Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.bb.

48 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Susogós mackó 2011.09.19 16:23:00
Miután egyre csak csökken a természetes lakóhelyük, Oroszországban néhány jegesmedve az északi városokba költözött. Ez itt például egy elhagyott épületbe, és szemmel láthatóan nem értékeli hogy a csőrészeg Tatyana a kécó elé okádik/fosik/hugyoz:teljes cikk meg…..
.bb. 2011.09.19 22:14:19
@Cecan Basescu: +10000 Internet jár Neked.
Cursed Affection Ábel is coming! 2011.08.29 11:15:00
Flash Countdown..
.bb. 2011.08.30 14:13:03
.bb. 2011.09.02 23:34:05
Cursed Affection auf Wiedersehen 2011.07.09 23:59:00
Egy hónapja már, hogy idefirkantottam az utolsó bejegyzést, ami ugyan nem a legutolsó, mert EZ az. Szóval sokat gondolkoztam az egészen, hogy mi a fenének is töltöttem el hónapokon keresztül napi szinten fél/órákat azzal, hogy összehozzak egy -akkor még ideiglenesnek gondolt -…..
Nem tudom, ismeritek-e Vegan Black Metal Chef-et? Na majd mostantól fogjátok. Én egy pár napja bukkantam rá az első videójára, és hát mit ne mondjak, nagyon szakadtam rajta, annyira őrült, poénos és mégis 'mi a fene?' az egész. És mivel tegnapelőtt jött ki az újabb rész, úgy…..
Magyarázattal tartozom: nem a Suicide Silence tehet róla, hogy nem szeretem őket. A zenéjük nem különösebben rossz, nem is jó, számomra átlagosan semmitmondó, de a középmezőnyben azért benne vannak a többi deathcore zenekarhoz képest. Azonban az a megmagyarázhatatlan…..
.bb. 2011.05.29 11:57:20
@krisz195: Kedves krisz195! Köszönöm, hogy megosztottad véleményedet (bár azt nem teljesen értem, miért kellet kiemelni, hogy csak véletlen jutottál ide... azért ennyire nem vagyunk szörnyűek, vagy igen?). Tiszteletben tartom az ízlésedet, és örülök, hogy tetszett az új szám, remélhetőleg az új albumot is szívesen fogod hallgatni. Azonban félek, hogy félreértettél. Ennek az írásomnak nem a SuSi zenei vagy műfaji kritizálása volt a célja, sokkal inkább arra szerettem volna rávilágítani, hogy ehhez a nagyfokú hírnévhez azért jócskán hozzájárult a banda arculata is. Mint említettem, nem sajnálom tőlük a sikert, azt viszont sokkal inkább sajnálom, hogy nagyon sok általam (!) jónak, sőt, jobbnak talált banda az ismeretlenség félhomályában bújik meg. És a kritika, amit megfogalmaztam velük szemben, sokkal inkább a rajongóiknak szól, de nem annak a rétegnek, amit te is képviselsz, hiszen te a zenéjükre hivatkoztál! Én a többiekre gondoltam.Ha hiszed, ha nem, találkoztam már egy olyan lánnyal is, aki bevallotta, hogy a jól hangzó bandanév és a 'szexi énekes' miatt kedveli őket legjobban. Ez viszont szerintem nem normális dolog, ilyen fajta rajongással leginkább popelőadók iránt szoktak viseltetni, és szerintem ez a műfaj ne ilyen nyáladzásról szóljon (lásd: Bring Me The Horizon). Szóval, hogy önmagamat ismételjem: nem azokkal van bajom, akik a zenéjük miatt szeretik a SuSi-t, hanem azokkal, akik a külsőségek miatt.
A jövőben is számítunk véleményedre, bár félek, hogy itt nem sok szemrevalót találsz magadnak :) Nem kifejezetten metalcore-ban utazunk, bár tervezzük, hogy kicsit bővítjük a repertoárt ;)
.bb. 2011.06.04 22:08:55
@krisz195: Kicsit megkésve bár (egyéb elfoglaltságok miatt), de Bennie összeállított egy bejegyzést technical deathcore zenekarokról. Remélem, tetszeni fog :)
01. Back Through Time 02. Shipwrecked 03. The Sunk'n Norwegian 04. Midget Saw 05. Buckfast Powersmash 06. Scraping The Barrel 07. Rum 08. Swashbuckled 09. Rumpelkombo 10. Barrett's Privateers 11. Death Throes Of The Terrorsquid 12. I Am a Cider Drinker (Limited Edition Bonus Track) 13. You are a…..
Újabb dalt hallgathattok meg a modern melodic death metal fenegyerekeitől (és személyes kedvencemtől), a TBDM-től. Érdekes mód ez a szám sokkal jobban tetszik mint az előző, pedig sokkal egyszerűbb felépítésű/dallamvilágú, szóval most újra bizakodó vagyok az új albumot…..
Szerepelt már ugyan az oldal hasábjain Evan Brewer, akkor azonban inkább a The Faceless-be való belépése miatt örvendtem. Nem esett szó azonban készülőben lévő szólóalbumáról, amiről már ugyan akkor is tudtam, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget (annak ellenére,…..
Bizony, streamelik a Gloom-ot. Méghozzá kedvenc hírforrásom, a MetalSucks jóvoltából. Nagyon trükkösen levédték a cuccot, sehogy sem tudom kibányászni a forráskódból az mp3-akat. Úgyhogy kénytelen leszek az ő szerverüket terhelni azzal, hogy odaküldelek titeket a piktúra…..
Nem tudom, hányan ismeritek az Arsis-t (jómagam is csak kb. tavaly szeptember óta), de elég annyit tudni róluk, nagyon hangulatos melodic/technical death metalt játszanak. Most pedig előrukkoltak egy új demó számmal, amit jelenleg itt lehet meghallgatni. Ehhez szerencsére nem kell…..
Nem vagyunk elveszve, csak elhavazva. Szerencsére van jóság, amit kirakhatok gyorsan, méghozzá egy új Unearth dal. Mit ne mondjak, sokkal de sokkal jobban tetszik, mint a korábban napvilágra hozott szerzeményük. Csekkoljátok! ..
Nemrég fejtettem ki véleményemet a zenekarral kapcsolatban, amit továbbra is fenntartok. Viszont az új szám a régebbiekhez képest egészen jónak mondható...ettől függetlenül még mindig unalmasnak tartom...
Nekem. Mivel a Faceless felnyomott egy új számot! The Eidolon Reality címen. Nos, kicsit változott a tematikája, de az új basszeros is helyén van hallható, a vokál még mindig gyönyörű, nagyon odaillő. A clean vokál, az érdekesebb része. De nekem bejön, mostmár még jobban várom…..
01. Rise to Fall 02. Neck of the Contrast 03. Gooseknuckle 04. It was a Memoir 05. Dr. Teeth 06. Avdotya 07. Waiting for the War to Die 08. West Cliffs 09. Hemlock Like This 10. Woebegone 11. Our Super Symmetry 12. Will Someone Please Turn Down the Ocean? 13. Tempest  …..
Ismerjük el: kurva jól néz ki.A The Black Crown egyébként július 12-én fog megjelenni, a Century Media gondozásában...
Kezdek megijedni, mert valahogy ez sem nyerte el teljes mértékben a tetszésemet. És ezt pont én mondom, a megrögzött TBDM rajongó? Nem lesz ennek jó vége, attól félek... Katt a képre!..
...hunyt el Ronnie James Dio, kiváló heavy metál énekes, aki többek között az Elf, a Rainbow, a Black Sabbath és természetesen a saját nevével fémjelzett Dio frontembere is volt. Ezen felül sokan az ő nevéhez kötik (az azóta boldog-boldogtalan által alkalmazott) 'metálvilla'…..
Ugyanis ezek a kópék [többek között Bennie] korábban már próbáltak engem meginvitálni a júniusi All Shall Perish/Suicide Silence/After The Burial koncertre, akik közül azonban nekem csak az ASP lett volna releváns, annyi pénzt viszont nem akartam rááldozni. Meg amúgy is, mit szólt…..
Rég volt már olyan megnyilvánulásom, ami Bennie-ből nemtetszést válthat ki, a francba, ez ellen muszáj lesz valamit tenni!Még gimiből emlékszem, hogy utálod ezt a számot, úgyhogy fogadd tőlem szeretettel. Less than three. De amúgy szerintem kikúrt hangulatos a vokálja, megjön…..
A tech-death francia fenegyerekei [jajj de ripacs vagyok néha], más szóval a Gorod már éppen kezdte kihúzni a gyufát a rajongóinál, ugyanis tavaly januárban jelentették be, hogy dolgoznak az új kislemezükön. Készült néhány stúdióvideó, látható volt, hogy haladnak vele, aztán…..
Oké, az oldal hasábjain szerepeltetett zenekarok közül a System of a Down talán nem a legbrutálisabb zenét játssza (sőt, biztos), mégsem mehetünk el szó nélkül a tény mellett, hogy újra együtt a nagy csapat. Engem speciel gyengéd szálak fűznek a bandához, hiszen miattuk…..
Nem hallgatom aktívan a norvég Enslaved-et, de tudom róluk, hogy a műfajukon belül elég jó zenét játszanak. És most egy érdekes metáltörténeti jelenségnek (ah, de nagy szavak ezek tőlem) lehetünk szem- és fültanúi, ugyanis megjelent egy ingyenesen letölthető kislemezük,…..
Ez esetben azonban csak két albumborítóval tudunk szolgálni a tisztelt publikumnak, kéretik ezt is értékelni! Unearth: Darkness In The Light                         Mit ne mondjak, az Unearth borítói sosem tartoztak a…..