Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ergo,maniac

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak pár nap, és akár Berlinbe is elugorhatunk egy esélyes állásinterjúra! Májustól a bevándorlók előtt is megnyitja kapuit a német és az osztrák munkaerőpiac. Rohanjunk azonnal, vagy azért ennél nehezebb dolgunk lesz? Valamint: utálni fognak-e minket, mint akik elvesszük a…..
Az ötlet annyira fura, de ugyanakkor annyira trendi, hogy meglepetésünkben azonnal dupla adagszakét rendeltünk, és még egyszer alaposan megnéztük az evőpálcikáinkat, amit a sushi-hoz kaptunk… egy átlagos pályakezdő fiatal, egy dolgozó is lehet szuperhős? Na ne már! De…..
Silver Fox Tekerd meg, és sápolj! 2011.04.20 13:41:51
Több nagyvárosban, így persze Budapesten is a héten reggeliosztással népszerűsítették a Bringázz a munkába kampányt, amely félidejénél tart – és amire még mindig érdemes jelentkezni! Kedves Igen Tisztelt Vállalat Vezető! Itt a remek alkalom, hogy egy remekbe szabott…..
Ha már úgyis annyit lógunk a közösségi oldalakon, miért ne kereshetnénk munkát is ugyanott? Az egyik nemzetközi állásközvetítő felméréséből kiderül: hamarosan nagyot lendülhet a forgalma a szakmai kapcsolatok építésére kitalált webkettes szájtoknak. Még egyszer gondoljuk…..
Ennek is el kellett jönnie egyszer, még ha reménykedett is benne mindenki, hogy meg lehet úszni, de sajnos nem: a magyar munkaerőpiacra is kihatott a japán földrengés.   Harmincnégy dolgozóját bocsátja el esztergomi üzeméből az autóalkatrészek gyártásával és…..
Sportolhatunk is, de lehet, hogy az internetes számlánkba segítenek be fentről, és még megannyi lehetőség…szóval attól is függ, hogy munkaadónk hogyan sáfárkodik a bérünkön kívüli juttatásokkal. Megmutatjuk, mit érdemes tudni a változásokról – és magukról az…..
Silver Fox Mindegy, csak el innen? 2011.03.31 03:58:00
Vajon melyik az első külföldi ország, amelyik eszébe jut bárkinek, ha mégsem találta volna meg számítását itthon? Igen, nekünk magyaroknak ez Ausztria, a sógorék, ahogy emlegetjük jó szívvel manapság az egykor oly gyűlölt rokonságot. Ugyan meglehetősen bulváros, és eléggé…..
A napokban akadtunk egy hasznosnak tűnő hangos könyvre a neten, amely kis- és középvállalkozások vezetőinek próbál meg néhány jó tanáccsal szolgálni a megfelelő szakember kiválasztására. Az alkotók komolyan próbálnak hatni a pénztárcánkra, na nem a kiadvány árával, az…..
Igen! Ha valamire büszkék szoktunk lenni (emlékezzünk csak az egyik jól ismert itthoni sörmárka lokálpatrióta reklámjára) akkor az a „magyar lelesz”, avagy csavart észjárás, amely messze földön ismerté tesz minket. Ennek ékes bizonyítéka az Ericsson, amely hazánkban…..
Boldog Nőnapot Kívánunk Minden Dolgozó Nőnek! Blogunk férfitársainak egyöntetű véleménye szerint nők nélkül nem csak az élet nem ér semmit úgy általában, hanem a munka világában is elképzelhetetlen a hiányuk, és akkor még csak azokra a nüanszokra gondoltunk, amikor ránk…..
Van-e stresszesebb munkakör, mint az ügyfelek kiszolgálása? Nem lehet túl sok, annyi biztos. Viszont csak azért, mert a szolgáltató cégek többségében a takarításnál is lenézettebb szekció, még muszáj valamit kezdeni a visszajelzésekkel, mert gazdasági hátrányba sodorhatják a…..
Munkahelyek, ahol szinte elvárás a teljes önfeláldozás – alkalmazottak, akik szinte vadásznak a nonstop munkavégzés lehetőségére. Nehéz a munkamániáról írni, mármint bármi olyat, ami nem hangzott még el a témában, de azt gondolom, van egy olyan megközelítés,…..
Egyre több a dr. House – így is fogalmazhatnánk azokkal a tehetséges közép és felsővezetőkkel, valamint menedzserekkel kapcsolatban, akik nagy áldás egy cég életében, de könnyen meg is nehezíthetik a mindennapjainkat. Kell-e a kimagasló teljesítmény, ha cserébe el kell…..
 Ha nincs munkahelyed nem kapsz lakást, ha nincs lakásod nem kapsz munkahelyet – szól az egyik alaptétel, de mi van akkor, ha nincsenek lakhatási gondjaink (de még ha éppen vannak is), viszont tényleg olyan sok időt töltünk el a munkahelyünkön, hogy perkvázi a haza- és a…..