Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anzix

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé ugyan megkésve, de nem mindennapi geggel állt elő az Ökopeace, egy frissen alakult, többnyire fiatal LMP-sekből verbuválódott ökopolitikai szervezet. Lázár János melletti szimpátiájukat fejezték ki hétfőn a Szentkirályi utcában a Fidesz-székház előtt. A szervezet célja…..
Anzix Bátor nők Washingtonban 2011.03.09 08:28:00
A washingtoni külügyminisztérium előadótermében kedden Hillary Clinton miniszter kilenc nőt díjazott ünnepélyes keretek közt, a 2007-ben Condoleezza Rice akkori külügyminiszter által életre hívott Bátor Nők díjával. Az Államokban nem rendkívüli, hogy egyesületek,…..
A Flattr olyan közösségi mikrofizetési, pontosabban mikroadakozási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy az ingyenes internetes tartalmakat fogyasztók – még ha jelképes summával is – támogathassák a számukra kedves produkciókat. A rendszer filozófiája szerint az online…..
Médiajogászok eddig értetlenül álltak a Fidesz állítása előtt, miszerint az új magyar médiatörvénynek nincs olyan fontos pontja, amely ne lenne megtalálható más európai uniós tagállamok jogszabályaiban, nincsenek benne olyan paragrafusok, amilyenek ne szerepelnének más…..