Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czatti

288 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon meleg őszeleji nap volt, amikor már állt a ház, csak a bútorok, a melegvíz, s egy jóféle tévé hiányzott. Apu, nagy izzadtságfoltokkal a pólóján, egyszer csak azt mondta: ma itt alszom!..
Nyolc hónapja csináltam egy fotósorozatot, s ígértem, hogy lesz folytatása. Hétfőn kezdik lebontani a tetőt, így az utolsó képeket mutatom meg a "régiházról". Mert aztán másabb lesz... (A részletekről direkt nem írok még, de lesz mit!)..
Sokáig nem írtam - nem véletlenül! -, de innentől ismét mindent dokumentálok. De a lényeg, hogy mától 1/1 vagyok!..
Most nem írok arról, mennyire tele van a tököm a bürokráciával... Ellenben elkészültek a tervek! Jövő héten indul az engedélyeztetés...
Felújítok egy házat... Gebasz! 2016.02.03 08:00:00
A helyzet drámai! Most éppen azért küzdök, hogy maga a vételi hitel meglegyen egészben. (10millió) Ám még az is lehet, hogy a teljes összeget sem kapom meg, s bele kell tennem a magaméból. A felújításra pedig semmi sincs! Valamit ki kell találnom... Amit tudni érdemes: ha van egy katás bétéd,…..
Felújítok egy házat... Várok 2016.01.26 08:00:00
Na kire? A NAVra! Minden papír megvan, minden elfogadva, jöhetne a hitel, ha drága adóhivatal képes lenne egy rohadt programot kiküldeni a fehérvári hölgyeknek! Elég ciki, nem? XXI. század.....
Megköttetett. (Ármin születésnapján...) Ezért sem írtam sokáig, mert nagyon izgatottan vártam ezt a napot. Szóval öcsémmel leszerződtünk, hétfőn megyek a hitelt intézni: jöhet az újabb para! Hogy mi történt ezidáig? Leírom...
Cziczó Attila & Co. Blogbezárás 2015.12.31 07:07:00
Nagyon sokat írok, írogatok, mert szeretek írni, szeretem, ha olvasnak. Fontos a közösség! (Közönség?) Ám nagyon elaprózom magam, itt is, ott is megjelenek. Hm. Ez a blogfelület feleslegessé vált. Átköltözöm a facebookra, hiszen minden ott történik. Viszlát amott!..
Cziczó Attila & Co. je suis nő 2015.12.15 07:07:00
Utálom, amikor a politikáról/politikusokról komolyan kell beszélni! Mert egy nagy vicc az egész. Igaz, hogy néha fáj, néha megríkat, de akkor is a miénk. Magyar. De ez a kövér beszéd most nagyon betett. Hülye ez az ember? Ez a férfi? Mit képzel? Milyen jövőt álmodik? Álmodik…..
Minden hétfőn reggel 8-kor Fészek Színház!..
Minden hétfőn reggel 8-kor Fészek Színház!..
Minden hétfőn reggel 8-kor Fészek Színház!..
Felújítok egy házat... Felmérve 2015.11.26 08:00:00
Jött Z.Józsi, a tervező, egy lézeres kütyüvel végigmérte a házat. Meg kell csinálnia a jelenlegi állapot pontos leírását, majd jöhet az új terv! Az engedélyezés kicsit bonyolult lesz, legalábbis erre készülök. Hamarosan bemegyek a bankba egy utolsó információcserére, aztán…..
Minden hétfőn reggel 8-kor Fészek Színház!..
Elkészült a legújabb írásom. Tragikomédia lett! WEEKEND. Nagyon sokat dolgoztam rajta fejben, majd szokásosan 2-3 nap alatt leírtam. Lelkes vagyok! A határidő megint segített. (Csak az segít!) Mert ezt a drámát is egyből próbáljuk, s bemutatjuk. Cziczószínház. Hogy más…..
Minden hétfőn reggel 8-kor Fészek Színház!..
Felújítok egy házat... Tervek 2015.11.15 07:07:00
A nagy privát tervezgetéseknek vége! Tegnap találkoztam a felújítandó ház tervezőjével. Hm. Néhány komolyabb problémától eltekintve minden megvalósítható. Persze a komolyabb problémák sem akkora, ijesztő dolgok, de orvosolni kell valamennyit. A következő találkozáskor…..
Minden hétfőn reggel 8-kor Fészek Színház!..
Minden hétfőn reggel 8-kor Fészek Színház!..
Felújítok egy házat... Indul! 2015.10.27 08:00:00
Hihetetlen, de amikor úgy tűnt, hogy már sohasem lesz megoldás, egy kellemes vasárnap délelőttön öcsémmel megegyeztünk. Enyém (lesz) a ház. Hm. Mégsem tudok még felhőtlenül úszni a boldogságban. Van oka. Egyrészt még azért bizonytalan ez az egész, majd januárban, amikor…..
Minden hétfőn reggel 8-kor Fészek Színház!..
Minden hétfőn reggel 8-kor Fészek Színház!..
Minden hétfőn reggel 8-kor Fészek Színház!..
Cziczó Attila & Co. Címlapok 2015.10.07 07:07:00
2015. október 6-án 14.23-kor... ..
Cziczó Attila & Co. orbanisierung 2015.10.06 10:06:00
Megvédem Orbán Viktort, mert azt ne mondja senki, hogy hazaellenes lenne, hiszen nagyon is ragaszkodik az ország legnagyobbjaihoz: Deák Ferenc, Szent István, Széchenyi, Bethlen, s ha szotyira kell, akkor Mátyás király vagy Rákóczi. Ééérteed! (Hogy miért ma írok erről? 13+1…..