Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dombovárivanda

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1914. A Sakurajima vulkán kitörése Japán déli részén. A sziget működő vulkánjának lávafolyamai - feltöltve az alig két kilométer széles szorost - félszigetté változtatták Sakurajimát, összekötve az Osumi-félszigettel..
In medias res, kezdjük a közepén: inkább eszeveszett csalódás volt a film, mint eszeveszett szórakozás. Pedig az Eric Toledano-Olivier Nakache szerző- és rendezőpáros beírta magát a filmtörténelembe az Életrevalókkal, és még a Samba is kellemes élmény volt. Sajnos Az eszeveszett esküvő nem hogy a…..
Itt az ideje egy újabb tematikus Napi érdekesnek! Csak Magyarország, 45 év érdekesebbnél érdekesebb fotókon az MTI Archívumából. 1947. október 5. Fiatal fiú fekszik lekötözve egy kanapén, egy emberrablást imitáló rendőrségi bemutatón. Magyar Fotó: Kovács Géza..
Húsz évvel ezelőtt működött egy remek étterem Badacsonyban. Szeremley Huba volt a ház gazdája, és a helynek annyira jó volt a híre, mint manapság a szemesi Kistücsöknek. A Szt. Orbán azonban többször is üzemeltetőt váltott, majd bezárt. Még szerencse, hogy Badacsony borászai, vendéglősei, termelői…..
Alapvetően nem vagyunk azok a fajta turisták, akik minden helyet lehúznak, mert minden rossz, béna, retkes, büdös és drága. Próbáljuk előre felmérni a lehetőségeket, és ahhoz mérten megítélni az adott helyszínt, várost, látványosságot. Mindig kiborulunk az olyan nyavalygásoktól, hogy tetszett…..
A Künzle étteremben az étel isteni olasz, de a hely az, ahová sok helybeli német jár, a pult mögött pedig szinte csak magyarokat találni. Miközben a naptáramat böngészem, hallom, hogy magyarul beszélik meg mit kért az egyes asztal, s mit a hetes. Amikor odalépnek hozzám felvenni a rendelést,…..
dombovárivanda 2018.05.17 08:14:04
@William Kidd: nem, nincsen. Maximum a Gustav Wolf meg a Bosch miskolci üzemeinek felsővezetése, de ők is hazamennek hétvégére.
Vastagbőr Diplomáciai benyalás 2011.04.20 11:15:00
Gondolom mindenki hallott a pécsi püspökség tavaly ősszel  nyilvánosságra került  botrányos ügyeiről. Negyven rendbeli feljelentést tett egy magánszemély a Nemzeti Nyomozó Irodánál és a megyei főügyészségnél Mayer Mihály püspök, és az egyházmegye tulajdonába…..
Órákkal ezelőtt kellett volna posztolnunk ezt a hírt, de sajnos eddig tartott, míg végigjátszottuk a friss, aktuális ünnephez tartozó 15+3 pályát. Akinek már fent van a játék, nyomjon egy update-et, akinek nincs, szedje le a piacról, illetve mindenkinek és mindenki másnak itt egy…..
dombovárivanda 2011.04.20 12:11:07
wow
dombovárivanda 2011.04.20 12:32:58