Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocsek

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CC CC zene Hollywoodban ! 2008.08.14 20:53:00
Nevezhetjük áttörésnek? A legújabb X-akták film egyik betétdala egy CC licenc alatt publikáló művésztől származik. Jamison Young Memories Child című dalát egy olasz licencügynökségen keresztül fedezte fel a film producere. Mivel Young továbbra sem szándékozik megválni a…..
Mókus munkanélküli, ezért bújja az álláshirdetéseket, így talált rá a Coca-Cola első blikkre meghökkentő poénbombájára. A ""tréfásan"" megfogalmazott álláshirdetés láttán azonnal a Nemzet Szóviccteknőcére asszociált. Innen üzenjük neki: ez…..
Azt az Ugly Betty című sorozat lelkes nézői sem gondolják komolyan, hogy a rezidens rondanőt alakító America Ferrara valóban olyan csúf, mint amilyennek a gondos sminkmesterek elmaszkírozzák (bónusznak fogszabályzó és borzalmas öltözék), de az mégiscsak túlzás, amit…..
rocsek 2007.09.13 20:14:15
Watanabe Shun: www.guzer.com/videos/photoshop_fat_2_skinny.php

és nem is kell másik test ahhoz h aránytalan legyen
Nagyon nyár van, tegnap este például a lakosság jelentős része az M7-esen araszolt a Balaton felé, a többiek meg a kertben grilleztek, meg pálinkáztak Postás Józsi műsoros kazettájának aláfestő zenéjére. Akiknek pedig se Balaton, se faszénen pirított flekken, azok megnézhették…..