Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mc Master

0 bejegyzést írt és 556 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mc Master kevesli az olvasók számát. Amikor mások alszanak, ő hajnali fél négykor (3 óra 29 perc 19 másodperckor) a számítógéphez ült, és lekopogta, hogy a Mekkora párt az MSZP? című bejegyzésemet mindössze 264-en kísérték figyelemmel. Ebből vonta le a következtetést, hogy…..
Mc Master 2015.12.05 13:11:34
Kedves Szerző!

- ' "Ez a blog a legjobb fokmérője a 'dzsuu'-nak." A számláló szerint 1846-an olvasták el. ' - Ugyanarról beszélünk, csak másképpen. Egyrészt nem a teljes szöveget idézte, mert abban ott volt az is, hogy 16 és fél óra (ha jól emlékszem?) után volt annyi. Amit ön ír, az kb 26.5 órányi címlap után. Mert itt ez a lényeg, hogy egy napi 492.000-es egyedi látogatóval rendelkező oldalon sikerült durván 2000-et elérni. Ennyien akár véletlen is klikkelhettek.

Innen van a 492000, ami tavalyi adat, nagy eltérés azonban nem hiszem, hogy lenne azóta:
ite.hu/legnezettebb-hazai-weboldalak-rangsora/

"Mc Master kevesli az olvasók számát. Amikor mások alszanak, ő hajnali fél négykor (3 óra 29 perc 19 másodperckor) a számítógéphez ült, és lekopogta..."
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha azt írta volna, hogy ön már a hatvanas években is dolgozott a Jókai utcában, csak akkor az még nem MSzP székház volt, hanem a Szuegedi Egyetem stb stb. Tehát maga nem lehet túl fiatal, legfeljebb fiatalos. Egy blogger mi más, ha nem fiatalos, modern és trendi? De azért pár apróságra szeretném felhívni a figyelmét:
- az internetnek van egy olyan tulajdonsága, hogy a civilizált világban szinte bárhol elérhető.
- nem minden magyar él Magyarországon
- mivel a blogmotor az index szerverén fut valahol Magyaroszágon, így a bejegyzések ennek a helyi ideje szerint vannak nyilvántartva.
Tehát ha valaki például Vancouverből vagy Los Angelesből ír egy hozzászólást ebédszünetben, 12.30-kor, akkor az Pesten éppen 3.30. De pl Grönlandon reggel fél nyolckor, munkába menet előtt is készülhetett a poszt. Úgyhogy ezekből az "idős" dolgokból messzemenő következtetéseket levonni nem szabad!
.
Bár én nem otthon lakom, de egy időzónában vagyunk. Valóban hajnal fél négy volt, amikor aznap éjjel már másodszor bekapcsoltam a gépet én ...most mit mondjak magamra?
Az igazság az, hogy itt felénk a november utolsó hétvégéje nagyon viharosra sikeredett. Nem volt igazán hideg, de olyan nagy szél fújt, hogy rendesen megfáztam. Meg a suliba is tömegközlekedéssel járok, ki tudja ki prüsszkölt rám valamit a péntek délutáni tömegben? Vasárnap délutánra teljesen elészültem, olyan erős köhögési rohamaim voltak, amitől aztán napokig nem bírtam aludni. Kedden elmentem orvoshoz, felírt két gyógyszert, most kezelgetem magam, de ezt még az ellenségemnek sem kívánom: az ember hulla fáradt, végre lehunyja a szemét, erre rátör a köhögés, de olyan hangosan, hogy a szomszéd is megjegyezte, mikor összefutottunk a lépcsőházban. Nem szoktam én beteg lenni, nem tudom, ilyenkor mi a teendő, nincs tapasztalatom. Nem igazán értettem, hogy amíg nappal szinte teljesen elmúlik ez a köhögés, éjjelre felerősödik. Erre találtam ezt a cikket, ahol egész jól elmagyarázzák: www.origo.hu/egeszseg/20101105-felso-leguti-fertozesek-egeszseg-betegsegek-tunetek-kezeles.html
Konklúzió: nem mindig jókedvében kommentel az ember hajnalban :D Most pl. délután negyed kettő van, ez szerintem is barátságosabb idő az MSzP jövőjének megvitatására.
Illik minden jobb posztot valami hatásos, punk felütéssel kezdődni - úgyhogy akár egyszavas, csupa sokatmondó ponttal (full stop, period!) ellátott mondatokban is kijelenthetném önmagamat visszhangozva, hogy midlife crisis, amit leginkább azért érdemes megemlíteni, hogy mindenkiben…..
Mc Master 2015.11.30 08:02:16
modoros.blog.hu/2015/11/14/a_kapuzarasi_panikolo#more8078628

A cikk nagyon jó, élvezettel olvastam. Sok minden megvolt ebből nekem is, ha nem is ezen a szinten. (De még semmi sincs veszve :D) Viszont van itt valami, amire szeretnék reagálni. Mégpedig:
“A Kapuzárási Pánikoló leginkább férfi: sőt, bármennyire is szeretnénk most is borsot törni a kishölgyemények orra alá, a kapuzárási pánikoló csakis férfi.”
De miért van ez így? És tényleg pániknak éli meg ezt mindenki? Meg, hogy kapuzárási. Én pl. nem.
A helyzet az, hogy így negyven fölött azt hiszem kellő élettapasztalattal a hátam mögött bátran kijelenthetem, hogy az élet nagyon elbánt a nőkkel. Mert nekik még pánikolni sincs idejük, harminc után a kapu bezárul és pont. Nincs tovább. A kapuzárási pánikuk kimerül a két krémesben, amit este suttyomban esznek meg a hatodik emeleti panellakás konyhájában, szép csendben, hogy a gyerekek a szomszéd szobában fel ne ébredjenek. Igen, nekik ez marad, a krémes és a váláskor a férjtől elorrozott panellakás meg lent a parkolóban a ’98-as Renault Megane, ami a váláskor még csak pár éves volt, mára viszont már csak arra szolgál, hogy a szerelő le- és néha egy kis árengedményért meghuzza szegény asszonyt.
Ezzel szemben a férfi fiatalon még egy vonzó, esetleg sportos srác aki végigkeféli a fél kollégiumot. Aztán harminc fölött már igazi férfivé válik, egy ragadozó lesz. Jó pozicióval, jövőképpel – igaz, az övet már nem tudja a régi lukba akasztani. Negyven fölött pedig jön az igazi pocak korszaka, de ez a nőket nem nagyon zavarja, hiszen emberünk igazán sikeres, a legjobb éveit éli. Beért, lett belőle valaki. Az asszonytól elvált, újrakezdte és láss csodát, a kolonc nélkül jobban megy minden. Még, hogy kapuzárás meg pánik!? Úgy érzi, az élet csak most kezdődik. Egy olyan világ nyílik meg előtte, ami korábban, a fiatal kora miatt szinte elérhetetlen volt: az elvált negyvenes MILF-ek hada akar vele összejönni. Aki vigyáz az egészségére, annak még bőven van hátra ilyenkor húsz termékeny év. Aztán persze eljön az 50+, az ősz halánték, a decens úr ideje, akinek jó a dumája, kedves és aranyos. Mosolyával bárkit levesz a lábáról, határozottságát hosszú évek alatt megszilárdította. Tudja, hogy melyik nőnek mit mondjon a siker érdekében. Már nem az a nyomulós típus, mint volt, hanem inkább az öreg bika féle, “szép lassan leballagunk és mindet megb…” fajta. Már kevesebbet beszél, inkább kérdez és hagyja, hogy a nő kiöntse a lelkét neki. Szépen bólogat, persze az egyik fülén be, a másikon ki a sok sületlenség a Giziről, az új kolléganőről meg a romlott sonkáról. De ő “megértő”, és ezzel megszerez magának bárkit. A munkehelyén lehet, hogy kicsit háttérbe szorult már, de amikor a tapasztalatra van szükség, akkor azonnal hozzá fordulnak. És ezt értékeli és elsimeri a környezete, a kolléganők felnéznek rá. A célja már nem a 20-25 éves korosztály, inkább az elvált de még túlzottan meg nem savanyodott réteg, aki hisz még egy fellángolásban és ezt, legalábbis ennek az illuzióját az öreg meg tudja nekik adni. Aztán persze ugyanúgy röhög a fiatal kollégákkal az átvert csajon a kávézóban délelőtt, mint tette azt régen. És közben ugyanaz megy, mint bármikor korábban, ahogy a cikk is írta: business class, utazások, lízingelt kocsi, mert a céges A4-es túl snassz, amatőr képzőművészet, mert a Józsi egyben egy meg nem értett művész is, akinek a régi általános iskolai osztálytárs besegít egy tárlattal a kultúrban.
Hétvégén, amikor a gyerek nála van láthatáson, akkor elmondja neki, hogy anya álmásban sokszor sír és az ő nevét emlegeti. Ekkor felébred benne valamiféle lelkiismeretfurdalás, de csak két percig, aztén gyorsan elhessegeti a gondolatot. Fújjj…
És Casanova Józsi nem hülye, tudja, hogy jön a hatodik X és meg kell már állapodnia. Újra megházasodik egy maga korú nővel, akivel csak az ásó és a kapa…

És mi a helyzet a nőknél?
Ezzel szemben, amikor a nőn harminc felett megjelennek az első ráncok, akkor már nem sok jóra számíthatnak. Már nincs férfi, aki komolyan venné őket, vagy ha igen, az valami balek. Vagy a férj, ha még mindig házasságban él szegény pára, de az is egy ... lsd. előző pont. És ez a helyzet annyir a frusztrálja őket, hogy gyakorlatilag negyvenéves korára minden nő meghülyül. (Pl. Csak nézd meg, milyen reakciók lesznek itt a kommentekben!) A nők az élet igazi vesztesei. Én sajnálom is őket.
És tudod mit? Inkább bélyegezzenek meg ezzel a kapuzárás pánik dologgal, még akkor is, ha csak ugyanazt csinálom most negyven felett, mint tíz meg húsz éve csináltam, minthogy egy harmincéves korára kidobott, erősen elhasznált és kifacsart rongy legyek.
Tegnap ülésezett a magyar szocialisták kongresszusa. A fejleményekről szivárognak az információk, és kirajzolódik belőlük, hogy sem palotaforradalom nem ment végbe, ahogy a belső ellenzék feltételezte, sem mérföldkő nem lett az összejövetel, ahogy a pártelnök vizionálta. A…..
Jelentkezzen az, aki nem örülne annak, ha akár pár tucat sör után is kocsiba ülhetne, mert az autója hazavinné. Na ugye. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mc Master 2013.09.18 15:49:36
@ColT: ROLA? (Rollende Landstrasse)
Mc Master 2015.11.30 03:04:08
@svega: "Kíváncsi vagyok, hogy amikor automata kamion konvojban eldurran az egyik kerék és megcsellen a gép, akkor kiszáll egy robot és kereket cserél?"
Nem is beszélve a rablásokról, vagy pl. a most aktuális embercsempészetről, lsd Calais.
Szerintem a dolgozók sem fogják tétlenül nézni, amikor a főnök megveszi az első ilyet, akkor hirtelen senki nem "akar" majd vezetni. "Főnök, vigye az árumat az autómata kamion!" Olyan cég meg kevés lesz, amelyik egy az egyben le tudja majd cserélni a gépparkját. Pl. mit csinál egy cég hirtelen több száz manuális kamionnal? Amikor éppen mindenki meg akar majd szabadulni a bérköltségektől? Visszatérve a dolgozókra: főnök mindenkit kirúg, megjönnek az új, autómata kocsik. Oké főnök, nézzük, ki nyer? Mivel minden kamionosnak van személyautója, ezért szépen leállnak a telephely elé, és elkezdik követni az új gépeket. Amikor már rajta van az árú, akkor meg megelőzik, és a lehető leglassabb még megengedett tempóban mennek előtte. A rendőrség sokat nem tehet, hiszen az út mindenkié. Lakott területen belül meg bárki kereshet címét pl. és bénázhat egy kicsit. A lényeg, hogy rá tudják kényszeríteni a cégeket, hogy ne ruházzanak be ezekbe. A google glass pl egy jó példa arra, hogy a fejlett technika az emberek ellenállása miatt meg tud bukni.
Mc Master 2015.11.30 03:05:08
@Mercel: régen minden jobb volt. Lol. (Amúgy igazad van, szar lett az új design, de most legalább a radar visszatért.)
A bevásárlóközpontok és plázák már egy ideje karácsonyi díszekben pompáznak és meghosszabbított nyitva tartással, vasárnap is látogathatók. Holnap pedig fekete pénteki akciókat tartanak jó néhány üzletben az ajándékvadászok nagy örömére, vagyis nyakunkon az ünnepek. Egy…..
Ron Dennis szerint nem ártana Hamiltonnak visszavennie a viselkedéséből és ő bizony nem engedné ezt, ha Hamilton még a McLarennél lenne. Tény, hogy parkoló autókat összetörni nem túl szerencsés dolog világbajnokként (sem), de mentségére szolgáljon, hogy nem ittasan tette és…..
Az AC/DC frontembere rajong az autókért. Ezt nemcsak kivételes saját gyűjteménye bizonyítja, hanem az is, hogy szívesen vezet autós sorozatot. A Metál – Autócsodák Brian Johnsonnal – az első széria sikere után – második évadával szombattól látható a Discovery Channel…..
A "Dyatlov-incidens" mind a mai napig a XX. század egyik legfurcsább megoldatlan rejtélye. 1959. január 27-én egy csapat orosz egyetemista vág neki egy jókora sítúrának az Urál-hegységben, melyet Alekszejevics Dyatlov szervez meg.  Február elsejének éjszakáján tábort vernek a helyi őslakos manysik…..
Mc Master 2015.11.27 15:43:44
@bioLarzen: Sor végén nyomsz egy entert, majd teszel egy pontot.
.
Aztán írsz egy új sort.
.
Régen ez működött. Mindjárt kiderül, hogy még mindig így van-e.
Mc Master 2015.11.27 15:44:28
@Mc Master: Hát nem. Akkor bocs. <br/><br/><br/>És breaklinenal?<br/><br/><br/>Na nézzük.
Tíz éven át szórakoztatta a retró iránt fogékony nézőket a Kívánságkosár, a köztévé egyik kedvelt műsora, amiben még lehetett klasszikus Antal Imre-klipet látni, és nem volt olyan adás, amiben Karel Gott vagy Máté Péter ne búgott volna a tévét árgus szemekkel…..
Ha nem tudom előre, hogy ez egy botrányos epizód lesz, akkor eszembe nem jutott volna az első tíz percben, hogy az Összezárva Friderikusszal Árpa Attilával készített epizódjával valami nem stimmel. Bejött a pali, ahogy előtte Tóth Gabi, Rubint Réka vagy éppen Gyurcsány Ferenc,…..
comment:com 159 2015.07.20 08:14:27
Naszóval nem akarunk mi itten a bohócligával napi szinten foglalkozni, az M4 műsorát meg majd kielemezzük, ha nem lesz 40 fok (ebben az időben nem lehet ilyet nézni, a mazochizmusnak is van határa), de az MLSZ pompás elgondolása, a "ha nem közvetítünk olyan sok meccset, akkor majd…..
Mc Master 2015.07.20 11:16:43
@RTB: "Kispesten mintha változott volna valami, tele is volt az egyik félkanyar, ami eddig tök üres volt."
Ja, és egyből jó hangulat is volt, a képernyőn is simán átjött. Eredmény: a tavalyi szezonban majdnem kieső Honvéd megverte a tavalyi bajnokot.
Ez persze még nem jelentene semmit, de az, hogy ilyen kánikulában a honvédosok még a kilencvenedik perc után is jobban hajtottak, mint más csapatok az első tízben, na, az igazán dícséretes!
MTK: nekünk érthető okokból kevesebb szurkolónk van alapból is, ráadásul jobbak az európai kapcsolataink is. Vagyis a mi táborunk jóval nagyobb szeletet hasít ki az elvándorlók tortájából. Ha pl. élőben online egyszerre közvetítenék a meccseket és ezek számát nyilvánosságra hoznák, akkor látszódna, hogy nem akkora a különbség. Az MTK jó focit játszott tavaly, nézhetőek voltak a meccseik. Idén meg majd meglátjuk, mit hoz össze a Csabi.
Hajrá MTK!
Az alábbiakban 50 évvel ezelőtti hírekből válogatunk, a korabeli sajtó cikkei alapján. A cikksorozat összes megjelent tagja itt olvasható. Július 1: Rövidesen megkezdik a Budapest Szálló építését. Az egykori Florida Szálló helyén, a fogaskerekű végállomásával szemben…..
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
Nem tudod még merre mennél nyaralni az idén? Kiszakadnál a Róma-Párizs-London tengelyről és a tunéziai tengerpart is unalmas már? Most bemutatunk 23 olyan célpontot, amit talán még nem is vettél számításba, mégis életed legtartalmasabb vakációját jelentheti! 1.    …..
Mc Master 2015.06.22 12:36:10
Biztos vagyok abban, hogy kevés olvasónkat hagyták hidegen az elmúlt egy hét plakátkihelyezésekkel, rongálásokkal, valamint ellenplakát-kihelyezésekkel (plakát-ellenkihelyezésekkel?) tarkított eseményei. Mi sem természetesebb annál, hogy mindenki a saját szájíze, ideológiája,…..
Mc Master 2015.06.22 12:28:28
"tiboru · blogrepublik.eu 2015.06.15. 07:26:36
@Online Távmunkás:

Azért perelnek, mert amikor aláírtak az államnak, az volt a megállapodás, hogy lehetnek. Az állam egyoldalúan és visszamenőlegesen módosított egy szerződésen, ami úgy kétezer éve nem szokás (legalábbis demokráciában nem).

Vegyünk egy példát: ha most veszel egy kocsit, az a Ptk. szerint 100%-ban a te tulajdonod. Hogy viszonyulnál az államhoz, ha mondjuk hozna egy visszamenőleges törvényt, hogy a 2015. december 31-e előtt megvásárolt személygépkocsik tulajdonjoga 2016. január elsejétől 50%-ban az államé, csak azért, mert van, akinek egyáltalán nincs kocsija, minden kedden, szerdán és pénteken hadd használják ők is? "
Tisztelt Tiboru, a példád teljesen jó és igazad is van nyugdíj ügyben. Vagyis a visszamenőleges törvénykezési-ügyben. De mi van akkor azzal a szerződéssel, hogy ide születtünk, beléptünk az Unióba azzal a céllal, hogy az életünk jobb legyen, erre meg az Unió akar egy ugyanilyen visszamenőleges "törvényt", ahogy Te írtad: "csak azért, mert van, akinek egyáltalán nincs kocsija, minden kedden, szerdán és pénteken hadd használják ők is?"
Tehát azért kell odaadnunk az országunk javait tök idegen embereknek, mert azoknak nincs semmijük?
Értem én, hogy menekült, de Afrika olyan kibaxott nagy és nincs ám mindenütt konfliktus, mehetne bárhová. Ide azért jön, mert hallott a nyugati jóléti segélyezésről.
Tulajdonképpen ez a hsz. csak annyiból szól neked, hogy a példád kifordítható, illetve felhasználtam arra, hogy bizonyítsam, hogy ver át bennünket az EU.
Egyszer a kilencvenes évek elején Görögországban nyaraltam és beszélgettem ottani vállalkozókkal. Azt mondták, hogy amióta beléptek az EUba (1981), azóta folyamatosan romlik minden. Mi is kb ennyi ideje vagyunk benne ebben a katyvaszban, még húsz év és ott leszünk, ahol most a griekek.
Néhány napja leltem rá gépemen újra erre a szép fotóra, ami egy Tu-144-est ábrázol Ferihegyen. Itt az idő, hogy megismerjük egy kicsit közelebbről is ezt a repülőgépet, aminek fotóját először a DELTA című tudományos műsorban láttam a műsorvezető, Kudlik Júlia háta mögött. A szovjet szuperszonikus…..
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..
Határátkelő Hazatérés 2015.05.16 06:57:00
Eljött az a pillanat több országban is, amikor a politikusok rájöttek, hogy ha az eddigi ütemben folytatódik a határátkelés, annak nem lesz jó vége, mert előbb-utóbb az elvándorolt munkavállalók (akik ugye jelentős részben fiatalok) hiányozni fognak. Arra gondoltam, ma nézzük…..
Mc Master 2015.05.17 13:01:44
A mindenkori kormány meg a minisztériumok mindig milliókat fizetnek tanácsadásért, miközben egy blogon is meg lehet kérdezni a népet, mit is gondol. :)
****************************************
Mikor mennék haza?
Akkor, ha
- az ÁFA 19% lesz,
- az szja 10% lesz,
- bevezetik az Euro-t,
- a minimálbér 8 EUR/ óra lesz,
- megszüntetik a gépjárművek regisztrációs adóját,
- ingyenes autópálya 3.5 tonna alatti gépjárműveknek,
- megszűnik a közmunka,
- a teljes közúthálózatot felújítják (nem csak a kátyúkat tömködik be, hanem teljesen új réteget húznak - mindenhol, a kistelepüléseken is),
- a kormány vállalja, hogy a vállalkozásokra vonatkozó adószabályokat maximum ötévente változtatja csak és nem pedig évente "ötször",
- a felsőfokú oktatás nyugati szintű lesz - nem a diák szivatása lesz a lényeg, hanem piacképes tudás átadása (nyugatona sok tanár főállásban a versenyszférában dolgozik és mellette tanít, tehát tudják, hogy miről beszélnek),
- újra lesz két éves kötelező sorkatonai szolgálat mindkét nemnek (női egyenjogúság), 1985-ös szintű létszám és infrastruktúra, persze a mai modern felszereléssel,
- teljes hosszában elkészül az M8-as és M9-es autópálya
- az állami intézmények nem tartoznak többet a beszállítóknak, egy napot sem csúszhatnak a kifizetéssel
- minden 25000+ lakosú város fő útjain mindkét irányban lesz külön kerékpárút
- lesz szigorú határvédelem
- ha a rendőr majd nem állíthat meg igazoltatni, csak akkor, ha vétettem a szabályok ellen
- ha maximum 300 önkormányzat lesz a 3200 településre
- közalkalmazotti létszám lecsökken 250-280 ezerre
- ...
.
Szóval, soha.
Mc Master 2015.05.17 13:01:55
@Ödenburger [Hu/At]: így megy ez. De megfizetik. Kap két rúd kolbászt érte, néha egy doboz tojást is. Meg a nyelest, de azt észre sem veszi.
Mc Master 2015.05.17 13:02:02
Egykori minisztériumi épület (Tbiliszi, Grúzia) Ha visszagondolunk az előző évszázad épített örökségeire, sok mindenkinek elsőre a kommunista "gótika", illetve a szovjet ipari építészet "remekei', a szocialista realizmus otromba, monumentális emlékei juthatnak eszébe. Sajnos…..
Napjaink legnagyobb hatású metal gitárosairól listát összeállítani kemény feladat! Ezzel tényleg nem lehet mindenki kedvére tenni. Mindenesetre megpróbáltuk felmérni, mely gitárosok hatása érződik leginkább az új nemzedékek rock / metal zenekarain és zenei mozgalmain. Kinek az…..
Belsőség Róma! 2014.07.26 10:29:01
Tényleg csak kicsit bénázott az alapjárat, de egyre többször, no meg gázrángatásra kicsit füstölt is. A gyújtásra gyanakodtam, hiszen azóta rakoncátlankodott a motor, amióta a Monfalcone-Modena útszakaszon többször ronggyá áztunk, majd a legdurvább özönvízben elhajtottunk…..
Mc Master 2015.04.17 15:40:20
@Csikós Zsolt: Hello Csík,
itt írok neked, mert hirtelen nem tudok jobbat, de igazából az Essennel kapcsolatban. Lehet, hogy már késő, valszeg már úton vagytok, de hátha...
Prága felé az a gáz, hogy a csehek legalizálták a drogokat, ezért az onnan németbe belépő kocsikat ezért veszik ki. Ha már egyszer kihív a "Volgen mir", akkor bármit történhet. Az osztrák téligumimánia miatt mi is járunk csehnek október és április között, de 50%-ban meg is találnak.
A másik meg, hogy Lipcse után elég meredek dombok jönnek. Nagyobbak, mint a hármas pályán Suben után.
Máskor inkább induljatok el úgy, hogy reggel nyolcik Subenba érjetek és akkor nincs vizsgáztatás.
Sok sikert az úthoz!
UI: roller? Essen nem olyan nagy, az állomás pl. 3km-re van a vásártól. Inkább a fényképezésbe fogsz elfáradni - a sok gugolás és hunyorítás a keresőbe, de ezt te úgy is tudod.
A tegnapi kis kitérő miatt aggodalmat, tessék elfelejteni, haladunk tovább a megtervezett útvonalon. Kommunikációs triptichon újabb táblája a nőket idegesítő mondatok egy halmaza, nyugodtan lehet bővíteni, semmi gond. Előre figyelmeztetek lesz férfi bomlasztó mondat gyűjtemény…..
Mc Master 2015.03.31 00:00:16
@Alibanya1: batyu írta, hogy:
"16. Tényleg igaz, hogy a kövér nőkkel jobb a szex. Egy haverom mondta. Amúgy mikor érsz rá?" - erre Te:
"@♔bаtyu♔: ejha, hát ebben a kérdésben tudatlan vagyok...amúgy mire?"
Lehet, hogy késő volt már és fáradt voltál, vagy - a poszt alapján simán el tudom képzelni - csak ennyire tellik a kapacitásodból és ezért nem érted, de amit batyu írt, az egy tizenhatodik pont volt, amiben a férfi és a dagadt nő beszélgetnek:
férfi: Tényleg igaz, hogy a kövér nőkkel jobb a szex.
nő: ???????????
férfi, próbálván megmagyarázni a szitut: Egy haverom mondta.
nő: ááááááá....háááááát, lehet
férfi, aki végül is egyszer kipróbálná, milyen a dagadt nővel a szex: Amúgy mikor érsz rá?
.
Teccccik már érteni? Tehát nem tőled kérdezte (el ne sírd magad!).
Azt hiszem, vagyunk egy páran, akik most hálát adunk az égnek, hogy nem ismerünk egy ilyen kellemes hölgyet, mint Te. Mennyi az IQ-d? "Negyven vagy hetven?"