Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fa arc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. december 9-én A Város Mindenkié hajléktalan érdekvédelmi csoport aktivistái megzavarták Tarlós István főpolgármester, Pintér Sándor belügyminiszter, Bácskai János ferencvárosi polgármester és Pető György, a Fővárosi Közterület-felügyelet vezetőjének a IX. kerületi Aszódi utcában létesülő…..
A Város Mindenkié Kapcsolat 2009.01.01 01:09:00
Hajléktalanszállón, erdőben vagy az utcán élsz? Megtapasztaltad a hajléktalanságot? Lakhatási gondjaid vannak? Van lakhatásod, és szeretnéd, hogy mindenkinek legyen otthona? Csatlakozz hozzánk, szeretettel várunk!   Minden, amit A Város Mindenkié tagságról tudni kell >>>   A VÁROS…..
Mint már korábban beszámoltunk róla, A Város Mindenkié egyik tagját zaklató módon való koldulással vádolták meg, miközben a Fedél Nélkül című utcalapot árusította Budapesten. Erdősné Csurikát a bíróságon a TASZ képviselte. Végre lezárult az ügy hivatalos része és április elején a bíróság felmentette…..
2011. március 24-én találkoztunk Tarlós István főpolgármesterrel, Pető Györggyel (a Fővárosi Közterület-felügyelet igazgatója) és Pelle Józseffel (a BMSZI igazgatója). A Város Mindenkié részéről Bene Géza, Vojtonovszki Bálint és Dósa Mariann vettek részt a beszélgetésen.A találkozóra hárman…..
Küldj egy emailt azavarosmindenkie@gmail.com-ra"HÍRLEVÉL" tárggyalés minden rendezvényünkről, akciónkról értesítünk...
A Város Mindenkié 2010. december 28-i műsora a Muzsikus Rádión innen letölthető.Téma: az elmúlt hét eseményei..
Fa arc 2011.01.03 18:44:47
"Arra nincs mód, hogy a Kempinskiben helyezzük el a hajléktalanokat, vagy a Festetics kastélyban."  "Nézze, Ön azt mondja, hogy hajléktalan, ennek ellenére konszolidált benyomást tesz rám..." "Elhiheti, egyetlen hajléktalan se énmiattam vált hajléktalanná, a hajléktalan emberek igen számottevő…..