Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrRecovery

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a gond, hogy most csak arra koncentrálsz, mit veszítettél. Elméd fókuszában csak ez az egy dolog áll, A VESZTESÉG. Ez az érzés pedig úgy hipnotizál téged, hogy hatásával teljesen megbénít. Átad téged a PÁNIK állapotának. Sajnos a mostani helyzetedben ez természetes…..
A szakítás ténye, ha téged hagytak el, nagyon gyakran kiszámíthatatlanul jön elő, és a legtöbb esetben az érzelemmel hasonlatos kábult állapottal tudnám jellemezni. Ha szakítanak veled, akkor rengeteg érzelem és ezzel kapcsolatos kérdés kerül a…..
A szakítás utáni depresszió, mint bármely más depresszió, fontos, hogy tudd: NEM egy betegség, hanem csupán egy állapot. Amiből, ha sikerül kijönnöd, újra jól érzed magad. Viszont ha tartósan benne ragadsz, mert fogalmad sincs, hogyan kell kezelni, súlyosabb esetben gyógyszeres…..
Ha ezt olvasod, akkor jó eséllyel most vagy túl egy nehéz szakításon. Tudom, még pocsékabbul érezheted magad, ha valóban vissza akarod Őt kapni. Tehát a kérdés: Hogyan hódíthatnád vissza Szerelmedet? Hát az ex visszaszerzésének több különböző módja is van. De óvatosnak…..