Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajdú Peter

0 bejegyzést írt és 978 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel az adásban öngyilkosságról is szó esik, fontosnak tartjuk jelezni a következőket: Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot, illetve olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért…..
A fenntarthatóságra való törekvés kapcsán gyakran felmerül az a felvetés, miszerint a környezet szennyezése – és így védelme – elsősorban a nagyvállalatok felelőssége. Az egyén, illetve a háztartások fogyasztása ugyanis nincs akkora hatással a környezetre, amely elegendő mértékű változást tudna…..
Hajdú Peter 2019.07.21 15:17:42
@luis5: BAROMSAG !! Nincs semmifele elettartam korlatja a napelemeknek. A gyartok persze nem fognak 5 ezer ev garanciat vallalni a termekekre, mert fenntarthatlan lenne, ha 100 eves garancialis problemakkal kellene foglalkozniuk.
A vallalt 25 ev alatt altalaban par szazalekkel csokken a teljesitmeny a szigeteles eloregedese miatt.
Hajdú Peter 2019.07.22 00:40:47
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Persze vannak telepitesi problemak, minosegi problemak, de egy megfeleloen kiepitett jo minosegu napelemekbol allo naperomu, az OROKELETU.
A lenyeg, hogy a napsugarzas nem gyengiti a fotovoltaikus cellat, legfeljebb szep lassan eloregszik a szigeteles, es a beszivargo nedvesseg tonkreteszi a cellakat. Tehat szigetelesi problema van, ami valoszinuleg azert megoldhato elobb utobb.
Szia, a nevem Betti. 27 éves vagyok, és 6 éve alkoholista. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is.. A blogot három okból írom: 1, Nekem tényleg segít az írás. 2, A visszajelzések alapján nektek is 3, Borzalmas tévképzetek,…..
Orbán a hazai reformellenes lobbicsoportok letörése helyett azonban intenzív ellenségkeresésbe kezdett Brüsszelben és a nagyvilágban és közben saját oligarchacsapatot épített – mondja az, akit a vezénylőtábornok személyesen nevezett ki a versenyhivatal élére...
Hajdú Peter 2019.05.24 07:44:58
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Elképesztő, hogy a liberálisok, mostmár megse probálják titkolni,hogy azért akarják Magyarországot, és egész Europát arabokkal elárasztani, iszlamizálni, hogy Ők arabokkal szexeljenek.
BESZARÁS.
Ahelyett, hogy inkább ők menének oda az arabokhoz Sziriába, Irakba, Afganisztánba, akárhová és ott helyben "segítenének" nekik, ha már ekkora vonzalmat éreznek irántuk.
Kész csoda, hogy nem alakítják meg az ASZP - t.
ASZP = Arab Szopók Pártja
Egy huszonkilenc éves nő tizenhat hónapot kapott azért, mert az utcán lesokkolt egy vele beszélgető Aspergeres férfit (+ az eszköz birtoklásáért)...
November végén érkezett a hír kicsiny hazánkban kalandvágyból itthon maradó munkavállalóknak, hogy az évi eddig elrendelhető túlórakeret 200 óráról 400 órára változna, és ezt a túlórakeretet elég lenne 3 éven belül kifizetni.Na, ki mit szól hozzá?Mert a kormányt, és a szakszervezeteket tudjuk,…..
Hajdú Peter 2018.12.08 18:00:19
@LebensraumamOsten: Ezek szerint nem hallotal meg arrol, hogy most munkaerohiany van a cegek versenyeznek az emberekert. Nem ugy van mint libsi idokben, amikor 30 %-os munkanelkuliseg volt, es nem letezett meg olyan szo, munkaerohiany.
Először meg sem tudtak mukkani. Utána viszont zsigerből reagált a Fidesz kommunikációs apparátus az egyre kínosabbá váló ügyre: Gyurcsány és Soros. Ki más? Azonban, ahogy telnek a napok, egyre röhejesebb magyarázatokkal rukkolnak elő - védve a védhetetlent...
A Szovjetunió volt az egyetlen ország, ahol a fogyasztási cikkek teljes hiánya párhuzamosan létezett a technikai fejlesztésekkel. Az országban széles tömegeknek fogalmuk sem volt a CD lemez létezéséről, és akiknek lehetőségük lett volna külföldön ilyen eszközöket vásárolni, azok sem vettek. A…..
• Merkel politikája kudarcot vallott, viszont tisztességben sok mai vezető a kancellár lába nyomába sem ér - mondja Jan-Werner Müller  • Lehet, hogy az emberek nem értik, mert már elfelejtették: a pusztulásnak nyitnak utat, amikor szélsőségeseket juttatna hatalomra?  • Trump ne cirógassa tovább…..
Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 31 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság. A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott,…..
Hajdú Peter 2018.10.31 17:54:14
  Szerény véleményem továbbra is az, hogy a Fidesz egy középszerű párt. Messze van a profizmustól, a kormányzásra való alkalmatosságtól, attól, hogy hatékonyan, eredményesen és professzionálisan vezessen egy országot. A Fidesz- nek és benne Orbán Viktornak a politikai értelemben vett létezése…..
Hajdú Peter 2018.10.27 15:57:49
@láplidérc: " meddig fogtok még egyetlen elcseszett eseményre visszamutogatni? "
Addig mindenkeppen, amig az akkor megvakitott emberek vissza nem kapjak a latasukat.
Elkepeszto, hogy azt varnatok el, hogy 12 evvel kesobb mar ne foglalkozunk, az embertelen szadista brutalitassal, mikozben ti fel eves nemzetkozi botranyt csinaltok, mar abbol is, ha egy nem frissen borotvalt rendor arcaba, uvolto elmebeteg tuntetot, megszur a rendor borostaja, vagy egy jelentektelen lokes utan fasiszta diktaturat uvoltotok.
Es leginkabb azert nem lehet egy pillanatra sem megfeledkezni az elmebeteg szadista brutalitasrol, mert a baloldal es Gyurcsany Ferenc a mai napig nem kert bocsanatot, es nem kartalanitotta, meg jelkepesen sem az aldozatokat. Hanem gunyosan kirohogi a riportert, ha rakerdeznek, jelezve, hogy nem banta meg, es gondolkodas nelkul ujra tomegbe lovetne, ha hatalomra kerulne.
Szo szerint : A GYILKOSOK ITT ELNEK KOZTUNK !!!!!!!
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, és picit elmerülök a kereskedelmi TV-k mocskában, mert amit példának okáért az idei X-faktor képvisel, azt már csak a mocsokkal tudom azonosítani. 2010 óta van szerencsém követni a műsort, és így tökéletesen láthattam hogy hogyan lett egy hozzáértő zsűriből, az…..
Gyurcsány Ferenc igazán előkelő helyzetben találta magát a tavaszi országgyűlési választások után. Kígyók ide vagy oda, de az ellenzéki pártok harakirije után már csak az ő egyszemélyes pártja áll stabilan, legalábbis annyira, amennyire a még mindig ambiciózus exminiszterelnök-pártelnök támasztani…..
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
Hajdú Peter 2018.09.15 18:09:45
• Elképzelhető, hogy a német kancellár a javarészt pimf Európai Parlamentért cserében békejobbot nyújt Orbán Viktornak, aminek igen súlyos kihatása lenne Európában  • Verhofstadt szerint meg kell osztani az Európai Néppártot, mert akkor jók az új európai közép esélyei és a viszály almája Orbán…..
Nyaranta a dalmát tenger, a francia Riviéra és az amalfi partok telis-tele vannak luxushajókkal. Az elképesztő járműveket sztárok, előkelőségek és iparmágnások birtokolják és élvezik. Gemma Hulbert munka közben..
Bár a migráción kívül más politikai kérdés nem nagyon érdekelte a magyar közvéleményt, szinte mégsem tudunk erről se semmit jól. Annak hiszünk, akire szavazunk és nem a tényeknek. Szemmel látható, hogy nekünk már nem volt hova átvenni menedékkérőket. Nálunk volt a legtöbb. ..
Jómagam igen gyakran járok moziba, és a többéves rutinom alatt néhány moziba járó embertípust volt alkalmam megfigyelni. Ebben a posztban róluk szándékozom megemlékezni. Ha még ismersz olyan mozinéző fajtákat, akik nem szerepelnek a felsorolásban, akkor írd le nyugodtan kommentben. Sőt, most már…..
Elképesztő mennyiségben készítünk és osztunk meg különféle digitális tartalmakat az interneten. Bármit is posztolunk a Facebookon az kikerül a világhálóra és onnantól az ellenőrzésünk alól is. Ezért alaposan gondoljuk meg, mit töltünk fel a közösségi oldalakra. Bizony van néhány olyan dolog, amit…..