Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs.Columbo

0 bejegyzést írt és 550 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán nem az első, aki arra panaszkodik, hogy repülőjegy-vásárlásnál a fizetésig simán eljutott, csak visszaigazolást nem kapott, a szituról viszont utólag kiderült, hogy pont így néz ki egy érvénytelen foglalást. Panaszával futott a Wizz Airhez, majd a Fogyasztóvédelmi Hatósághoz, de sehol sem…..
A nők kétszer akkora eséllyel veszítik el a szex iránti érdeklődésüket a párkapcsolatban, mint a férfiak – állítja egy hatalmas, több mint 11 ezer ember bevonásával elvégzett kutatás...
Mrs.Columbo 2017.09.18 19:46:34
@karandash: Te most komolyan azzal dicsekszel, hogy józanul egy nő sem akar veled dugni? :'D
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Mostanában sok okos divatguru és blogger kórusban harsogja: légy egyéni, minél különlegesebb! Felejtsd el a „matchy-matchy” összeállításokat (azaz amikor egy szetten belül –szerintük- túl sok minden összecseng, például csak két-három színből áll az öltözékünk), ne foglalkozz a harmóniával, csak…..
Jön az ősz, esnek végre keményen a repjegyárak, most már könnyű válogatni a nagyon olcsó ajánlatok között. Bőven több mint 10 útvonalon kukkantottak be a jegyárak 5 ezer forint alá, kis híján 3 ezres jegyekből is össze tudtunk volna gereblyézni egy tízes listát. De inkább legyen 5 ezer a határ, ezen…..
Mrs.Columbo 2017.08.25 18:27:46
@röf: mi évek óta minden évben megyünk, imádom. Velence azért jóval nagyobb mint a Szent Márk tér..
Ráadásul onnan hajóval egy köpés a Lido, Jesolo, Murano, Burano, stb.
Fóbia? Olyan gyakran használt szó, hogy ha halljuk, már fel sem kapjuk a fejünket. Beszélgetés közben ha valamivel kapcsolatban nyomatékosítani szeretnénk, hogy nem szeretjük, csak annyit kell mondanunk: "Ez az én fóbiám, egyszerűen ki nem állhatom!", "Fú, fóbiás vagyok az ilyen emberektől!".…..
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
Újra és még keményebben szólt be utasainak a Ryanair, hogy ne hozzanak fel a gépre túl sok csomagot, különben megváltoztatják a szabályozást. Mi már majdnem biztosak vagyunk abban, hogy meg is fogják. Gyors háttér: a nagyon rossz feladott poggyász-szabályozással (pici és drága), majd a kedvező…..
Mrs.Columbo 2017.08.20 16:37:53
@blöff: @darvaskristof: Ja, és tulajdonképpen a jegyet is adják ingyen. :D
Az nem tűnik fel, hogy amúgy marhára nem gazdaságos ekkora gépeket a levegőbe juttatni és eljutni A-ból B pontba, ilyen olcsó jegyárakkal?
Most emellé ha a csomagokért nem húznának le, rövid távon csődbe menne az összes fapados társaság.
Kényszerbagoly Európa kukája 2017.08.18 13:11:18
A budapesti buliturizmus híre világszerte terjed, mint a pestis. A belső kerületeket elárasztó hordáknak csak 40% legénybúcsús, különben egyszerűen inni és 'aszni jönnek ide, ide a mi fővárosunkba, amiről elterjedt, hogy itt mindent lehet bűntetlenül. A pénz a politika-közeli szórakozóhely és airbnb…..
Az Orbán-kormány mögött nem hülyék dolgoznak, nagyon nem. Pontosan tudják, hogyan kell befolyásolni a közbeszédet, a választási rendszert, az egységnyi választópolgárt vagy éppen az ellenzéki politikusokat. Nem, nem zsenik, csak szépen, szinte kottából alkalmazzák a zsenik már létező elméleteit,…..
Mrs.Columbo 2017.08.09 15:03:36
@MaxVal BircaMan HJCD .: Hát igen, lúzerek. Pedig ott lett volna a komplett magánnyugdíj vagyon, meg az uniós pénzeket is amatőr módjára csapolták.
Keverjük bele egy kicsit a papucsot is a dologba és máris sokkal nehezebb kérdés előtt állunk, mint azt gondolnánk. Oké, épeszű ember zoknival nem veszi fel a szandált, de mivel igen? És hova? Mikor? ..
Mrs.Columbo 2017.07.09 09:39:38
@ebella: Hát, most nem fogok ide linkelni híres embereket szandálban vagy papucsban a városban. Nem tudom, lehet, hogy az őseik tyúkszart tapostak és onnan ez a rossz szokás?
Nyilván ha tárgyalni mennek, nem azt veszik fel, de nem hinném, hogy görcsösen ragaszkodnak ahhoz, hogy ha lemennek a Starbucksba, akkor is muszáj cipőt venni, különben kisembernek számítanak,
Mindenesetre van egy olyan rossz hírem, hogy nem attól leszel nagy ember, hogy a lábadra készítik a cipőt. Főleg hogy ez ma már marhára nem a luxus kategória. (Esetleg ha tényleg nagy ember vagy és 54-es cipőt kell csinálni :D )
      Az utóbbi napokban több új kísérlet történt Horthy Miklós rehabilitálására. A III. kerület egyik panziója kertjében  szobrot állítottak a volt kormányzónak. Az eseményen felszólalt a Magyarok Világszövetségének elnöke is, Orbán Viktor pedig a nemzetet vezető, kivételes államférfiúnak nevezte…..
Mrs.Columbo 2017.06.25 16:02:10
@P. J. Fry: Na jó te egy párhuzamos univerzumban élsz vagy mi?
Pont az ilyen hozzászólások bizonyítják, hogy rohadt veszélyes amit Orbánék művelnek. Olyan károkat okoznak a magyar közéletben, amiket évekig nyögni fog az ország.

"Ami a zsidókérdést illeti, én egész életemben antiszemita voltam, zsidókkal sohasem érintkeztem. Tűrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden-minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidókezekben legyen, és hogy a magyar tükörképe – kivált külföldön – a zsidó. Azonban, minthogy a kormányzat egyik legfontosabb feladatának az életstandard emelését tartom, tehát gazdagodnunk kell, lehetetlen a zsidókat, kiknek minden a kezükben volt, egy-két év leforgása alatt kikapcsolni, és hozzá nem értő, leginkább értéktelen, nagyszájú elemekkel helyettesíteni, mert tönkre megyünk. Ehhez legalább egy emberöltő kell. Én hirdettem talán először hangosan az antiszemitizmust, azonban nem nézhetek nyugodtan embertelenségeket, szadista, oktalan megaláztatásokat, mikor még szükségünk van rájuk."
Ebben a melegben két dolog kell: egy tengerpart és egy jeges ital. Nos, sajnos a tengerpart nem mindenkinek adatik meg, ám a jeges ital könnyedén elkészíthető otthon. Nincs még egy jegeskávé, ami ennél ütősebb ötlet lenne!..
Mrs.Columbo 2017.06.06 08:39:38
Alibanya jegyzetel A statisztika 2017.05.31 14:27:57
Már megint kétségbeejtő számok jöttek, nem a gazdaságból vagy ilyesmi, ennél sokkal szomorúbb terület. 8, ennyi, egy nyolcas. Lehet ízlelgetni a szót, az összeget: nyolc. Nyolc palacsintát be lehet lapátolni egy helyből, nyolc ember sok egy autóba. Nyolcfejű sárkány. Nyolc, ennyit szexel egy átlagos…..
Mrs.Columbo 2017.06.01 22:27:04
@α Ursae Minoris: Igaziból szerintem már minden kommentelő elkezdett sztorizgatni, szóval kb senkit nem érdekel, hogy az egész poszt nem is igaz. :D
 ..
Mrs.Columbo 2017.05.29 09:48:46
@guy2: tudod mi lesz a világban 5 év múlva? - Na azt még inkább nem, hogy 30 év múlva mi lesz.
Milyen munkahelyed lesz? Egészséges leszel? Mennyi lesz a nyugdíj? 80 évesen akarsz-e költözni egyik albérletből a másikba?
Aki Magyarországon nem saját lakással várja az öregkort, az nem normális.
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
Mrs.Columbo 2017.05.28 10:27:06
@Hortenz: abszolút egyetértek veled.. Ha kihalnak majd a jegesmedvék, komolyan mondom írnék neki egy levelet, hogy na, milyen érzés, hogy te is hozzájárultál, csak hogy a seggedet riszálhasd a hóban pár hétig?

Klein Dávidról meg csak annyit, hogy nekem semmi bajom azzal, hogy ő azt csinálja, amit szeret, és ehhez még szponzorokat is talál. Csak könyörgöm ne csináljunk már belőle nemzeti hőst.
qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-85ed764f43e8329de01a417160339238-c
Gombóc mondja Vihar a Biliben 2017.05.25 08:00:00
2 éve egy nagy vihar után írtam meg az első posztot a blogra, de még mindig ugyanott tartunk, sőt, ha lehet mondani, egyre inkább ugyanott tartunk, mint akkor. Miközben a Fővárosi Önkormányzat odáig van önmagával, bizonyos emberek világvárosként emlegetik a fővárost, s tudomást…..
Mrs.Columbo 2017.05.25 20:05:51
@Medgar: töredéke annak, amit elsikkasztanak.
Az interneten számos módszer kering magyar és idegen nyelven is arról, hogy hogyan készíts üveglencsés ékszert. Kinek ez a módszer válik be, kinek az. Én magam is kipróbáltam többféleképpen is A mai posztban lépésről lépésre végigmegyünk az üveglencsés ékszer készítésének folyamatán úgy, ahogy…..
Az RTL Klub sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a nyár végén rajtoló X-Faktor-évadot ezúttal nem Istenes Bence, hanem Kiss Ramóna vezeti majd. Nem leváltásról vagy kirúgásról van szó, Istenes most éppen a Survivort forgatja a Fülöp-szigeteken, utána pedig megy vissza Kölnbe, ahol egy német…..
Mrs.Columbo 2017.05.17 11:21:34
@Dr. Kix: én még nem láttam vele olyan riportot, ahol két értelmes, összefüggő mondatot el tudott volna mondani. Szóval ja, kíváncsi vagyok.
Sikeres emberek szokásait és viselkedését tanulmányozni mindannyiunk számára inspiráló lehet. Nincs két egyforma életút, a világ legmenőbb üzletembereinek életében mégis vannak bizonyos alaptörvények, szokások, amelyek nem véletlenül jellemzik őket. Ezek munkahelyi mindennapjainkba való beépítésével…..
Mrs.Columbo 2017.05.09 08:06:36
@a nemzet fogatlan provokátora: az "Oh wow. Oh wow. Oh wow." -ra gondolsz, vagy a hoax-ra, amit mindenki beszop, aki nem képes kettőt kattintani a gugliban?

Amúgy ennyi kell a sikerhez: megtalálni azt, hogy miben vagy jó, szorgalmasan csinálni, egész életedben tanulni, fejleszteni magad benne, és megtalálni a hangot az emberekkel, hogy jó kapcsolati hálód legyen. Ennyi.
És ez teljesen független a pénztől, az csak a mellékterméke a dolognak.
A tömegközlekedés egyik legkényesebb témája a mozgólépcsők használatának módja, ennek legfőbb oka az, hogy jelentősen megoszlik az emberek véleménye arról, hogyan is kellene utazni rajtuk. Az egyik oldal képviselői azt mondják, hogy szükség van a bal és jobb oldali sáv különválasztására, vagyis hogy…..
Mrs.Columbo 2017.05.08 23:48:05
@albibacsi: Attól, hogy neked nem kell sietni, másnak lehet, hogy azon a 2 percen múlik, hogy elérje a vonatot. Idióta.
Mrs.Columbo 2017.05.06 18:15:53
@Cyr: Erről kérdezz meg egy most 70-80- akár 90 éves embert. Mármint hogy milyen (lenne) kiszolgáltatottnak lenni egy főbérlőnek. Vagy hogy a 150ezres (már jónak számító) nyugdíjából mennyi maradna, ha fizetnie kéne egy 70-100ezres albérletet.
Arról nem is beszélve, hogy senki nem tudja, hogy 30-40 év múlva mennyi nyugdíj jut, illetve hol lesznek az albérlet árak.

Szerintem egzisztenciális öngyilkosság, ha az ember nem saját lakással várja az idős éveit.
Addigra egy hitel rég ki van fizetve. Ha meg az ember nem akarja az utódaira hagyni, és fél, hogy a sírba nem tudja magával vinni a pénzét, 80 évesen még mindig eladhatja, és él belőle, ha akar.
– teszi fel a kérdést a brit divatbulvár. Az angol sajtó rendszeresen elemezgeti Vilmos nejének ruhatárát, és arra jutott, hogy a harmincöt éves hercegné úgy öltözködik, mint a királyi család hetven körüli asszonyságai. Sokak szerint Katalin nemcsak a királynőt, hanem Kamilla stílusát is koppintja.…..
justlikeyou Pszichopata a párom 2017.05.02 21:39:27
Idilli képben tünteti fel magát és vázolja fel a kapcsolatot, figyelmes, simulékony, felkészül a leendő párja szokásaiból és feltérképezi annak gyengeségeit, hogy elérje a célját, a kontrollt. Zsolt egy közösségi oldalon írt rám, kiderült, hogy korábban már látott egy eseményen, és a titkárnőjének…..
Mrs.Columbo 2017.05.03 13:19:34
@Dr. Trejo: Zsolt, te vagy az? :D