Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vettmalac

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert a nép újra vért akar. Vért, bosszút, vendettát. Egyetlen a mentségük most: ezúttal magyart akarnak ölni, így legalább a rasszista bélyeget lemoshatják magukról. Bár nem is tudom, melyik jobb. Faji alapon, vagy csak a gyilkosság kedvéért ölni, öletni? Sima rasszistából…..
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
Mit köszönhet a világ a magyaroknak? A szódavizet és a dinamót, a golyóstollat és a Rubik Kockát,  a helikoptert és a biztonsági gyufát. És vajon mit köszönhetünk a hollandoknak? Nem kevesebbet, mint magát a Facebook-ot. Ez volt alapkoncepciója a Holland Tengerészeti Múzeum…..
Idegesít a zsíráfot fejő feka raszta, aki kiöregedett a Sport szelet szpotokból? Akkor ezt a filmet még csak véletlenül se nézd meg, mert biztosan meghaladja a toleranciaszintedet. Az egyetlen mentség csak az lehet rá, hogy nem a Skittles hivatalos ügynöksége keészítette, sőt még…..
Hozzá vagyunk szokva, hogy bármely repülőtéren járunk is, nagyjából ugyanaz a (kissé steril) környezet fogad: a terminálok, kapuk, a vámmentes üzletek. A pilóták is így vannak vele: a kisebb egyéni eltéréseket leszámítva minden repülőtér ugyanúgy működik. Általában…..
Bármennyire is szeretnénk, a paprikás krumpli kicsit sem hungarikum (persze lehet magunkra erőltetni, mint a rovásírást, de minek), van másoknak is. Ha jobban belegondolunk, egyidejű kialakulása a paprikát, krumplit használó népeknél csak idő kérdése. Hogy miért? A krumpli…..
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..
vettmalac 2011.04.14 12:27:59
- Ma a Kegyetlen garnélák világnapja van.- 1985. április 9-én nyílt meg az első lakberendezési áruház a Galápagos-szigeteken.- 76 éve született Roger Abelsbury, a gyárilag hibás légkondicionálók feltalálója.A nap mondása: "Lennék buzi, de csak ha a másiknak pinája…..
vettmalac 2011.04.09 10:54:56
  Lássuk be, elég vacakul állunk várak terén. Nem akarok a vérzivataros dumával jönni, de hát tényleg az a helyzet, hogy amelyeket nem robbantottak fel az osztrákok, azokat szépen elcsatolták tőlünk száz éve. Akadni akad azért egy-kettő, de azoknál meg gyakran a…..
Okleveles rejtvénykészítőnk, Csanna küldte be ezt a műremeket. Amikor leesik, fáj. Nagyon. Megfejtés: Balladai homály Én szóltam...
 M.Ákos képei eddig felfedezésre várva lapultak Kálmán postafiókjának méjjén, de mostantól , amíg a képek tartanak, többször szembesülhetünk Ákos pszihotikus képességeivel...
Ennél gyönyörűbb himnusz a világon nincs! Szöveget írta: Süveges András és Papp Attila ..
Folyékony Kenyér Hrabal 2011.03.17 08:55:00
Most végre jól néz ki a Puskin utca. Amióta minden kocsmáját bezárták, kicsit kietlen lett, és felülkerekedett a pápaszemes klasszicista szigor. Most azonban a vége felé két reklámfény is jelzi, hogy pislákol benne az élet. Közelről látszik, hogy egy apró kocsmához…..
  Sokan kívánnak majd kedden sajtószabadságot, cenzúra eltörlését. Hiába nemzeti együttműködik nagy buzgalommal a kétharmad, utcán vonulni életforma. A demokrácia tömegfüggőinek egy jelentős része a mindenkori hatalommal szemben érzi jól magát; ha nincs kenyér,…..
Subba Facepalm: Egyél kutyát! 2011.03.09 17:17:00
Engedélyt adott a kóbor kutyák fogyasztására Andrej Sabol, Hernádszentistván polgármestere. A helyzet teljesen elharapódzott, ő  pedig ezt a megoldást javasolta:- Az utcákon kóborló kutyák nagy problémát jelentenek, örülök, hogy találtunk egy ilyen jó megoldást. Mivel a…..
190*290-es piros modern mintás szőnyeg Eladó egy Diegoban vásárolt pihe-puha, sok bulit megélt, mégis kifogástalan állapotban lévő nagyméretű szőnyeg. Dohány- és állatmentes lakásból. AKCIÓ!Részeg apukával együtt ingyen elvihető! :) Méret: 190*290..
Totális cigány hatalomátvétel? Ha a szavazati jog kiterjesztése meg is valósulna, a cigányság szavazói súlya csak mintegy 2%-kal emelkedne. De még ez sem reális, hiszen eleve kevesebben mennek szavazni. A Véleményvezér blog szerzői őszintén meglepődtek, hogy a gyerekek után…..
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
vettmalac 2011.02.07 12:21:36
Kétségtelen, hogy sok esetben nem lehet megállapítani, a konkrét gyógyulás, javulás okát. A nyavalyák túlnyomó többségével (hál'istennek) mindenféle külső beavatkozás nélkül is megbirkózik a szervezetünk.
Az is biztos, hogy a többlet figyelem, simogatás, beszélgetés, törődés pozitív hatással lehet.
A tisztességtelen a dologban az, hogy ezt a jótékony hatást pénzzé próbálják tenni és elhitetni, hogy ez a javulás a HP szerekben rejlő, megvásárolható információtartalom hatása.
Érdemes azon elgondolkodni, hogy ha nem hatóanyagokról van szó, és nem a gyógyszerek esetében elvárható hatásmechanizmusról, akkor a HP szerek, megjelenésükben és kiszerelésükben miért hasonlítanak kísértetiesen a gyógyszerek kiszerelésére.
Talán mert egy jól bevált üzleti modellt, és az ahhoz kapcsolódó emberi viselkedést, (kis bogyót vízzel beveszek) és formai megjelenést próbál meglovagolni ez az üzletág?
Az "gyógyító információnak" és egyéb pszichomentális körülményeknek (törődés, simogatás, kiemelt figyelem) miért van jól ismert tabletta alakjuk? Miért vannak jól ismert kis orvosságos üvegekben? Úgy általában az egész tárgyi megjelenése és azt azt körülvevő marketingstratégia miért hasonlít a megszólalásig a normál gyógyszereknél megszokott külsőségekre, mikor ennek a lényege állítólag egész más.
Nem lehet, hogy éppen ez a hasonlóság a lényeg? Az gyógyulásra vágyó emberekben a gyógyszerekről kialakult vizuális kódok kihasználása?
Miért nem tölthető le a HP szerekben lévő információ a netről? És miért kell megennem, ha egyszer információ? Az emberi szervezetben az emésztőcsatorna látná el az információfeldolgozás feladatát?
Akkor engem általános iskola óta, szisztematikusan átvertek biológia órán.
Affene...
1. Amikor beköltözöl, ne állj meg félúton! Bármit, ahogy csak lógva/ott/úgy hagysz, hogy majd lesz vele valami, később majd kitalálod a helyét - az úgy marad. A számítógéped zsinórjai pont a szoba közepén fognak keresztülfutni, az az egy doboz pont azon a polcon fog…..
Ma reggel olvastam a Kreatív oldalán, hogy a brit reklám-felügyeleti testület (Advertising Standards Authority) betiltotta a lenti YSL Belle D'Opium szpotot, mivel a hatóság szerint a modell, Melanie Thierry úgy viselkedik a reklámban, mintha drogok hatása alatt állna, sőt, az egyik…..
Reggel már gyorsan magírtuk a hírt, de nem lehet eleget ismételgetni: a TNT-nek készülő Dallas-remake újabb eredeti szereplővel gazdagodott, hosszas viták után Larry Hagman is aláírta a szerződését, azaz csak van az a pénz, amit nem sajnált a kábeladó Jockey-ért. Az angol…..
vettmalac 2011.02.02 21:28:54