Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuruczsiraf

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerekes Vica - Nesmrteľní: Diabol forrás: Erotika a filmekben A rendkívül csinos, emellett tehetséggel is jócskán megáldott színésznő a Szlovák Televízió Nesmrteľní (magyarul Halhatatlanok) sorozatában szerepelt, amelyben 8 különálló részt tekinthettek meg a nézők.…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, én dolgozok keményen, én abba a miliőbe nőttem föl, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára, aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Azt…..
Őszintén szólva én vártam az MSZP szombati választmányi ülését, mert izgalmas kérdésnek találtam, hogy mi lesz Gyurcsány Ferenc még tavaly októberben bejelentett platformjának a sorsa. Azt is gondoltam, hogy ez a döntés alapjaiban határozza majd meg a szocialisták jövőjét.…..
kuruczsiraf 2011.02.28 18:41:18
@tothh:
"Ki volt a Közlekedési, Hírközlési, és Energiaügyi Minisztérium államtitkára 2008 tavasz és 2009 tavasz között?"
Csak nem Csepi Lajos szakállamtitkár "úr"-ra gondolsz?
Volt ő az Index vezérigazgatója is. Fekete János 2.0
A dán filmek nagy rajongójaként a Pusher-trilógia számomra nem szorgalmi, hanem kötelező házifeladat volt. Eleve dán maffiafilm? Első hallásra fura, de tényleg van ilyen. Egy dolog biztos: ha megnézed ezt a három filmet, nem kezdesz el olcsó repülőjegyek után kutatni…..
kuruczsiraf 2011.02.28 17:41:01
@Interstellar Overdrive:
Jó poszt. Csak az első részt láttam, kilencvenes évek végén, szinte teljesen véletlenül. Videotékából kölcsönöztük ki haverral, meglehetősen randomszerűen, de nagyon bejött.
Szpojler:
A szerb gengszternek volt egy jó benyögése. előadta, hogy visszavonul, nyit egy kebab-sütödét, mert van egy tuti fűszerreceptje, úgy hívják, hogy Vegeta
Meg ütős volt, amikor a teljesen lúzer heroin-junkie szétlövi a fejét. Cca 15 éve néztem, de még most is hátborzongató az a rész. Kedvet kaptam a többi kettőhöz.
@AkarkiJ:
"léteznek egyáltalán dán filmek, vagy hogy láttam-e egyáltalán valaha dán filmet"
A kis Dánia a filmben (a filmiparban és a filmművészetben egyaránt) legalább akkora spíler, mint fociban Uruguay, és egyáltalán nem túlzok, sőt! Dogma-filmek, ez a trilógia, Olsen-fivérek, a kora-hatvanas évek dán pornói, de már 1912-ben Koppenhágában volt a világon az egyik legkomolyabb (mind mennyiségi, mind minőségi) filmgyártás.

Évekig (ha nem évtizedekig) simán kitartana a dán film egy önálló blogot, és egyáltalán nem három, egymás faszát szopó, elvont bőcsész lézengene a kommentelők között!
Az urbánus közösségi lét szépségeinek igazi esszenciája. Egy igazi kis állam az államban. Csodálatosan szemlélteti kicsiben azt, ami nagyban sem működik. A modern magyar demokrácia összes autoparalizációs tünetegyüttesét hordozva, saját magára tekeredő anakondaként még…..
kuruczsiraf 2011.02.28 17:01:00
@eastern sugar:
Idézés a bőr- és nemibeteg gondozótól?:-)
kuruczsiraf 2011.02.28 17:24:08
@eastern sugar:
"a 18 körüli lánya mindennap másik lépcsőfordulóban kefél :)"
Te meg hangosabb vagy, mint egy Airbus? Hmm, tetszik nekem ez a bérház. Két okkal több, hogy elkérjem a címet.
Mondtam már, hogy a két nőtipusom közül az egyik a 18éves luxusqrvoid, a másik pedig a pornószemüveges hobbilkektor?:-)
Az Oscar-díjas Natalie Portman nemcsak szép, hanem okos is. Hat nyelven beszél, a legjobb egyetemeken tanult, és az egyik kedvenc tárgya a matematika. Ennek népszerűsítése érdekében 2007-ben elvállalta egy iskolásoknak szóló matematikai magazin egyik számának a szerkesztését is.…..
  Az világ legnépesebb családját jelenleg 181 fő alkotja: a családfő Ziona Chana, 39 felesége, 94 gyermeke, 14menye és 33 unokája. A család az indiai Baktawang faluban egy 100 szobás négy emeletes házban éli életét.   A főzés a feleségek feladata, ami nem kevés…..
kuruczsiraf 2011.02.26 19:31:54
A papagájjelenet (kék norvég)MONTY PYTHON CSOPORTA most következõ sketch egy úgynevezett kisállat-kereskedésben játszódik. Olvassátok el a Papagájjelenetet szeretettel! – Jó napot kívánok! Reklamálni szeretnék... Elnézést, Miss! – Hogyhogy Miss? Nem látja, hogy férfi…..
Nem merjük felfedni a forrásul szolgáló Blikk-cikket.Igen, ehhez még nekünk sincs elég vér a pucánkban. A cikk egy színésznőről szól, aki a tévés műsorvezetésbe is belekóstolt. A bögyös-faros, jó étvágyú hölgy nem csak az asztalnál nagyétkű, hanem férfifalóként is…..
Az origo-n találtuk az alábbi cikket, amiből kiderül, hogy Stohl András istenbizony nem vezeti majd a Csillag születik következő kiadását. Jó, láttunk már karón varjút, de most elhisszük neki.Az első három Való Világ-széria műsorvezetőjét 2010-es karambolja után…..
kuruczsiraf 2011.02.01 12:00:44
Erotikus SMS szövegek - az esti tuti szexért Küldd el még ma, ha azt akarod, hogy a párod este garantáltan fogadókész legyen! viccesen erotikus SMS-ek, vagy már így is túl forrónak találod a hangulatot?"Ezt az SMS-t küldd el annak, akit szeretsz, utálsz, vagy le akarsz vele…..
Modorosblog Olvasói rovat - Apa 2011.01.30 14:54:00
Kenyeres Páltól kaptam ezt a levelet. Megkért, hogy közöld (az illusztrációt Blassiusnak köszönjük szépen).   -Na mutasd, elbaszarintottad, mi? Süsd meg - bimbó vagy, mondtam, hogy ne feszegesd mer' gyenge anyagból van. Na, add ide, epokittal megragasztom. -Kösz apa, rendes…..
kuruczsiraf 2011.01.31 00:01:18
@csi szi:
és tényleg
Nem én mondom, hanem Tracy Morgan, a 30 Rock (A stúdió) című sorozat egyik szereplője. A komikust egy kosárlabdameccs előtt pillantotta meg Charles Barkley, egykori kiváló játékos, aki mostanában a TNT-nél melózik kommentátorként. Adott neki egy mikrofont, majd megkérdezte tőle,…..
kuruczsiraf 2011.01.28 22:19:35
A beszédes Hitchcock álnevet használó olvasónk küldte ezt az átlagosnak induló, ám mint egy vérbeli, régivágású horror, egyre hátborzongatóbbá váló történetet. Csakhogy az ő sztoriját az élet írta.“Sziasztok,Olvastam a kényszerspórolós apáról írt posztot. Ugyan…..
kuruczsiraf 2011.01.28 21:20:08
@Pók:
Kemény, mi?
Gyors töltött zsemle recept• előkészület: 15 perc• sütés: 25 perchozzávalók 4 főre • 10 db szikkadt zsemle • 40 dkg sertéspárizsi • 30 dkg trappista sajt• 4 gerezd fokhagyma• 1-2 szál újhagyma (elhagyható)• 1 csokor petrezselyem• 2…..
 Cikkeket, egyéb szövegeket kurucinfósítunk Akár a tiéd is! Küldj egy újságcikket, blogposztot, vagy bármilyen egyéb szöveget (pl. ételreceptet, mosógép használati-utasítást, hajszárító jótállási jegyet, vagy akár a CV-det) legfeljebb egy A/4-es (de inkább fél)…..