy Ön szerint is állampolgári jogunk, hogy az átlagjövedelem erejéig ne kelljen pénzt fizetni a készpénz felvételért, történjen az banki automatából vagy banki pultnál. Annak is határozottan örülök, hogy…..
Az indexen ma megjelent egy cikk, miszerint a kormány elé kerül egy olyan törvénymódosítási javaslat, hogy nyelvvizsga nélkül is lehetne diplomát szerezni a jövőben. Ezt egy orbitális baromságnak tartom.  Rögtön egy kissé demagóg kérdést vetek fel, de ez volt az első…..
Utoljára tizenhárom hónappal ezelőtt írtam a felújított Bmw 518i-ről. Emlékszem, akkor szakadt rólam a víz, hőség volt, durva a nyár. Most itt ülök pulcsiban. Nem csak egy év telt el tehát, hanem egy évszak is hozzá. Öt évszakkal ezelőtt írtam a BMW-ről. És ezalatt…..
De most tényleg: mi van a meggyőződéses butafon felhasználókkal? Akik a telefont elsősorban telefonálásra használják, esetleg néha sms/mms küldésre, néhány fotó elkattintására, vagy zenehallgatásra? Akik offline élik az életüket, akiknek a Facebook adagjuk kéthetente öt…..
Szeptember 20-án Esztergomban adjál át az ország első közösségi kerékpáros rendszerét. A teljes hálózatot és kerékpárokat is az egyébként Esztergomban működő Neuzer Kft. fejlesztette. Az első ütemben 6 állomást adnak át 80 dokkoló egységgel és 50 kerékpárral. A…..