Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wilde

52 bejegyzést írt és 482 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wilde Blog Design hét 2011 2011.10.02 22:45:32
A 2011. szeptember 30-a és október 9-e között Budapesten megrendezett, nyolcadik évéhez érkező Design Hét, 190 partner több mint 100 eseményére várta a hazai és a nemzetközi dizájn iránt érdeklődőket. Az idei fesztivál díszvendége Lengyelország volt, de emellett közel 30…..
Wilde Blog Bunda... 2011.09.27 19:45:18
Érdekes előadáson jártam ma az MTV székházban... az előadásokról készült cikkem itt olvasható.Illegális fogadások napjainkban  Ma a sportfogadási csalások az egyik legnagyobb problémát jelentik a nemzetközi sportéletben. Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság…..
Wilde Blog CW S04E01-02 2011.09.23 21:05:01
A 4. évad első két része megnézhető egyben ebben a videóban... angolul! Érdemes megnézni:D ..
Wilde Blog A Last Gasp of Hope! 2011.09.23 20:54:24
Magyar idő szerint ma hajnalban jön a Clone Wars sorozat 4. évadjának legújabb része! A pazar szezonnyitó után nagy elvárásokkal tekinthetünk a harmadik rész elé, ami a Prisoners(Foglyok) címet viseli... A történet ott folytatódik, ahol az előző rész végén abbamaradt, azaz a…..
Már csak öt nap van hátra az észak-amerikai profi baseball bajnokság, az MLB alapszakaszából. A csapatok több mint 150 mérkőzésen vannak túl, azonban a szezon még koránt sem ért véget! A rájátszást jelentő nyolc hely közül három már elkelt, ugyanis a Philadelphia Phillies, a…..
  Elnézést a bulváros címért, ne értse félre senki Floyd Mayweather nem a Való Világ következő villalakójának pályázik. A két V betű „csak” annyit jelent, hogy még mindig veretlen és ismét világbajnok! Ugyanis a szeptember 17-ei mérkőzésen kiütéses…..
Wilde 2011.09.19 17:22:55
Wilde Blog Season 4 Premier!!! 2011.09.18 22:24:00
Elindult a Klónok Háborúja újabb szezonja. A mai napon pedig volt szerencsém immáron másodjára megtekinteni a 4. évad első két részét. Egyvalamit már így elöljáróban kijelenthetek, a várakozásoknak megfelelően egészen frenetikusra sikeredett a premier! Már a harmadik évad…..
Wilde Blog NFL Podcast - Kun Zsolt 2011.09.14 10:02:00
Elkészült a már korábban is beígért NFL-es beharangozó Podcast. A felvétel még az idénynyitó előtt készült el, de csak most sikerült kitennem az oldalra... Szinte minden témát végigzongoráztunk, remélem tetszik majd nektek. Jó szórakozást!!! (a lejátszópanelen a kis divshare…..
Wilde Blog NFL Preview 2011.09.03 11:35:00
Szeptember 9-én, magyar idő szerint péntek hajnalban kezdetét veszi a Nemzeti Futball Liga újabb szezonja. A most megrendezésre kerülő lesz a 92. alapszakasz a Liga történelmében, s egyből egy vérbeli rangadóval indul a bajnokság. Ugyanis az elmúlt két kiírás bajnoka csap össze,…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Wilde 2011.08.09 11:21:55
@winchester: de akk simon nyerni fog szted? és mi a véleményed verdascoról + troickiról...?? nagy pénzzel tolnám a három úriembert csak azért:)

előre is köszi;)
Wilde 2011.08.09 11:28:36
@SaccPERkb: nem vagyok egy nagy szakértő, de azért már pár éve figyelemmel kiésrem a bb-t mind európai, mind amerikai téren... A portugálok nem számítanak egy nagy kosárhatalomnak (ott voltak a 2007-es eb-n de nem sok vizet zavartak), a magyarok okozhatnak meglepetést nekik, bár hangáék inkább hazai környezetben voltak jók, szóval sztem portugáliába jók lehetnek a portugálok és azt se felejtsük el, hogy itt a pótselejezőben csak az utolsó nem jut tovább szóval a lényeg hogy szoros meccs lesz sztem:) ha tenni kéne akk ha a szívemre hallgatnék akk a magyarokra raknék, ha az eszemre akk pedig talán inkább a portugálokra...
Wilde 2011.08.09 11:33:46
@winchester: nem nyugodtam meg de köszi:D:D
azért sztem én megpróbálom...
 Sziasztok!Szóval, rá is térnék a lényegre, és ebből ígérem, nem csinálok regényt :P Belinkeltem az első évadba a nagyfilmet, amit írtam, mivel páran nem olvasták, és szeretném, ha elolvasnák :P És mondom ugyanezeknek, hogy minden évadhoz készül majd egy nagyfilm :)…..
Wilde 2011.08.06 20:42:22
@kav12: jó az új avatarod;) amugy mikor jön új rész?
Egy eltűnt Jedi (A disappeared Jedi)   „A halál távoli gondolat csupán, még akkor is, ha a közeledben érzed azt.”   „Áttörés! A Köztársaság két dicső tábornoka, Mace Windu és Ki-Adi Mundi Jedi mesterek megostromolták Dooku gróf hazáját, a Serenno…..
Véget ért a 98. Tour de France! Az idei verseny a bukások és a rekordok versenye volt. Bradley Wiggins, Chris Horner, vagy Alexander Vinokourov már az első héten kénytelen volt feladni a versenyt. Alberto Contador napjaink legeredményesebb kerékpárosa, a háromszoros Tour győztes,…..
Véget ért a csoportkör a Copa Américán, s már az egyenes kieséses szakaszban is javában benne vagyunk, de azért még tekintsünk vissza a legjobb nyolc mezőnyére. Ebben az etapban ugyanis, az egyébként is elég kaotikus erőviszonyok még jobban a fejük tetejére álltak. A 14-szeres…..
Sziasztok!Mivel ilyen is régen volt, és most tényleg szükséges, ezért csinálok :)Szóval, mint láthatjátok, a legutóbbi rész (A disappeared Jedi), a Serenno-duológia befejező része elkészült. Nem is akartam eddig több részt, de ahogy a végéhez, azaz az utolsó két-három…..
Befejeződött a németországi női labdarúgó világbajnokság. A statisztikák és a visszajelzések is azt bizonyítják, hogy remek vb-t zárhattunk. A női labdarúgás szempontjából mindenképpen óriási mérföldkő volt ez a torna, ugyanis soha nem látott népszerűségnek örvendhet a…..
Wilde Blog 2011 Speedway World Cup 2011.07.20 11:21:00
Három országban, három helyszínen, összesen nyolc válogatott részvételével rendezték meg az idei salakmotoros csapat-világbajnokságot. A címvédő és egyben rekordbajnok Lengyelország ezúttal is megnyerte a sorozatot, bár elég viszontagságos volt Tomasz Gollobék útja a…..
Wilde Blog 2011 MLB All-Star Game 2011.07.19 15:24:01
Nagy médiafelhajtás mellett megtartották az All-Star gálát az amerikai profi-baseball ligában, az MLB-ben. Ez már 82. alkalom volt, hogy a két konferencia, a Nemzeti Liga és az Amerikai Liga legjobbjai egymásnak feszültek. A nagyszabású mérkőzést július 12-én rendezték meg,…..
A versenyen induló 212 kerékpárosból már csak 170 maradt versenyben a második hét végére. Hamar elrepült ez a hét is a Tour-on, bár most csak hat szakaszt kellett teljesítenie a versenyzőknek. Az első hét visszafogottabb szakaszai után itt a második héten már igen kemény és…..
A világon a legnagyobb tradíciókkal rendelkező és legősibb futballtorna, ez a Copa América! A dél-amerikai kontinensviadal a futballtörténelem legelső nagyszabású válogatott tornája volt, s 1916 óta íródó történelmében (bár csak 1975 óta nevezik a sorozatot Copa…..
Túl vagyunk már az egyenes kieséses szakasz első körén is, a németországi - női labdarúgó világbajnokságon. A negyeddöntők köre rengeteg izgalmat tartogatott magában és azt kell mondjam, a labdarúgás szerelmeseinek ezúttal sem kellett csalódniuk a női vb-ben. A szervezők és…..
A Tour de France a pro-tour versenyek és egyben a háromhetes körversenyek legnagyobbika is egyben. A világ legnagyobb tradícióival rendelkező kerékpárversenye idén már a 98. kiírásánál tart. A versenyt szokásosan megelőző találgatások egyik főszereplőjét – a háromszoros…..
Idén nyáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Női Labdarúgó Világbajnokság. A torna hatodik kiírását Németországban bonyolítják le, így természetesen nagy az elvárás a hazai válogatott felé. Sokan fanyalognak a női labdarúgás hallatán, de be kell, hogy valljam…..
Június 20.-án indult útjára a labda a 2011-es wimbledoni teniszversenyen és meg sem állt egészen július 3.-áig. A világ legnagyobb múltra visszatekintő, legrangosabb és legelismertebb versenyen ezúttal új bajnokokat avattak - mind a női, mind a férfi - egyes tekintetében. Az idei…..