Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melchi Zadok

0 bejegyzést írt és 2267 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   "Rendszeresen beszélgettem az előző húsz évben a CEU rektoraival, mindig elmondtam nekik, ügyelni kellene arra, hogy az intézményük ne kis sziget legyen a felsőoktatásban, ahol a liberális oktatók és egykori politikusok dominálnak. Jeleztem, hogy másfajta gondolkodásúakat is be kellene engedni…..
Melchi Zadok 2021.02.16 17:10:34
@sparhelt: ez nettó nácizmus.
       Nekem most nincs semmiről mondanivalóm. Ezt kell elolvasni. TGM írását Szőcs Gézáról. Ebből valamit meg lehet érteni a világunkról. Valami keveset, mert mindig csak keveset lehet megérteni a világból, ami soknak látszik az mindig hazugság.     Választottam hozzá egy Szőcs Géza verset.…..
Melchi Zadok 2020.11.10 06:10:55
@9mmPara: azert 160 kilosra meghizni sem segit.
A szeptemberben indult négyrészes 'Hit és tudomány' vitasorozatunk záró alkalmán Jézus Krisztus személye körüli kérdéseket, történelmi tényeket és álhíreket boncolgathatjuk. Az eseményre való hangolódás érdekében a válaszadóknak szegeztünk egy-egy kérdést. Baranya Csabától, aki a debreceni Svetits…..
        A magyar miniszterelnök ma aljas módon a neonácik oldalára állt, belehazudott az egész ország arcába és uszított a meleg polgártársaim ellen.        Ezért én most a lehető legegyszerűbb és leggyermetegebb módon, matematikus olvasóink valószínűleg nem fognak megdícsérni érte, el fogom…..
        A kedves Olvasó nagyon csúnyán néz rám, kicsit feszültnek is tetszik lenni, azt a kisbaltát tessék szépen letenni, nagy levegő, mindjárt más. Ez most egy ilyen poszt lesz, nem fog tetszeni, nem kell, hogy minden tessék.        Én írom a posztot kedves Olvasó, ne tessék beleszólni. Hogy nem…..
Melchi Zadok 2020.08.09 11:39:51
@Muad\\\'Dib: Ez vegytiszta relativizalas. Egyszerubb es egyenesebb lenne, ha leirnad, 2010-ben a fideszre szavaztal, de mar megbantad.
A Sátán egyike a Bibliából ismert figuráknak akit jellemzően a legnegatívabb fiuguraként szoktunk azonosítani, minden gonoszság és rossz forrásaként. Valójában azonban a Sátán is Isten teremtménye, ezért végeredményben a rossz, melyet képvisel, szintén Istentől származik. A Sátán szó héberül…..
Melchi Zadok 2020.01.28 06:28:44
          Kedves Arany Elvtárs,       A kulturális kormányzat némi aggodalommal olvasta A Walesi Bárdok című versét, melyet Franz Josef Habsburg pártelnök elvtárs látogatása alkalmából írt. Mint szocialista író a szocialista írónak mondom Arany elvtárs, áthallásokat érzünk a költeményben. A…..
Melchi Zadok 2019.12.03 05:46:12
@Counter: tokeletesen egyetertek!
Egy hiánypótló írás következik arról, hogy mit hogyan szokás, illik, kell csinálni, ha pizzarendelésről van szó. Kitérünk az átvételre, a borravalóra és még sok más apróságra is! A  gördülékenyebb és problémamentes kiszállításáért te magad is sokat tehetsz! Akár a megrendelő vagy, akár a futár!..
        Nem. ..
Melchi Zadok 2019.11.11 06:53:50
@Mogorva (): Én megmondtam, 2022-ben számomra nem lesz kisebbik rossz, nincs több megalkuvás senki kedvéért.

Igy 2019 vegere igazan rajohettel volna, hogy a kis magyar demokraciaban nincs olyan, hogy jo valasztas, lassan 30 eve csak a kisebbik rossz az EGYETLEN opcio.
Kikaptunk Horvátországban 3-0-ra, és arról beszélünk, hogy ez igazából papírforma, hiszen a horvát csapat sokkal jobb játékosokból áll, mint a miénk. Odaát Real, Barca, Bayern, Chelsea, Inter, Milan játékosok játszanak, nálunk pedig alig-alig akad olyan, aki egyáltalán top ligában játszana, de…..
Egyre drágább hazánkban a sör, és úgy tűnik egyre kevesebbet iszunk. A lehetséges magyarázatok között lehet az alkoholos italok választékának növekedése, a borfogyasztás előretörése, de lehet, hogy egész egyszerűen nem iszunk már annyi alkoholt, mint korábban. Természetesen az infláció is…..
Melchi Zadok 2019.08.15 06:20:34
@kewcheg: hat, a borsodi sor tenyleg szar, de hogy oszinte legyek, a zlaty bazant is egy szutyok.
Egyebkent lofaszt draga a sor. En pl eleve nem veszek 250 ft alatt semmit, mert mar az is csoda, hogy 300 ft kornyeken meg tudnak elfogadhato minoseget gyartani.
Egyebkent kb 280-300 ft koruli kategoriaban ott a Konrad lezak, a Lobkowitz, a Primator, esetleg a Platan. Ezek korrekt cuccok.
A tasteatlas (link) szerint Magyarország egyik legnépszerűbb étele a töltött káposzta, ami nem hiányozhat a karácsonyi menüből, vérbeli fesztiválozó és minden jeles, nemes alkalom elmaradhatatlan és persze ünnepelt sztárja. Egy valamire való magyar lakodalomból sem hiányozhat a töltött káposzta.…..
A szirupos Modern Talking 85-ben lenyomta a teljes hazai zeneipart, a tinik között pedig eluralkodott az őrület...
Melchi Zadok 2019.07.04 09:38:07
@Bosses: őszintén szólva, mai füllel a saját stílusukon belül, a modern talking vállalhatóbb, mint a pokolgép.
mondom ezt úgy, hogy a 80-as években végig nagy metalos voltam (a metal legszebb és legérdekesebb évtizede volt, mindössze öt év alatt a british steeltől eljutva a reign in bloodig, vagy master of puppetsig) hihetelen evolució volt és ott zajlott a szemünk előtt.
a magyar metal, különösen a 80-as években, nagyon szar volt, köszönhetően annak, hogy magyar nyelven a metalos szövegek inkább voltak buták, mintsem érdekesek, hogy mindent a german vonalról próbáltak lenyúlni, és a kiábrándító énekeseknek.
én is megtvettem az első pokolgép lemezt (naná) majd a kötelező lelkesedés hamar alábbhagyott, hallva kalapács józsi irritáló hangját, a botrányosan szar keverést, és a közepes vagy annál gyengébb számokat. az ossiant sosem tartottam semmire, már akkor teljesen nevetségesek voltak paksi endre vérgagyi szövegei és béna metal manírjai.
a modern talkingot természetesen szívből utáltam, de azóta afféle magyar nóta effektus lett belőle, részegen egy buliban tök jó óbégatni fejhangon a braderlui kórusát.
de kizárólag akkor.
Egy választ jelölj meg! Keresd meg a nézeteidhez legközelebbi választ akkor is, ha nem osztod teljes mértékben! Alul a megoldó kulcsok (súlyozott értékek) és a kiértékelés. Ne gondolkozz túl sokat egy-egy válaszon! 1. Ki számodra az első, ha meg kellene védened (a többi lehetőséggel szemben…..
Három év és három hónap 2016 októberében adtam hírt arról a blogon (Nehogy szóljatok valakinek, hogy fenn vagyunk a közösségi médián!), hogy a szcientológusok PR-offenzívába kezdtek és erősebb online jelenlétet felvállalva nekiálltak a közösségi médiában is reklámozni fizetős…..
Melchi Zadok 2019.06.21 06:49:22
@MAXVAL bircaman közíró: a legnepszerubb magyar szekta a fidesz, melynek hosszu es barnanyelvu kepviseloje vagy a blogszferaban.
        Június hetedikén a Frankfurter Allgemeine Zeitung publikált egy videót, amelyen Orbán Viktor felajánlotta Borsod-Abaúj-Zemplén megyét és a teljes magyar vízkészletet Marija Sesztakovának, Grigorij Sesztakov orosz milliárdos lányának, ha az megvásárolja neki az index.hu-t. A mintegy hat órás…..
Melchi Zadok 2019.05.22 15:23:21
@OoOoOo: ott baszodott el minden veglegesen. Foleg a reakcionak koszonhetoen...
   This is chill, bro.              ..
Melchi Zadok 2019.03.25 06:47:16
@balmoral: mondjuk egy temetkezesi vallakozo?
Valahol logikus, hogy lekéstem a Vincent szülinapot a posztommal, hiszen magát a születést is lekéstem. A Vincent szerzőgárda nagyobb részével szemben én nem egy IRL társaság részeként váltam szerzőtárssá, hanem törzsolvasói pozícióból avanzsáltam. Amikor a közösség befogadott, az nagy pillanat volt…..
Kiadó:InsideOut Music Honlapok:www.dreamtheater.netfacebook.com/dreamtheater A Dream Theater legutóbbi, enyhén szólva is megosztó produktuma és az általa kiváltott komment-, vélemény-, és indulat-cunami után alighanem jó adag félsszel kellene nekiállnom ennek a recenziónak. Pedig semmi ilyesmi…..
Melchi Zadok 2019.02.22 10:46:49
@SaviourMachine: ez hulyeseg. A kritika tupontos.
Kényelmes, tiszta, nem igényel túl sok karbantartást: számos előnye van annak, ha elektromos konvektorral oldjuk meg lakásunk, hétvégi házunk fűtését! Ugyanakkor annak telepítése előtt nem árt tisztában lennünk pár további ténnyel sem. Vizsgáljuk meg, mikor érdemes ezt a megoldást választani! A…..
Melchi Zadok 2018.12.14 06:58:35
@steery: Erre a “villanyfutes kornyezetbarat” dologra azert ne vegyel merget.
Az alábbiakban felsorolok öt dolgot ami engem nagyon idegesít a "szeretet ünnepében". Sok dolog amit írok általánosítás és nyilván nem mindenkire vonatkozik. Ezáltal ne is vegye mindenki magára. Ha valaki esetleg nem ért velem egyet, egy kommentben megírhatja, hogy mit gondol másképp. 1. Együtt a…..
Melchi Zadok 2018.12.01 07:27:48
@magyarm: dehogy kell nagybetuvel irni... ki ne talaldxmar ezt a hulyeseget!
Magyar idő szerint hétfő hajnalban ment le az amerikai HBO-n a Last Week Tonight with John Oliver idei utolsó adása, ami a világszerte egyre népszerűbb tekintélyelvű vezetőkkel foglalkozott. Az epizód fő szegmense végül természetesen Donald Trumpra futott ki, de a példák között ott volt Putyin és…..
Melchi Zadok 2018.11.20 07:31:38
@Lovrin: elo mozo seg van es igen, vicces. Persze megertem, hogy egy ilyen elbaszott nernarancsot mint te, melyen sert, ha a gazdatestet kirohogik.
A briliáns weboldal, a Szkeptikusok Jegyzetekkel ellátott Bibliájának írója Steve Wells csak néhány hónapja, hogy az oldal nyomtatott formáját is megjeleníttette - egy masszív könyvet, mely a legszentebb könyv elfuserált dolgainak krónikája...
Melchi Zadok 2018.10.06 14:22:04
@Jakab.gipsz: szar ugy mi, amikor kezzelfoghato bizonyitekkal vagy kenytelen szembesulni hogy egy agyoncenzurazott tobbezer eves buta kozel keleti mesekonyv kepezi az eleted alapjat?
A hab a tortan, hogy meg egy ateista is jobban ismeri ezt biblianak nevezett mesekonyvet, mint a hozzad hasonlo neofita nyomorultak...
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Melchi Zadok 2018.09.12 06:48:31
@kispufi: amikor a hozzad hasonlo szektatudatu kreten mar nem tud mibe belelkotni az megfizethetetlen erzes.
Tekintve, hogy mennyi közpénzt költ a magyar kormány futballra, nem csoda, hogy a köztévé azt hiszi: a magyar futball a világ közepe. A Ferencváros ugyanis 1,5 hónapon belül másodszor készül megnyerni a vb-t! Először július elején, a vb hajrájában szembesülhettünk azzal, hogy Magyarország nemcsak…..
Melchi Zadok 2018.08.26 13:15:42
@Zacskóstej: ugyenezt akartam irni.