Regisztráció Blogot indítok
Adatok
storm28

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendőrcsel a prájdon. Első eset a fenyegetett felvonulások történetében, hogy a melegeket nem használta fedezéknek a taktikás rendőrség, hanem elterelte őket ünnepelni. A felvonulók tegnap nem is látták az ismerős kis csapatot, aki immár évente kijár mocskosbuzizni és rendőrt…..
„Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.” (Dzsudzsák 2010-ben, via Markoferko)   Nem is ment…..
Eladó korai modern villa 1930-ból (im)Kagylókkal díszített csempe (tipp: mrgeez)“Igényes célra ajánljuk” (tipp: Olga) Még nem adták el 2,5 éve?Antik oszlopok és TV-elhelyezési praktikák a Palotanegyedből (tipp: Péter)Lakberendezési különkiadás:3 velúr, bordó szék,…..
A frankárfolyam tervezett, 180 forintra való rögzítésével a Fidesz, választási kampányában tett ígéretét hajtja végre. A sok százezer választópolgárnak tett politikai ígéreten túl persze számos egyéb érv is szól a devizahitelesek megsegítése mellett; ugyanakkor arról a…..
Tisztelt MT! Egy rövid történetet írok le, melyhez a segítségüket kérem.2011. május 16.-ig egy 3betűs "magyar" töltőállomáson dolgoztam Fejér megye egy kis városában shop-eladóként, ill. kútkezelőként. Április 19.-én délután 3 óra körül úgymond "aktív…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
storm28 2011.05.17 18:36:15
@Vödör: Ott a pont!Anyámék 81-ben vettek fel havi FIX450 ft-os törlesztövel,2009-ben lejáró kölcsönt.Telket vettek,házat épitettek,jol megéltek./izzadtak érte eleget/LEhet,kevesebbet kerestek mint most,de a pénzük többet ért mint ma.Millákat sporoltak-és nem bankigazgatok ,hanem földturok voltak.B...gatnak is rendesen mért nem rakok félre.....rezsi,kaja után ho végéig marad 8e ft-om..van akinek ennyi sem...Volt munka-értelmes is!dolgoztak a c..csoport tagjai is-nem volt ennyi lopás,rablás,volt értelme az életnek,volt perspektiva...Lehet legyinteni,hogy a rendszer összeomlott volna magátol is ,minden lufi volt...de most lufi sincs....
Igen,egy szerencsétlen nemzedék vagyunk-velünk nem sokat foglalkozik senki-melo ha van van,ha nincs ugy is jo,pénz nincs,megtakaritás nincs...,nyugdijassal,etnikummal kell most foglalkozni.....
Tanultam-anyám kérésével ellentétben nem számviteli,stb egyetemi,fösulis végzettségem van,hanem két kezi melos vagyok,realitások talaján élek,dolgozom ...Várom mi lesz a vége:)
hogyvolt Alekosz - 1x05 2011.05.15 16:53:00
Na, gyorsan, mindenki, brutális öfin vagyunk túl, hogy ne kommentben kelljen kérdezgetni, leírom, hogy az öfi összefoglalót jelent, és itt hívnám fel a figyelmet arra is, hogy az aztakurvahétszentségit tegnapelőtt(?) éjjel levédettük, más blogon kérem, ne használják. Az ötödik…..
Ez egy olyan katonai akció, amit a közvélemény is támogatni tud. Reméljük, a segítség is még időben érkezett. Heti szavazás-összesítőnk. Hétvégi szavazás-összesítőnkben most azt nézzük meg, mit gondolnak a Véleményvezér olvasói a líbiai kormányerők elleni nyugati…..
A Magyar Rádió tegnap délutáni Jelenlét és a Roma közélet műsorában, című műsorában hangzott el egy 10 perces riport Gyöngyöspatáról, ebből szemezgetünk mondatokat. A helyi cigány vezetők felajánlották, hogy együtt vonulnának a Gárdával, de ezt a Gárdisták…..
storm28 2011.03.13 16:56:04
@TitokJolán: Bocs,nem védem a "sok bunko magyart",de szerintem eléggé megvan annak az oka,miért viselkedik igy a gárda.....Ha a kissebbség nem tud eggyüttélni,mit várnak az emberektöl?Nem azt mondom jo megoldás masirozni stb,de hatásos...félnek,de addig sem lopnak:)Sajnos ugye ennek nem lesz jo vége,mert a romákat csak felbujtják és lesz nagy höbörgés és rohanunk azaeuhoz,hogy itt nem tisztelik a kissebbséget..elnyomás és terror van...ismerös lemez...
A Jobbik végképp „single-issue”-párttá vált, a közélet összes többi fontos és aktuális kérdéséhez vagy nem tud, vagy nem akar hozzászólni. Csakis egyetlen dologra képesek, a cigányozásra. (Fotó: Index) Egy-két éve még sokat nyerhetett azzal egy párt, ha…..
Hosszas hallgatás és érzékelhető elbizonytalanodás után ismét erős életjelet adott a Jobbik: Vona Gábor a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Lakon mondott beszédében ígértet tett arra, hogy február 14-én, a parlament tavaszi ülésszakának első napján gárdamellényben fogja Pintér…..
storm28 2011.02.05 08:53:28
@cellimega:
Szerintem elég rossz a következtetésed a magyarok"termékenységéröl"....A roma nem azért szül3-4-5-6-stb.gyereket,mert annyira szereti öket,hanem azért mert a szintjén biztos megélhetést nyujt neki,illetve mert annyi sexuálkukturája sincs,hogy belássa a sexböl bizony baba is lehet-lsd abortuszok,gyereklányanyák számát.A magyar nem segélyért és cspotlék miatt szül,hanem akkor, amikor ugy érzi megteremtette a gyerek felneveléséhez szügséges hátteret..Ezért van 1 max 2 gyerek,mert a gyerekek rendes felneveléséhez nem sok az átlagember max.100ezres havi bevétele...Szerintem ez nem rassz irás,hanem a valoság..csak szét kell nézni a nögyógy szülészetek ambulanciáin,osztályain

Egyébként meg mi van akkor,ha vannak cigány szavazoi a jobbiknak?Mindenkinek egyéni döntése ,melyik pol.pártot támogatja..bár én személy szerint eggyel sem találkoztam:)Az eggyik roma vajda-azthiszem Lakatos Attila -gyöngyszeme pedig fent van a jutyúbon ahol maga is elég keményen szol a cigánybünözésröl..
Egyébként szerintem a Jobbik csak ki meri mondani a tényt,hogy ami vidéken ,vagy a fövárosban is folyik, felháboritó.Nem gyülöletkeltés,de nézzétek már meg mi folyik az utcákon,hordákban tizenéves romák terrorizálnak,a kocsmaajtot támasztja a sok"életerös"férfi,putrikban meztelenül szaladgálo kisgyerekek,lopásbol kiegészitett segély és ingyen kaja,könyv az iskolában-amit azzal becsül meg-ha bemegy,hogy vagy a tanárt,vagy a diákokat molesztálja a roma gyerek.És aki erre azt mondja nem létezik,süket és vak,a fejét a homokba veri,de késöbb nagyot koppan,mert a nem integrálodott kissebbség a fejükre nöl,és sokkal nagyobb problémák jönnek...
storm28 2011.02.05 09:30:04
@Tell Vilmos: ott a pont
Rengeteg embert ismerek, aki váltig állítja: nem azért jár négykerékhajtású, emelt hasmagasságú autóval vagy kifejezetten terepjáróval, mert - egyéb erények híján - ezzel akar macsóbb, feltűnőbb, férfiasabb és menőbb lenni, hanem kifejezetten praktikus okokból. Például,…..
Heteken belül visszatérnek a TV2 legnézettebb sorozatai. Természetesen a Doktor House-ról és az NCIS-ről van szó, de a Született feleségek legújabb epizódjait is meg lehet nézni szerda esténként. Ráadásul mindhárom sorozatból a legfrissebb évadok kerülnek adásba, ami azt…..