Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SBO.INFO

21 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok a felhasználók (cégek), akik a SAP Business One rendszerükhöz érvényes karbantartási szerződéssel rendelkeznek, folyamatosan megkapják a program legújabb verzióit és frissítő csomagjait, így évente akár többször is előfordulhat, hogy frissíteni szeretnék a legújabb…..
SBO.INFO 2012.09.08 11:23:57
@phaid: Eltelt egy kis idő mióta beszéltünk a frissítésekről! Viszont úgy tűnik nem hiába, mert menet közben automatizálódott a kliens frissítés menete.
Használod az új verziót, találkoztál már ezzel a funkcióval?
A munkavállalók és a vásárlók moblitása is egyre jobban növekszik, emiatt változnak a munkáltatókkal és a szolgáltatókkal szemben támasztott elvárások is. Az okostelefonok, tabletek és azok alkalmazásainak a támogatásával a cégek segíthetik a dolgozóikat, hogy még…..
Az RSP a  SAP Business One elsődleges támogatási eszköze, melynek segítségével csökkenthetők a bevezetési és működtetési költségek, a működési kockázatok. Használatával nagy mértékben lerövidül a problémák megoldására fordítandó idő. Az eszköz által nyújtott…..
A napokban megjelent a SAP Business One Mobil Alkalmazás legújabb verziója. A programnak nem csak a dizájnja változott meg, hanem megjelent egy-két újabb funkció is amely tovább növeli a program értékét, hasznosságát. Egyenlőre még csak az iPhone vagy iPad tulajdonosok élvezhetik…..
Az SAP Business One Starter Package megjelenése teljesen felbolygatta az elmúlt időszakot (így ide a blogra is egy kicsit kevesebb energia jutott). Bár az árlistában már május végén elérhetővé vált az új licenc, igazából még sok minden hiányzott ahhoz, hogy elkezdhessük a…..
  Az elmúlt 4 hónapban egy csapat dolgozott azon az SAP-nál, hogy egy új verzióját hozza létre az SAP Business One-nak, az SAP Business One Starter Package-et. Ez a verziója a rendszernek kifejezetten a kis cégek számára lett kialakítva. Már hallom, hogy kérdezi: Na, és mi ebben…..
Az alábbiakban Soós Gábor főiskolai hallgató (BGF) házi dolgozatát tesszük közzé, melyet a Számviteli Szakértői Rendszerek tantárgy keretében írt. Az iPhone használata az SAP Business One-ban A következőkben az SAP AG  kis- és középvállalkozások által használt SAP…..
A poszt nem szól tanulásról, kitartásról, egyedi ötletekről, egyszerűen azt írjuk le, milyen gyakorlati teendői vannak ma egy magyar programozónak - attól a pillanattól, hogy elhatározza, iPhone-ra fejleszt addig, amíg megjelenik egy alkalmazása az AppStore-ban. Sokan kérdeztetek…..
SBO.INFO 2011.04.04 16:47:56
@jtrencsenyi: szerintem ne folytassuk, mert egyre furcsábbakat mondasz. Ezek szerint, ha egy ötlettel odamegyek hozzád és az egyszerű, akkor attól kell tartanom, hogy lenyúlod és magad teszed ki az appstore-ba?
Egyébként speciális alkalmazás, nem lehet belőle meggazdagodni (ingyenes lesz), de nekem megéri, hogy ott legyen.
A programozó pedig profi, ezért tudta olcsón elkészíteni az egyébként nem túl bonyolult alkalmazást.
SBO.INFO 2011.04.04 17:22:45
@jtrencsenyi: szerintem nagyon ne bonyolódjunk bele. Ez egy kis alkalmazás, természetesen nem dolgozott rajta egy profi iphone programozó 1 hónapot. Hogy miért vállalta el annyiért? Valószínűleg volt rá 1-2 napja és az elmúlt hetekbe belefért.
Ami itt a lényeg (szerintem), hogy bármennyire is felkapott egy dolog, nem árt szerényen és tisztességgel hozzáállni, mert hosszú távon csak így lehet üzletet építeni. Nekem pedig aki rögtön a pénztárcámat nézegeti az nem fog velem hosszútávú kapcsolatot kiépíteni.
SBO.INFO 2011.04.04 17:48:23
@Nakhchivan: Igazad van, de írtam is, hogy nagyjából ekkora a nagyságrendje a feladatnak.
Szerintem reális árat kért és nagyon tisztességesen elkészítette amit megbeszéltünk.
Én is módosítgattam a specifikációt, de mivel magam is járatos vagyok a fejlesztésben, tudtam, hogy meddig mehetek el úgy, hogy ne állítsam feje tetejére a projektet.
Más nyelven egyébként 1 nap alatt megcsináltam volna az alkalmazást, de az object-c számomra nagyon idegen. Az alkalmazás végső simításait (amiket már nem volt képem kérni) én magam "reszeltem" bele.
Az összes kritikus üzleti folyamat integrálása révén az SAP Business One támogatja az értékesítést, az ügyfél-kezelést, a beszerzést, a raktárkészlet-kezelést, az üzemeltetést, a pénzügyeket és a humán erőforrás-részleget. Mivel az üzleti információk egyetlen…..
Az SAP Business One bevezetési költségében az egyik legnagyobb tétel a licencek ára. Mivel több limitált képességű licenc is létezik, melyek ára jelentősen alacsonyabb mint a teljes funkcionalitású professzionális licencé, fontos, hogy a megfelelő licenctípus kerüljön…..
Az SAP Business One 8.8-as verziójának 12 patch-étől elérhető a funkció a Cockpit. A Cockpit egy személyre szabható munkafelület ahol minden a napi munkához tartozó tevékenység egy helyen elvégezhető az SAP Business One-on belül.   A Cockpit lehetőséget biztosít rá,…..
Kapcsolat az SAP Business One-nal Az SAP Crystal Reports az SAP Business One 8.8-as verziójában jelent meg mint a korábbi, nyomatási formátum szerkesztő alternatívája.  Az SAP Business One ettől a verziótól kezdődően már alaprendszeri szinten támogatja a SAP Crystal Reportsban…..
Drága bloggerek!Szeretnénk megkönnyíteni, de egyúttal egységesíteni is a sokatok által használt Google Analytics mérőkódjának beillesztését a blogokba. A jövőben nincs más dolgotok, mint a mérőkód azonosítóját beillesztenetek az admin Beállítások/Google Analytics…..
Január 14-én megjelentek az Új Széchenyi terv keretében az aktuális pályázati kiírások. Számomra első nekifutásra nem tűnt nagyon átláthatónak a rendszer, de miután beszéltem egy szakértővel, rájöttem az én készülékemben van a hiba. Mivel lehet, hogy más is hibás…..
Lassan elkészülök a következő előadás anyagával. A diákat már összeállítottam, így most megosztom őket, hogy tudhassátok, mire számíthattok a következő bemutató alkalmával. Amennyiben valakinek hiányérzete lenne a témákkal kapcsolatban vagy valami kiemelten érdekelné,…..
2008-ban a gazdasági válság kitörésével egyre több cég szembesült azzal a problémával, hogy az addig rendesen fizető ügyfelei is késedelmesen vagy egyáltalán nem fizetik ki a kiállított számlákat. A helyzet kényelmetlensége nem csak abban áll, hogy a cég nem jut időben a…..
Egy kicsit lassabban, de elkészült az első előadás összes videója. Feltöltöttem a youtube-ra és a facebook-ra is. Az alábbi linkeken érhetők el: SAP Business One előadás videók a Facebook-on OnLiveIT - SAP Business One fejlesztői bemutató 1 - bevezető OnLiveIT - SAP…..
Tegnap este megtartottam az SAP Business One fejlesztési bemutató sorozat első előadását. A résztvevők első visszajelzései alapján érthető és jó struktúrájú volt a bemutató. Remélem gyorsan sikerül a rögzített anyagot megvágni és akkor azok is meghallgathatják az…..
Teganap megjelent a SAP Business One ingyenes iPhone alkalmazásának legújabb verziója. Az iPhone mobiltelefonon vagy iPad-en futó programban az alábbi apróbb változtatásokat eszközölték: Javították a Crystal Reports jelentések megjelenítésének hibáját a Demó módban és…..
A magyarországi SAP nagy gondot fordít arra, hogy a SAP Business One bevezetést végző tanácsadók rendelkezzenek a munkájuk elvégzéséhez szükséges ismeretekkel. Ennek keretében a tantermi oktatásokon és online elérhető tananyagokon, vizsgákon túl folyamatosan szerveznek…..
A történet még júniusban kezdődött, amikor az SAP úgy határozott, hogy elindít egy oktatási programot a partnerek számára, azzal a céllal, hogy otthonosabban mozogjanak a közösségi média területén.Hogy az érdeklődést felcsigázzák, egy versenyt hirdettek meg, amelyben az…..
Sikeresnek lenni a mindennapok összetett kihívásai között csak akkor lehetséges, ha mindenre fel vagyun készülve. A vevők elvárásai csak fokozódnak és a konkurencia is csak azon van, hogy miképp szerezhetné meg az üzleteinket. Mindeközben meg kell találni az egyensúlyt az új…..
 Gyakran előfordul, hogy szeretnék foglalkozni valamilyen új technológiával (iphone, android fejlesztés, stb.), de nagyon nehéz az első lépéseket megtenni. Rengeteg blogot, fórumot kell ahhoz elolvasni mire minden infó összejön ahhoz, hogy megírjam az első "Helló…..