Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berber

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmi kétség. Ne legyen. Bár nincs is jobb, mint egy dobtáras, pergőtüzes, levágott lófejes, „főszerepben: Marlon Brando”-s filmet megnézni egy Cuba Librével a kézben a fülledt nyári éjszakában, mégis jó utána felállni és kikapcsolni a szemcsés Orion tévét.…..
Hát nem éppen! A meleg fogadtatás elmaradt. Persze ilyenkor kérdés, hogy ki a szemét hülye? Most kilépek a bőrömből, és azonosulok toleránsan mindenkivel. Engem mint "homoszexuálist", emberileg megaláz, bennem félelmet kelt, hogy valaki azért,…..
Vannak művészek, akik aztán tényleg kiverik a biztosítékot! Ilyen Hermann Nitsch, akinek múzeuma a mai napon nyílik az alsó-ausztriai Mistelbachban. Kevés olyan művészi vénával megáldott keresztény ember van, aki könnyen tolerálja a keresztrefeszített meztelen…..
Ratkó megirigyelné a német receptet, ha élne! Bár a foci minden női-férfi kapcsolat megrontója, mégis úgy tűnik, hogy a népességfogyás megállítására a legjobb eszköz a foci vb! Szinte látom magam előtt, ahogy izzanak a telefonok a vb előtt, barátnők szerveznek shopping…..
El Mondo blog Árpádsávos vipera 2007.02.02 14:45:00
Ki tudja még, merre visz a végzet. Ha ma valaki el akar menni péntek esti sörözésre, akkor legyen óvatos, mert állatbarbár csőcselék és agresszív mészáros rohamrendőrök is jelen lehetnek a pesti estben. Ilyenkor jól jöhet, ha maroknyi kis átlag…..
El Mondo blog Farmer riot 2006.10.27 17:47:00
A sim city legújabb verziójában a Simszkyben szintén városvezetés a cél. A fejlesztésre ezúttal kisebb figyelmet szenteltek a játék tervezői. Az egyetlen igazi újítás a disaster menüben rejlik.Ezúttal nem lehet opcióként kikapcsolni a katasztrófát, sőt többféle csapás is…..
Bár nem illik a felelősséget másra hárítani, és ez manapság nem is divat, most mégis hadd mondjam ki, hogy a Magyarország-Törökország 0:1-es végeredménye utáni kudarc az aranycsapat és Eperje Károly felelőssége!Nincs mit tenni! Ne szépítsünk.  Elhitették velünk.…..
Dunakeszifelé tartottam a vonaton és egy párbeszédet csíptem el, amit gátlástalanul közlök, hiszen a személyiségijogok mostanság már nem a régiek. Szitu: Két szőke plaza-cica hazafelé tart egy kis shoppingolásból. Az egyik felháborodottan ecseteli: " Te ne tudd meg! Hajnal…..
El Mondo blog www.hu 2006.09.12 15:53:00
www.enalapjabanvevenagyonhasznosnaktartomazinternetetsotszeretemis.hu www.deazertezmegiscsaktulzashogymindenrolkulonoldalontajekozodhatunk.huwww.tovabbiszepnapotmindenkinek.hu..