Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chuck Νorris

0 bejegyzést írt és 4083 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Chuck Νorris 2019.10.12 23:35:16
@Mindjártkarácsony: kivan idegileg, de nemcsak ö, egy értelmes "mélyebb ember" nehezen bir ki ennyít ilyen közegben.
Chuck Νorris 2019.10.12 23:53:13
@Mindjártkarácsony: ö ilyen, én egy hét után valószinüleg kinyirtam volna az egész forgatócsoportot :)
Chuck Νorris 2019.10.13 00:09:54
@Mindjártkarácsony: de az is lehet hiányzik a fekpadja, és hogy senki sem csapkodja a fenekét a fürdöben, nedves törölközövel :)
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
Chuck Νorris 2019.10.10 17:11:02
@Zb74: tüzoltóként meg kellett menteni álmaid hercegnöjét.
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
Chuck Νorris 2019.10.06 21:39:11
@megvagyhadnagy: szerinted azt gondolja Erik hogy esélyes Karolával?
Bele is csöppenünk Zsófi és TC békülésébe. Nyilván ennyi pénzért Zsófi el tudja viselni a bocsánatkérést. Az egész jelenségből a legizgibb rész ez az alul kabrió top:..
Chuck Νorris 2019.10.05 18:45:26
@huhujje: még az is lehet, csak azért nyilatkozta ezt, hogy az érte koslató követők száma ne csökkenjen amiatt hogy kapcsolatban él.
Chuck Νorris 2019.10.05 18:46:40
@Grapy: taxizz sürübben hátha kifogod :D
Chuck Νorris 2019.10.05 18:53:20
@szociál: az amcsiktól amit láttam azok egy órás verziok voltak, selejtezönként és döntöként, elég pörgösen ment. ha van esze TV2nek a 3. évadot már máshogy vágják, mert ez az adásonként 2.5 óra kurva sok, föleg ha Kasza az egyik müsorvezető. :)
Az exatlon e téren sztem sokkal unalmasabb , mert ott a szereplök ugyanazok, és a pályák annyira nem is nehezek. Paliktól egy idő után, már hülyét kaptam, szóval én azt a formátumot totál elengedtem.
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Chuck Νorris 2019.10.02 22:31:56
Chuck Νorris 2019.10.02 22:38:41
@Pillecukor: lehet ez helgus vágya, kiköltözni szlovákba, és otthon várni, a napi 10 órában az edzőteremben izzadó Tiborát :)
Chuck Νorris 2019.10.02 23:03:18
@megvagyhadnagy: szerintem is súlytalan a többi pár, de ne feledd a szavazóbázis jelentős része Zsófiékra fog tenn,i ha együttmaradnak, és szerintem Zsanimhotepék is befuthatnak fekete lóként (a 4es döntöbe biztos) föleg ha még lesz pár ilyen Tibi Zsanér vita.
a 4. páros meg Ékszer és a vihogó ideggyenge lesz, de öket esélytelennek érzem :)
amugy én már kezdem öket is birni, nagyon szürreális párost alkotnak :)
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
Chuck Νorris 2019.10.01 22:42:11
@megvagyhadnagy: ök segitettek Lunának, befüzni a bambinót.
Chuck Νorris 2019.10.01 22:49:34
@megvagyhadnagy: senki se tudja, teljesen más a mi LInk, mint az eredeti.
Ott az utolsó 12 napban már nem volt kiválasztás, csak kiesések. a döntöben 4 párra lehetett szavazni.
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
Chuck Νorris 2019.09.30 23:04:51
@Thats What She Said!: áliitolag , de azt ne kérdezd, ki volt elöbb, tyuknia, vagy tojásluna :)
Chuck Νorris 2019.09.30 23:08:20
@Anak: lehet Ékszer beleszeret Erikbe, mert a mamája is azt sulykolta, Rajmi meg jobb hiján, megy Kavarólához :)
Chuck Νorris 2019.10.01 15:50:52
@tomhardynészonja: A gumiklumpás megjegyzésed nagyon tetszett, erösen felnevettem, de Tom Hardy tudja, hogy miket álmodsz Erikröl? :) :)
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
Chuck Νorris 2019.09.29 23:37:20
@indy0311: miben hasonlit Eleniakra? hogy szöke? E:)
pont ma olvastam róla egy cikket a port.hun, fu de jól nézett ki a baywatchban (is), ő sokkal magasabb szint, mint ez a diácska valaha is lesz.
Az uszó erödös cicimutogatása, sztem az összes férfi memóriájába beleégett, erre a csajra meg 3 év után sem emlékeztem, pedig az exeket követtem anno :)
Chuck Νorris 2019.09.29 23:40:13
@Chuck Νorris: meg 18 évesen A masszás, jelenete, a srác épp kapcsolgatná ki a bluzát, erre a buzeráns rendezö, nem átalakitotta Eleniakot a Masszává :DDDD
Chuck Νorris 2019.09.30 15:33:54
@AkkorlegyenPtr: a riportszobás beszélgetéseket megelözö jelenetek, szerintem majdnem mind rendezettek.
Ez nagyrészt abból fakad, hogy a magyar változat erősen fel van pörgetve, lassan már 2 naponta van párválasztás, és muszáj szinten tartani a játékkal kapcsolatos történéseket, hogy meg legyen a napi adásidö.
Emiatt maradnak ki, a játék szempontjábol lényegtelen, de a játékosok mélyebb megismeréséhez szükséges, való életröl szólo eszmecserék,
Amugy nekem Zsófi, és Ticián is több mint gyanus, hogy csak megrendelésre párok. Semmi érzelmet nem látok köztük, ahogy csókoloznak pld (mármint az egyik ha csokol, a másik általában összeszoritott szájjal áll) multkor ahogy zsófi cuppogott, az minden volt, csak nem szerelmes csók :D
amugy több játékoson is látni vélem, zavarja öket hogy birkaként irányitgatják, és valótlan az egész.
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
Chuck Νorris 2019.09.28 22:38:00
@megvagyhadnagy: elvileg van még 20 nap a játékbol, bármi lehet, föleg ha kétnaponta vannak párválasztások :D
A mienkbe ez a 9. párválasztás (28. nap), az angol V. be a 46. napon volt az ucso (7.ik) onnantol csak kiesések, kiszavazások mentek.
Chuck Νorris 2019.09.28 22:39:03
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
Chuck Νorris 2019.09.27 22:37:45
@Szoba kilátással: lehet hogy kiesett, elengedte magát, aztán hirtelen jött a lehetöség, arra meg már nem tudott készülni :)
Chuck Νorris 2019.09.27 22:54:55
@Szoba kilátással: elöször fel sem ismertem a strandon, messziröl azt hittem egy uj csaj, nagy csöcs, duci , rózsaszin haj, mondtam is magamban, nem találtak ennél jobbat? :)
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
Chuck Νorris 2019.09.27 21:31:40
@Hatsumomo21: már hologrambarátnö is van Japánban, én pont egy ilyenre gyüjtök :D
Chuck Νorris 2019.09.27 21:35:39
Chuck Νorris 2019.09.27 22:50:18
@Hatsumomo21: rendes vagy, majd küldöm a linket, nem olyan drága egyébként, csak én szeretném hogy kék szeme legyen.
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
Chuck Νorris 2019.09.25 22:37:57
@megvagyhadnagy: a shrek? dani. A filmben is megette fiona patkányát, miközben az azt hitte vmi fontosat akar kinyögni :)
Chuck Νorris 2019.09.25 23:18:11
@huhujje: pontosan igy vagyok Alexával én is, nem egy nagy koponya, de szerethető, vidám, jóérzésü lánynak tünik. viszont a tetkója nekem nagyon gáz, nem tudok megbarátkozni vele, (maradok Mekisnél :D)
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
Chuck Νorris 2019.09.23 22:37:55
@megvagyhadnagy: van az a pénz, amiért neki is korpásodik a nunusa :D
Chuck Νorris 2019.09.23 22:38:48
@ble_violet: mert azt remélte, Gábor már elfelejtette :)
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
Chuck Νorris 2019.09.23 12:47:43
@Gia: joindulatu bamba gyerek, sztem Alexával jol megvannak, a Helgás jelenet, csak vmi script volt, föleg hogy helga lehet lép ma este.
nem tudom hogy döntenek a szertkik, mi korbácsolja fel a nézettséget, Helga feneke + Rajmi örültsége, vagy az ügyeletes gonosz Nia, és Gergö akivel nem veszt a müsor semmit.

@Mate4182: "viszont feltunt hogy a lanyzo amugy gyonyoru barna szemei igencsak szetallnak. amolyan CCTV kategoriasan,"
Isaura is szörnyen kancsal volt, mégis egy egész ország szurta be magának esténként a rabszolgasorsot :)
Chuck Νorris 2019.09.23 12:56:55
@Gia: nem az? :) nekem ez jött le, meg hogy milyen béna a csajozós dumája :)
Chuck Νorris 2019.09.23 12:59:05
@hereverő heverő: nem hiszek neked, ez csak az elterelés, tuti jelentkeztél a müsorba, és felvettek. :) nagyon gyenge álcaduma volt ez hereverökém :)
Az előző két részben a gazdák kiválasztották a nekik legjobban tetsző versenyzőket, akik közül -valamilyen rejtély folytán- egyik sem a primőr szektorban keresi a napi betevőt, de hát ilyen ez a vak szerencse: az ember fia/lánya békésen éldegél a tanyáján csendes magányában, aztán valahogy…..
Chuck Νorris 2019.09.23 12:30:01
@MissMothMyth:
nem is értem, miért jelentkezett, egyáltalán nem ugy tünik, hogy bármelyik csajt ki akarja választani, szerintem már megbánta az egész haccacárét.
a következtös részben amiröl irtál (ugye ebben az egész szereplése a macskasiratás volt) még gázabb volt.

Misi gazda jó fej, talán ö élvezi legjobban a müsort, tippre a fiatal csajt fogja választani és még akármi iehet.
Balázs a legbizonytalanabb gazda, érezhetöen nem erre várt, de rendesen teszi a dolgát. kit választ nem tudom a fiatal csaj csinos, de nem egymáshoz valók sztem.
Lucky Luke Botond mozgása olyan mintha állandoan pisztolyt akarna rántani, nagyon benne van a cowboyság :) . nála érzem hogy összejöhet komolyan valakivel, ha nem szólnak közbe a Daltonok.
Niki ténsasszonyt nagyon birom, sztem baromi kemény csaj, nehéz dolga van vele a férfinak, de ha elcsábult, kenyérre lehet kenni tipus. az ausztrál ezermester illik hozzá, drukkolok.
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
Chuck Νorris 2019.09.21 17:51:08
@Fredo78:
akkor mindenképpen nyomd fel öket a ciprusi sheriffnél hogy ittasan vezettek :)
egy aggodó állampolgárnak ez kötelessége :)
Ismét erőltetett táncikálással indul a nap a lávájlenden. Üzenet érkezik, ami robbantja a párokat, mivel szegény Gergő nem tudta kiválasztani az ÉKSZERT tegnap máglya szerelemből, most a szerkik úgy döntenek, megbüntetik szerencsétlen nyomorultat. Kap egy napot együtt ezzel a szexállattal Andi, Erik…..
Chuck Νorris 2019.09.20 22:39:58
@Chuck Νorris: mmint arcra
Chuck Νorris 2019.09.20 22:47:51
@MeadowSoprano: megoldhato. Luna szerepe lesz Cliff Barnes :)