Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bergerdaniel

59 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zajlik az olimpia, a magyar sportolók olyan tempóban nyerik az aranyakat, mintha csak egy úttörőtáboros szpartakiádon lennének. ( Ha a foci EB himnusza az "Éjjel soha nem érhet véget" volt, akkor lassan időszerű lenne az olimpia-himnuszának kinevezni Bódi Gusztitól az "Aranyeső" című opuszt) . De…..
És most nemcsak magáról az epizódról beszélünk, mert az is megér egy misét - a második évad sokkal jobb, mint az első volt, és amellett, hogy szétröhögöd az agyad, kicsit belelátsz abba is, milyen lehet egy techstartupnak ma az USA-ban, és hát ugye kurvára nem kolbászból…..
Március 30-án a Roast of Justin Bieberben ők fogják halálra szekálni a tetovált tinibálványt: Snoop Dogg, Shaquille O’Neil, Ludacris, Hannibal Buress, Natasha Leggero és Jeffrey Ross. Bár a Roast, mint műfaj nálunk nem volt túl népszerű (Nagy Feróval próbálta…..
bergerdaniel 2015.03.06 12:54:42
@doggfather: amint már írta egyszer a comment, azért lehet ez a legjobb Roast, mert eddig olyanokat égettek, akiket azért csipáztak, mondjuk Pamela Andersont vagy James Francót, a legjobb szerintem a Charlie Sheen-es volt. Biebert viszont majdnem mindenki utálja, kár, hogy az igazán kemény Roastolók, mint mondjuk Jon Lovitz vagy Seth Rogen kihagyják ezt a ziccert. Shaq-ról vagy Snoop-ról is külön műsort kéne csinálni... :D
De kurvára vártam már, hogy egyszer mindenféle szégyenkezés nélkül elsüthessem már ezt a címet! Na, mindegy. Topolka kapott egy fekete rózsát, ennek még jelentősége lesz, Becks és Norbi a kamerába rázta a pélót, ennek meg nem, nagyjából innen indítunk. A kiégett fűben…..
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
Kemény meló lehet az NHMM-nál káromkodásszámlálónak lenni, és napi rendszerességgel hallgatni a csicskagecizést az RTL II-n, az adásokat vissza-visszatekerve, füleket nagyra meresztve, hogy minden apró kurvaanyád is strigulázva legyen, nehogy lemaradjon egy faszomaszádba, amit csak…..
bergerdaniel 2015.02.18 16:50:57
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
bergerdaniel 2015.02.15 11:23:03
Hely: Index szerkesztőség, kultrovat. Szereplők: Klág, Sajó, Sixx.  Klág: - Na, milyen volt?Sixx: - Olyan mint szokott lenni. Van valahol egy futószalag, amiről a valóságshow-szereplők legördülnek. Most is jött tíz.Sajó: - Ez hívják magyar…..
Tizenkét halottja van a ma délben történt párizsi terrorakciónak. Tíz újságíró és két rendőr, akik rosszkor voltak rossz helyen. Ők a legújabb áldozatai annak a háborúnak, mely 2001 szeptemberében indult, de a Nyugat egyáltalán nem nyert még meg. Addig legalábbis biztosan…..
Egyszeregy Na, ma ki lopott? 2015.01.06 18:55:55
Hofi Géza kérdezte ezt gyakran a kilencvenes években, mint mondta, az ember már ezzel a mondattal ül le megnézni a híradót, vagy így nyitja ki az újságokat. Elcsépelt mondás, hogy "szegény Hofi, de jó, hogy ezt már nem látja!". Ráadásul elképzelésünk sincs arról, tudna-e…..
Ami miatt nem tudtunk aludni, hogy akkor most hogy is volt az, hogy Edina is azért kampányolt az érdekbarátainál, hogy rája basszák a könyöradományul adott kiválasztó jelet, oszt mégsem ő kapta a zöld kendőt, hanem Robin, a nagy rejtély ma végre kiderül. (SPOILER ALERT:…..
Nem igazán jutok most szavakhoz. Kiszel Tünde és Baukó Éva beszélgetnek a BeleValóban, aztán egyszer csak megtörténik a csoda: Kiszel mond valami félreérthető baromságot, Baukó erre egy másik félreérthető baromsággal reagál, majd ez a teniszmeccs megy még 2-3 szettet, hogy…..
bergerdaniel 2014.12.17 16:09:07
@doggfather: ez benne a legjobb, mindig azt hiszed, hogy már régen elérted :D
Amikor több tízezren vonultak utcára, mert a kormány megpendítette a netadó lehetőségét, úgy tűnt, a kormány végre tanul abból, hogy az emberekkel nem szabad szórakozni. Nyiladozott a bicska már a magánnyugdíjpénztári vagyon elrulettezésekor is, de az internetadó volt az a…..
Elindult a Newsroom (Híradósok) harmadik és egyben utolsó évada, így nem lehet nem áthallásokat felfedezni a nézettségért küzdő műsorkészítő Aaron Sorkin (Newsroom) és a nézettségért küzdő Will McAvoy (News Night) története között. Legyen tiszta, amikor a szereplők arról…..
Ha valaki azt mondja nekem, hogy egyszer megérem, hogy felbőszült kisnyugdíjasok üvöltik majd torkaszakadtukból az RTL Klub Nagytétényi úti székháza előtt, hogy Vissza Szulejmánnal! vagy El a kezeket Szulejmánról! akkor kiröhögöm és/vagy bezáratom az illetőt, mert…..
Amikor szerdán véletlenül megláttam Hajdú "nyálgép" Péter műsorában Norbit és Rékát, már beugrottak a korábbi hírek arról, hogy a legvisszataszítóbb sztárpárok versenyében örök dobogós Schoberték tőzsdére kívánják vinni részvényeiket. S valóban, csütörtökön…..
bergerdaniel 2014.09.21 14:21:41
@mike100: Nekem is kedvencem volt Agassi, a pofa mellé volt tudás is, ami ritka volt akkoriban. De azt ugye tudod, hogy cuccozott? Ő maga vallotta be.

Ilyen embert pedig nem védünk. Jól megtalálták egymást Norbikával, egyik sem tud tisztességesen érvényesülni, így a könnyebb, de undorító utat választották.
Aaron Sorkin az Enternainment Weeklynek adott egy interjút, ebből szedtük ki a lényeget a november 9-én visszatérő HBO-sorozatról. Az infó spoileres, így az ugrás utánra rejtettük. A záróévad hatrészes lesz, nem azért, mert nem volt több sztori, vagy az HBO nem akart volna…..
Elindult az ötödik X-Faktor, és aki azt várta, hogy ez a kiadás más lesz, mint a többi, az kurva nagyot csalódott az első műsorban, aki viszont a bolhacirkuszért szánt rá másfél órát az életéből, az jól járt. A szegedi picsaembertől a hetvenéves, fürdőruhás, a dereka…..
bergerdaniel 2014.09.07 13:59:12
@Nem Penny hajója: ha a tóthgabis sztori megtörtént, akkor nem szóltam, de azért van a Bencének ízlése. Ez a csaj meg olyan, mint egy agyagedény: kinézeget valahogy, de belül üresség és végtelen sötétség található.

Szerintem inkább a srácról fog kiderülni, hogy Alföldi Robi jobban érdekli...
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
bergerdaniel 2014.07.27 12:24:40
@Wagem: olvass már vissza kicsinyt, mikor volt ez a blog gyurcsányista?
Az M1 és a Duna World élő adásban közvetíti július 20-án a Miss World szépségverseny magyarországi versenyét, amelyen az elő- és középdöntőben legszebbnek talált 16 lány közül választják ki azt az egyet, aki képviselheti Magyarországot a londoni világdöntőn…..
bergerdaniel 2014.07.06 10:49:43
@Vittore.: Az, csak idén a köztévén nem fogja senki sem nézni.

@whitenyihaha: a 16 csajban benne van egy volt csoporttársam, konkrétan úgy néz ki, mintha Breki és Röfi közös gyereke lenne a Muppet Showban. Nem egy elveszett csaj, van két diplomája, csak hát pont egy szépségversenyen nem teljesen értem... :D
Ma, azaz János napon jelenik meg a Fostartály új lemeze Return of the Jani címmel. Az albumot itt azonnal meg is lehet hallgatni, de akár le is lehet tölteni. A 27 perces és 20 számos anyag a minőségi grindcore pusztítás mellett kísérletező jelleggel is bír, hiszen lesz rajta…..
bergerdaniel 2014.06.26 22:12:36
Egyszeregy András és a haverok 2014.04.05 16:14:35
Schiffer András négy évvel ezelőtti felbukkanása óta a magyar politikai élet egyik legellentmondásosabb alakja. Vastagon benne van abban, hogy az LMP egy szimpatikus - már akinek - kis ellenzéki zöldpártból egy utálatos, nagyképű akarnok-erő lett, akik a saját önfejűségük miatt…..
bergerdaniel 2014.04.05 18:46:47
@maxval a gondolkodó birca: ellenesetben is így fogják gondolni a kormányváltást akaró szavazópolgárok? Ha ugyanis csak az idő igazolja Schiffert, az hosszútávon kevés lehet. Ebben a pártban az induláskor egyetlen parlamenti ciklusnál jóval több volt benne.
Egyszeregy Észak királya 2014.03.30 13:07:59
Intő jel lehet Orbán Viktornak és a Fidesznek a tegnap Szlovákiában lezajlott elnökválasztás második fordulója, ahol Robert Fico olyan verést kapott, hogy a Pravda is ujjongva tapsol. Kiska ugyanis elővette a régi politikai tankönyvet, amiben még világosan ott volt: ne reagálj…..
bergerdaniel 2014.03.30 15:08:46
@maxval a gondolkodó birca: olvasd tovább a mondatot. ha van bizonyíték, sikeres a negatív kampány. volt, kijöttek vele, Simon belebukott.