Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barragon

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú látni, hogy a szocik és az állítólag korszakváltó zöldek a diktatúra fogaskerekei lettek. Ezzel nagyjából hiteltelenítették is saját kormányváltónak szánt üzeneteiket. A hír rövid, de mellbevágó: Karácsony Gergely és Szél Bernadett pártja Orbán haverjától, Garancsi Istvántól, valamint egy…..
Van itt ez a csúnya sztori: az LMP úgy döntött, hogy lepaktál Orbánnal és közösen megszavazzák a fideszes Alkotmánybíróság tagjait. Az LMP most kipótolja azt a parlamenti kétharmadot, amit egyszer már sikerült kicsavarni a Fidesz kezéből az időközi választásokon. Szél Bettiék húzása teljesen…..
Barragon 2016.11.20 06:46:52
Itt ülünk a Kávézóban és nem értjük a csendet. Pár nappal ezelőtt eszeveszett ordibálás hallatszott a liberális értelmiség egy részétől, hogy micsoda skandalum Eörsi Mátyásnak ajánlást kérni egy, a magyar kormánytól teljesen független nemzetközi szervezet főtitkári posztjára. Most meg sehol egy…..
Barragon 2016.08.11 19:33:24
@NemodaBuda: A DK szimpatizánsainál IS előtérbe kerül a liberalizmus ellenesség??
Kétségbeejtő szellemi állapotban, belharcoktól terhelten várja a demokratikus ellenzék az alig 2 év múlva esedékes választásokat. Félidő van, ne áltassuk magunkat: mostanra lényegében eldőlt, hogy a lila reményekkel induló ellenzéki pártok közül melyik tudta megvetni a lábát a politikai placcon, és…..
Barragon 2016.04.21 13:03:19
@bankvezér: És ezt a helyzetet az Alkotmánybíróságnak nevezett "Fi(de)sz-es gyülekezet" alkotmányosan rendben lévőnek találta!! Mintha a JOGEGYENLŐSÉGRŐL az alkotmánybírák még nem is hallottak volna!???
Sokan teszik fel a kérdést: miért van Orbán még mindig a helyén. Azok a szerencsétlen pártok az okai, mondják némelyek, pedig Te nem tüntetsz, Te nem zársz le utat, Te nem nyitod ki a boltot vasárnap, Te fizetsz adót a korrupció milatt kitiltott adóhivatali vezetőnek. Provokatív…..
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
         Simicska Lajos a FIDESZ gazdasági igazgatója volt, aki úgy építette ki Orbánék hátországát, hogy közben az adóhatóságot vezette. Vida Ildikó strómanként lett az utódja. Simicska és Schlecht Csaba (tegnaptól a Lánchíd Rádió főszerkesztője) állt a Kaya…..
Barragon 2015.02.09 06:32:06
@sutyerák: Pedig Orbán egy "Kádár"!
JóVáros Blog Game over, Mátéka 2014.02.19 07:03:37
Mennyire életszerű az, hogy egy választási kampány sűrűjében egy Főkommunikátor 10 napra teljesen eltűnjön? Mennyire életszerű az, hogy egy újságíróra saját maga rátelefonáljon, és megpróbálja meggyőzni a saját igazáról? Nem helyreigazítással fenyegetőzik valamelyik…..
Policity Az igazság Őszödről! 2013.10.04 09:57:00
Korábban már volt szó arról, hogy a baloldal megosztottsága tulajdonképpen a múlthoz fűződő viszony különbségén alapul. A cél mindannyiuk számára ugyanaz, azonban a „nyolc évvel” való elszámolás problémája már más-más irányba küldte a szocialista elit tagjait. Két…..
Nem irigylem Bajnai Gordont. Úgy tűnik, nem csupán ellenzéki, barátainak hitt partnereiről derült ki, hogy a vele való összefogás helyett leginkább ellenfélnek és elszigetelendő tényezőnek tekintik, de a Fidesz kétharmados rettegésének is ő az ellehetetleníteni kívánt…..
Juhász Péter tegnap egy írásában egy kemény személyes vitába állt bele. Közölte: a kormányváltás szempontjából jobb, ha Gyurcsány "nem lenne jelen vezető politikusként a politikai palettán". Juhász korrektül elismeri, hogy "Nem vezethető vissza minden rossz a 2002-2010.…..
A hétvégi szárszói találkozón az azt szervező baloldali és liberális értelmiség bebizonyította, hogy hova való. A véleményszabadságért és a demokratikus fordulatért nem lehet úgy harcolni, hogy ha nem tetszik, amit rólunk írnak, akkor kitiltunk, vagy betiltunk. A kérdés az,…..
Ma reggel morbid élményben volt részem. A közösségi oldalon Gellért Kis Gábor fia hírül adta, hogy az apja békére lelt. Értelmezésemben ez azt jelenti, hogy meghalt. Egy újságíró azonban nem engedheti meg magának, hogy a képes beszédet tényként fogadja el. Fölhívtam hát…..
Több mint fél éve (2012. október 23-a óta) várnak az emberek arra, hogy a demokratikus ellenzék politikai pártjai együttműködésre lépjenek. Amíg fenyegetett a választási regisztráció bürokratikus réme, addig volt egy határidő (2013. szeptember), ami természetes végső…..
Gréczyblog Október 24. 2012.10.24 07:17:19
Előre szólok, hogy akik azt hiszik, hogy mostantól minden megy majd, mint a karikacsapás, és Orbánnak percei vannak hátra, tévedni fognak. Hosszú és rettenetesen nehéz küzdelem lesz a rezsim leváltása. Hát még utána a kormányzás. Most azonban az a legfontosabb, hogy a nevezések…..
Vajon mi a kormány melléfogásának legbiztosabb jele? Ha már Török Gábor is töréspontnak kénytelen látni ami itt folyik? Vagy, ha G pont Fodor Gábor felzaklatva közli velünk: hopi, a büszke cövek lelankadt fütyikévé zsugorodva csúszna vissza a hasüregbe, mert…..