Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crystalized

73 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy szívfájdalmam, hogy a TV2-n mindössze egy évadot élt meg a Voice című formátum, aminek az amerikai piacon hosszas egyeduralom után sikerült kiszorítania az American Idolt. Ugye itt annyi a lényeg, hogy a válogatás vakon zajlik, a zsűri tagjai háttal hallgatják a jelentkezőket és ha tetszik,…..
crystalized 2017.08.30 08:54:20
@Százholdasközöny: még csak nem is hasonlítanak :)
Csá, csumi, csá! Hogy egy volt VV-s fenegyerek beköszönésével jöjjek. Hatalmas élmény itt lenni. Még úgy is, hogy az eddiegkhez képest lepkefing erejű adás volt a keddi. Ez van, ezt kell szeretni. Sixxet idézve: a karaktergyilkosság helyett ilyen esetekben inkább a gondolatébresztés a csapásirány,…..
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
crystalized 2014.02.20 09:04:26
Glamorous Plus Dolled Up Factory 2011.04.25 21:08:00
Ez most egy rendhagyó bejegyzés lesz, amivel esetleg egy lépéssel közelebb juthattok ahhoz, hogy miket is szeretek, milyen a stílusom, mit csinálok szabadidőmben.Három hónapja jött az ötlet – készítsünk ékszereket! Azóta nem telt el úgy nap, hogy ne agyaltunk volna ezen a…..
crystalized 2011.07.14 23:10:53
@takeasmile: Persze, zadviki@gmail.com! :)
Nem gondoltam volna, de a H&M piacra dobta a nyári plus size kollekcióját, természetesen a BIB (Big Is Beautiful) koncepción belül. A modell, mint ahogy megszokhattuk, most is Tara Lynn volt. A felhozatal annyira nem nagy szám, de – talán a modell, és a tökéletes styling miatt…..
Ma szeretném nektek bemutatni az egyik kedvenc plus size modellem, Toccara-t. Lehet, hogy sokatoknak ismerősnek tűnik – természetesen ez nem véletlen. Toccara az ’America’s next top model’ c. reality 3. évadjában szerepelt, ahol a 7. helyen végzett.Előtte nem igazán…..
A People magazin minden évben ilyen cím alatt állít fel egy listát. Az első helyet idén nem más, mint Jennifer Lopez csípte el. Természetesen nem mondhatom, hogy J.Lo egy klasszikus, telt szépség, mert a telt szótól azért messze áll, de ugye mindig is a kerekded formáiról volt…..
Az, hogy az első bejegyzéseim között rögtön találhattok egy Adele-s cikket is jelzi azt, hogy mennyire szeretem őt, és azt, amit csinál. Imádom a zenéjét, és szerintem az egyik leggyönyörűbb ismert nő. A legutóbbi albuma fenomenálisan sikerült, így tehát nem is meglepő, hogy…..
’Beauty’ – azaz szépség, szépségápolás témakörben nem nagyon írtam még, talán az egyetlen ilyen témájú bejegyzésem a Lush-os volt. Nem is nagyon tervezem, hogy túlzásba viszem, de biztos lesznek ilyen jellegű írásaim is hamarosan, hiszen ez a téma is közel…..
Természetesen a bejegyzés apropója Amber Riley volt, de a másik két lányt – Lea Michele-t, és Dianne Agron-t is nagyon jó látni a májusi Marie Claire magazin címlapján. Még tegnap olvastam Amber twitterjén, hogy kész a MC címlap, nagyon kíváncsi lettem, és nem csalódtam.…..
Íme, egy újabb, feltörekvő, görög (!) plus size márka, a Mat Fashion! Érdekes, hogy sose lehetett hallani róluk, holott George és Marianthi Moneda már 1988-ban létrehozta a brandet. A ruháik abszolút fiatalosak és hordhatóak. Stílusilag kicsit – a ma nagyon divatos –…..
Több neves divatmagazinban való szereplés után (Cosmopolitan, Glamour) Robyn Lawley eljutott egészen a francia Elle áprilisi címlapjáig. Néhány napja már nézegetem az elkészült divatanyagot, és mindig találok rajta valami újat. A pár fekete-fehér kép ellenére is elképesztően…..
Már régóta készülök egy ilyen bejegyzésre, de gondoltam megvárom, amíg a nagyobb márkák előrukkolnak az új fürdőruha kollekciójukkal. Nos, ez a nap még nem jött el, de én mégis belevágok. Mint mindenki, én is csak magamból tudok kiindulni, hogy én hogy viszonyulok magamhoz,…..
A múltkori Primark-os bejegyzésem során nagyon megtetszett pár ruha, és mivel múlt héten lett egy kis pénzem, meg is rendeltem közülük kettőt. Pont egy hét alatt ide is ért a ruha és a kardigán, szóval nem lehet okom a panaszra :)Mindkettőnek nagyon jó a minősége, és atmosphere…..
Múltkor kaptam egy építő jellegű kritikát, hogy írjak többet az America’s Next Top Model epizódjairól. Többet, és ne csak tényeket, hanem fejtsem ki a saját véleményem. Mivel újra eltelt két hét, jön a szokásos ANTM bejegyzés, egy kicsit bővebben :) Aki esetleg még nem…..
Nagyon beindult az élet Plus Size téren, egyre több és több márka jelenik meg a piacon. Persze lehet, hogy én vagyok túl buzgó a keresgélés terén, de azt hiszem ez sose baj :) Mai felfedezettem – ismét? – egy ausztrál márka a Hope and Harvest, ami 14-estől egészen 26-os…..
Glamorous Plus MIRROR - Fat Aus 2011.03.27 20:03:00
Íme, egy újabb bloggeres bejegyzés :) A választottam egy 23 éves ausztrál leányzóra , Bronny-ra esett, aki a FAT AUS című blogot vezeti. Kis korában elég sok támadás érte a külseje miatt, de mára már teljesen elfogadta magát, és szeretne példát mutatni az elveszettebb…..
Végre hétvége! Ha van egy kis időtök, érdemes elnézni egy Tesco-ba, ugyanis most komoly kedvezménnyel juthattok F&F ruhákhoz!Én tegnap a Váci úton lévő hipermarket-ben voltam, mivel tapasztalataim alapján, itt van – magasan – a legnagyobb választék ruhák terén. Itt…..
Íme, a kanadai plus size márka, a Claire France tavaszi kollekciója! A modell Candice Huffine volt.A képek szerintem nagyon jól sikerültek, a ruháktól viszont nem vagyok elájulva. Szép-szép, de semmi extra! Talán az első két szett az, amire azt mondom, hogy mindenképp viselném.…..
Mielőtt a meglepődésem tárgyára térnék, beszéljünk egy kicsit Kirstie-ről. Biztos mindannyian ismeritek, nekem gyerekkorom egyik kedvenc színésznője volt, hiszen a Nicsak ki beszél? filmeken nőttem fel. Ha belegondolok, azóta nem is nagyon láttam másban, de annyira sokszor…..
Ez alkalommal a kívánságlistámra próbáltam elérhető árú dolgokat tenni, hisz még mindig nem jelentkezett az a fránya amerikai nagybácsi! :) Topshop – 36 font     YoursClothing – 36 euró     Forever 21 – 19.80 font     Forever…..
crystalized 2011.03.22 16:34:01
@Nitulino: Ugye :P
Pár napja mutattam meg nektek a Gok Wan által tervezett fehérnemű kollekciót. Most a Simply Yours tovább kényeztet minket, és megjelentek a tavaszi kollekcióról készült képek. Szerintem csodálatosak lettek, a modell, Laura Catterall pedig gyönyörű!   via..
Ez a cikkem is a City Chic-el kapcsolatos. Elkezdtem a fotóik között nézelődni, amikor megtaláltam ezeket. Az ausztrál Victoria Chadstone nevű shopping centerben készültek , azon belül is egy City Chic üzletben. Ahogy néztem a képeket, folyamatosan vérzett a szívem, hogy ilyen…..
Nagyon szeretem az ausztrál City Chic plus size márkát, még ha az elérhetetlen kategóriába is esik. Íme néhány fotó a legutóbbi bemutatójukról, és az új, elég rockos kollekcióról :)  további képek itt ..
Mielőtt az ember belefog egy blog-ba, szépen átgondolja, hogy úristen, mikről is fogok írni. Megfogalmazódik benne pár téma, amit aztán vagy kiír magából, vagy nem. Nekem az egyik ilyen dolog, ami elsőként beugrott, az a LUSH. Eddig érlelődött a gondolat, mindig halasztgattam, de…..