Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xdlol

156 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nevem Panni, most 20 éves vagyok. Szeretném elmesélni a történetem, mert ez a fejezet lassan lezárul az életemben, ugyanis elköltözök otthonról. Svédországban fogok egyetemre járni, ugyanis a Budapesten elkezdett szakom nem tetszett, és otthagytam, egy teljesen új életre vágyva. De ez egyenlő…..
Még 18 sem voltam akkor kezdtem csak ismerkedni önmagammal. Állandóan kanos voltam mindig állt a farkam és amikor csak tehetem vertem mindig. Szüleim elváltak anyámmal éltem aki alig volt othon mindig dolgozott.Mire haza ért munkából addugra már aludtam. Annak ellenére,hogy 18 éves voltam hatalmas…..
Szexi képek egy ötvenes bombázóról, akinek tökéletes mellei vannak. Ja, és van egy kis lábfétis csemege is a képeken. További szexképek a hölgyről itt...
A hatalmas mellek kedvelőinek itt egy pár szex kép. De ha az igazi csöcsöket szereted, nem az AI melleket, akkor kattints ide. Kellemes nézelődést...
Dögös érett muffok harisnyában. Szex képek. Még több képért kattints!..
Sziasztok! Az en tortenetem, ha nem velem esik meg el sem hiszem. Autoval kellett egyedul elmennem nagynenemekhez egy 300 kilometerre fekvo varosba. Utkozben felvettem egy fiatal sulis sracot, aki eleg felenk es alacsony volt. Viszahuzodottsaga miatt eleg keveset beszelgettunk. Utkozben egy kis…..
Sziasztok laura vagyok, és a történetem úgy kezdem, hogy amit most megosztok veletek, az, szóról szóra megtörtént velem. Először is, hadd mondjam el, hogy apukámmal élek 10éve, mert anyukám 6 éves koromban lelépett. Most vagyok 16. De a story az 1évvel ezelőtt kezdődött, amikor hazatértem a suliból…..
Excsajok: Amatőr csajképek olyan lányokról, akik felelőtlenül erotikus pózban engedték magukat fényképezni. Az excsajok fogalom az őket kellemetlen helyzetbe hozó hírre vagy fotóra, vagy intim részletre vonatkozik. De mi van ha az excsajok pakolnak ki egyszer? Hál istennek ez ritkán fordul elő, de…..
Lassan 10 éve külditek be ide ezt a szart. Nem tudom ki lehet ez, de már tele van vele az egész net. Amúgy nem rossz bőr! A többi kép itt van..
A nagy csöcsök szerelmeseinek jöjjön most Siri a milf.   Még több csöcsért kattints!..
Szexi milfek, dögös anyukák, és még nagymamák meztelen képei is! Itt minden nap megkapod a faszveréshez való adagot.  ..
Hamarosan egy dildó is elő fog kerülni. Addig szex történetek Nikivel...
Még több milf suna itt!  ..
Baszás mozgó kép..
Amatőr csajok vetkőznek csak nektek. Vagy a férjük tette fel bosszúból őket a  netre?..
Egy szemüveges, bundesliga hajú nyomorék felszed egy nagymellű dögös cigány csajt, majd jól megbassza, és nem fizet neki a végén.      ..
Szex gif képek az orális szexről. Így kell szopni, és pinát nyalni.      ..
még több punci itt..
Szexmagazin - a szexoldal Pinaráma 2018.04.07 22:14:15
Van aki erre izgul, ha egy nőnek fasza van. Mi nem értjük miért, mert ha farka van akkor az férfi, de itt egy pár kép, és még több itt.  ..
Még több pina, és amatőr szex itt..
Itt vannak ismét az amatőr faszimádó feleségek. Ez úgy be van itt baszva, hogy szerintem vagy tizen tuti átmentek rajta a fotó előtt. A további szexképeket ide kattintva nézheted meg...
Sziasztok! Lillunak hívnak, és bár még elég fiatal vagyok, már nagyon érdekel a szex. Fiúkkal még nem volt tapasztalatom, de elég sokszor fantáziálok, és kielégítem magam. Egy olyan történetet szeretnék leírni, ami a tavalyi tanév utolsó hónapjában történt meg velem. Bejött a meleg idő, és jól…..