Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valerya2

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ExNOLBloggerek ExNOLBloggerek 2016.02.14 18:14:06
Hogy teljes legyen a NOLBLOGos retro fíling, úgy látszik, az ULTRAWEB is műszaki hibának álcázva próbál kiutálni bennünket a szerveréről. Ha ez megtörténik, akkor a cuccot felteszem valamelyik másik ingyenes tárhelyszolgáltatóra, amit majd itt fogok közzétenni (sőt ha lehet, több helyre…..
"Hol kezdődik és hol ér véget egy tábornok - egy katona - önbecsülése?" "A tekintetem nélkül mégsem mehetek ki az utcára.."  Két mondat egy filmből. Hirtelenjében ezek, órákkal a mozi után. Az egyiket a főhős, a másikat egy abszolút mellékszereplő mondta. Egyikük német, másikuk francia. Egyikük…..
Kérem szíves elnézésteket a kihagyásért, de volt közben néhány határidőm Pl. egy jelentés és egy cikk, ma pedig előadok. Szerencsére Érvsebész ismét kisegített... Íme: Úgy elszédültem az elmúlt hetek közéleti vitáiban, hogy hovatovább a saját bal- és jobboldalamat sem…..
Valerya2 2014.05.15 13:34:31
@Újratöltve:

Éppen az a gond, hogy az idézett versek:

" olyanok, amilyenek"

Az a véleményem, hogy erősen félre tetszett érteni a szándékot :(
Az állam, ez az örök Leviathán többször is lecsapott saját védtelen áldozataira Európa innenső fertályában a huszadik században, annak középső évtizedeiben. A történelemkönyvek lapjairól, regényekből, fényképekről és tévéfelvételekről ismert sötét korszakról nem…..
Úgy tűnik, lassan lezárják a szemét az Európáról ábrándozó Ukrajnának. Milliók álma ér véget hamarosan az erővel, pénzzel és rezsicsökkentéssel Kelet felé fordított hatalmas országban. A múlt hét végén az elnökhű ukrán parlament elfogadta a gyülekezési jogot…..
Valerya2 2014.01.22 18:12:53
Elvitették szerencsétlen Varga Istvánnal a balhét, mert kimondta, amit oly sokan gondolnak. Van valami todományos fölfedezés, miszerint Jézus egy sokadik századi kopt apokrifban a feleségéről beszélt ; túl komolyan venni nem  kell, ilyen fecnik gyakran szolgálnak csiricsáré…..
A Mandiner bloggerei az előző évekhez hasonlóan (2008/1; 2008/2; 2008/3; 2010; 2011; 2012) idén is összefoglalták, mit szerettek 2013-ban úgy igazán. Irodalom, zene, képzőművészet, film, utazás és ivás. Kultmorzsák Hannu Rajaniemitől a London Grammarig, Helmut Newtontól Fehér…..
Valerya2 2014.01.04 10:34:42
Nem csak a közrádiók új szignáljainak megírására szerződött Kovács Ákos zenész cége a közmédiával az elmúlt néhány évben: más zeneszerzési feladatokat is vállalt és koncertfilmeket is készítettek közösen. Közérdekű adatigénylésben kértük ki a…..
Valerya2 2013.12.18 17:06:40
Ugyancsak felbolygatta a közvéleményt a Teczár Szilárd vs. Doboz ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kimondta, diszkriminatív az a gyakorlat, hogy a nők ingyen mehetnek be egy szórakozóhelyre, míg a férfiaknak fizetniük kell. Sokat elárul, hogy kik háborodtak fel igazán a…..
Valerya2 2013.11.30 10:42:24
Számunkra csoda kategória, hogy sikerült ez az adásvétel. Már-már úgy tűnt, nem lesz belőle semmi...(Vigyázat, a cikk hosszú és a végén rengeteg fotó van!) A lakás fotóit már tavasszal láttam, de az ára miatt nem néztük meg. Miután a másik kettő, amit kinéztünk, nem jött össze, ősszel tiszta lappal…..
Valerya2 2013.11.08 18:50:56
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Valerya2 2013.11.03 10:36:08
Tegnap este az ATV-n ismét médiatörténelmet láthattunk, a szokás szerint önmagát ezerrel égető MSZP 19-re megint lapot húzott és Török Zsoltot küldte be Kálmán Olgához. Zsoltit senki sem az eszéért szereti, úgy gondolta, hogy Olgához csak felkészülten lehet érkezni, így…..
Valerya2 2013.10.30 09:21:23
Csütörtökön, a kitűnően sikerült október 23-i közös ellenzéki megmozdulás másnapján megvált eddigi műsorvezetőjétől, Kuncze Gábortól a Klubrádió. Közleményükben így búcsúznak: „„Kuncze Gábor az október 23-i ünnepen a média színpadáról…..
Vendégposzt a Page not found blog szerzőitől, Csunderlik és Pető Petitől Még most szólunk mindenkinek: választást csak zenével lehet nyerni. Ha jó a playlist, még a regisztrációért járó jutalomgulyást és az ízes palacsinta desszertet sem kell szétosztani. Lukács György…..
Valerya2 2013.10.24 09:57:35
RE: Húsrágó hídverők (okt. 27.) Tisztelt Csunderlik Péter úr! Bár se a tiszteletre, se az urazásra nem jogosult. Nagyszájú nyegle nyikhaj. Csendőr-pertu, pofon és bikacsök, az járt volna magának a régi világban, ahol én még felnőttem, és hogy azt eltörölték a kommunisták, hát tegye össze két…..
Egyik kedvenc hasonlatom, hogy leragad a melleknél, mint a Bosszúvágy operatőre a megerőszakolós jeleneteknél. A Bosszúvágyról azt írja a hagyományos filmlexikon: „A filmmel szembeni legfőbb kritika az volt, hogy támogatja az önbíráskodást és a bűnözők korlátlan…..
A tizenkilencedik század végére a britek az ismert világ minden részébe eljutottak. Én meg már megírtam a sötét foltból, táguló-szűkölő fellegváram repedt kis bürójából, hogy aki Polanskit bántja, magát az Istent bántja, és nem örül neki, annyit elárulhatok. Akkor…..
Milyen tanulságai vannak Schmitt elnök úr távozásának? Egy doktori disszertációt is meg lehetne tölteni ezzel az egyszerre dicső és fájdalmas eseménnyel. Elvesztettünk egy államférfit, aki nem ténykedik tovább hazája felemeléséért. E téren egyetlen vigaszunk, hogy a Fidesz…..
Valerya2 2012.04.03 12:21:08
@Gekko:

hát ez az???? Kezdtem magam kényelmetlenül érezni :((((
Most olvasom milyen szép éjféli misét celebrált Erdő Péter bíboros úr, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Bazilikában. Könnyen meglehet, hogy bejgli kómát vagy töltött káposzta mérgezést kaptam, de akkor sem emlékszem az evangélium melyik részéből idézett a…..
Valerya2 2011.12.26 19:01:02
@légycsapó:

Kiváltságos bunkó f@szkalapok, naná, hogy fostak attól,megszűnik a bőség és a jólét !!

Kapaszkodnak az éhes dögök ezerrel.
A social network háborút már nem Magyarországon vívják, de még csak nem is Európában, így - ahogy a Blog.hu blogján is olvasható - nekünk is lépnünk kellett. Az Indanet augusztus elején elolvad, de az Indafotót érintő funkciók megmaradnak, sőt, könnyebb lesz őket használni! A…..
Valerya2 2011.12.09 14:52:05
Bőven megérne egy dolgozatot az, hogy a gazdaságpolitikai intézkedései miatt hitelét vesztett Orbán-kormánynak egyáltalán nem érdeke most, hogy a szócsövén politizáljanak, ezért inkább politikamentesít, és pénzt pumpál a rendszerbe talkshow-kra, vetélkedőkre, meg olyan menő…..
Vastagbőr Egyszerűen eltűnt 2010.12.22 14:46:00
Tegyük fel, hogy Te egy céget irányítasz, és történik egy nem várt, és igen kellemetlen esemény, és rávilágít arra, hogy még ha nem is történt emberi mulasztás, akkor is valami nem jól működik a folyamatban, mert ennek így nem lett volna szabad megtörténnie. Mint egy okos…..