Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jáger Jóska

399 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Termőföldet cserélne trafikra? Érdekli egy használt autópálya-tender? Március 15-én elindult a jobbfogas.hu! ..
A TV2-bizniszbe is bele lehet forgatni a 10+10 milliót, ha lesz három gyerek...
A több ezer négyzetméternyi burkolni való bőven ad felkészülési lehetőséget a szakma U20-ának...
Hollywood megtalálta a tuti Oscar-receptet...
Új fordulatot vett a pedagógus-tüntetés. A Netflix, az HBO Go és a Popcorn Time felnyitotta a pedagógusok szemét...
Az ukrán Bragogyin-fivérek saját állításuk szerint idáig 27 fiatalt kábítottak el és csempésztek haza Magyarországa...
Az Uber fejlesztői együttműködnek a hazai adóhatósággal. Februártól NAV-ellenőrök utaznak majd az anyósülésen...
A fitness-ajatollah meg akarja mutatni az embereknek: attól, hogy valami egészséges, nemcsak finom lehet, de kedvező energetikai tanúsítványt is kaphat...
Eredményes volt Cameron budapesti látogatása. Nagy-Britannia közép- és hosszútávú stratégiája mellett saját filmes ambícióiról is sokat megtudhattunk. ..
Ez az első olyan év, amikor a fesztivált klimatizálják. Komoly árat kell érte fizetni. Amíg a városban harminchat fokos hőség tombol, a Sziget látogatói kellemes 34-35 fokos hűvösben…..
A túlfűtött buszok és a levegőtlen metrók poklát felhőszakadásokkal enyhítené a szervezet. „Számos támadás érte a BKK-t az alagútban hőt termelő metrók, a…..
A világ legnézettebb sorozatának komoly riválisa akadt. Akik a Trónok harcát nézik, azok tudják, miért nézik: szeretik az intrikákat, érzelmeket, oligarchákat, tragédiákat. A Trónok harca stábja pedig nem is sejtette, hogy mindezt Magyarországon az ő költségvetésük…..
A Parlament szeptemberben módosíthatja az Alaptörvényt. Az IMF helyett a Kickstarter lesz az új barátunk. Nem mindennapi gazdasági programmal rukkolt elő a Pénzügyminisztérium: Magyarország éves GDP-jét, 135 milliárd dollárt a kickstarter.com-on próbálják meg egy év alatt…..
A kofák nem akartak vasárnap dolgozni, így polcokba rendezték a portékájukat. A főváros XVII. kerületének egyik piacán úgy döntöttek a kofák, elég volt a vasárnapi korán kelésből, és 200 négyzetméternél nagyobb bolttá rendeződtek, továbbá a korábbi standokon áruló…..
Se aviátor-napszemüvege, se kigyúrt teste, se huszonötezer forintos bermuda-nadrágja nem volt, valaki mégis jegyet adott el neki. A szervezők sokáig próbálták eltitkolni, de ma reggel kikerült egy fénykép egy fesztiválozóról, aki úgy ment el a Balaton Soundra, hogy nem…..
Több mint 16 órás tárgyalás után Ciprasz és Merkel megegyezett: ingyen naptej jár minden német last minute-turistának. Megszületett a megállapodás az EU és Görögország között. A szigorú gazdasági megszorítások mellett a görögöknek az élet egyéb területeit érintő…..
Egységes cigaretta-csomagolás bevezetését jelentette be Lázár János. A csomagolás minden eddiginél elrettentőbb lesz. A 14. Kormányinfo alkalmával Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter arról tájékoztatott: a cigarettás dobozokon látható képek, amelyek…..
Bár nem lehiggadt családapánknak tervezték, egy hétvégi piknik során is szépen duruzsol a gázturbinás sugárhajtómű. Már régóta szerettünk volna tesztelni egy Gripen vadászgépet, és minél több zuhant le belőle, annál jobban érdekelt minket, milyen vezetési élményt…..
"Induljon a fal!” – ezzel az ikonikussá vált mondattal nyílnak majd meg a szerb-magyar határátkelők, ha arra jogosultak kívánják igénybe venni. „Sebestyén Balázs nem csupán a magyar emberek számára hiteles és kedvelt figura, de sármja, megnyerő mosolya és lehengerlő…..
220 voltról 200 voltra csökkenti az áramot a kormány. Újabb rezsicsökkentés várható, ezúttal az áramot csökkenti a kormány 10%-kal – tudtuk meg a tegnapi Kormányinfo alkalmával. A csökkentés 220 voltról 200 voltra csupán a kezdő lépés, az ezt követő ütemben az 1kWh…..
A tónál nyaraló turisták csalódottak, hogy a vasárnapi kánikulában nem vásárolhatnak. A KDNP megoldást javasolt. "A legésszerűbb megoldás az, ha az egész Balaton zárva tart vasárnap, így elkerülhetők a boltok előtti tumultusok és konfliktusok" – áll a KDNP…..
A költséges országjáró körutak és nemzeti konzultációs levelek helyett HD-kamerával felszerelt quadrokopterek állíthatnak be a lakossághoz. „A nemzeti konzultációs levelek rendszere bejáratott, de csak a postaládákig jutunk velük, ráadásul nem ismerünk meg minden…..
A miniszterelnök megértette a hét eleji esőzések üzenetét, egyben megoldást is talált arra, hogyan lehet a magyarokat megmenteni, a bevándorlókat pedig nem. „A nyár folyamán további heves esőzések várhatók, mi pedig tudomásul vesszük, hogy az EU így üzen nekünk” –…..
A rezsicsökkentés során nem lehet elmenni egy ilyen jelentős kiadás mellett. Az X-Faktor sugárzása alatt a kormány 10%-kal csökkenti az emelt díjas SMS árát, és ha tavasszal újabb tehetségkutató lesz, további 10%-os csökkentés várható. A kormány azzal indokolja…..
Az ötletet egy disznóvágás során javasolta Lázár János Orbán Viktornak. A nemzeti dohányboltokban a fagylaltos fagyasztóláda mellett hamarosan egy újabb, nemzeti színű hűtőszekrény bukkanhat fel, amely a „Felcsúti Nemzeti Komatál-ellátó” feliratot fogja viselni. A…..