Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigyory

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy siker volt, nagy siker újra az autóban használható elalvásgátló reklámja, ami Vászka szerint az eddigi legocsmányabb szpem, amit kapott. Jó neki! ----------Eredeti üzenet---------- Dátum:     2013. február 17., vasárnap, 15:06:06Tárgy:    …..
A madridi találkozó csúcsa a 20-ai virrasztás és a másnapi pápai mise volt. Ez adta ugyanakkor a legnehezebb helyzetet is, amit a csapatunk átélt. Már délelőtt el kellett indulnunk a virrasztás helyszínére, a Cuatro Vientos repülőtérre, ahová másfél millió fiatalt vártak. Nem volt egyszerű már a…..
  A 3 éves kis Ági odahúzza a széket az asztalhoz felmászik rá, hogy elérje a gyönyörű, értékes kristályvázát, amely az asztalon van, amikor háta mögül édesanyja féltő hangja megszólal: -Ágika, nem szabad! A kislány gondolatában visszhangzik: „Ágika, nem…..
  Mindig nyaggatnak, hogy írjak bolgbejegyzést, tegyek ki „mézet”... tulajdonképpen akár ki is húzhatnám magam, hogy „bocs, de nincs időm én is csak egy átlagos egyetemista vagyok”. De mégsincs erőm csak így ezt mondani, mert tudom azt, hogy mindig van…..
Nézzétek mit kaptunk :) Ugye megyünk!!! - Blanka Kedves CSELESEK!. Az OKET szervezők nevében meghívlak benneteket a tavaszi OKET-re, ami ÁPRILIS 1-2-3-i hétvégén lesz nálunk, Vásárhelyen. Mottónak egy Rahner idézetet választottunk: „Komolyság és játék testvérek…..
vigyory 2011.05.27 22:27:09
@dilaram: Kedves dilaram!
bár kevesen voltunk CSELesek a vásárhelyi OKETen, de attól még szívvel, lélekkel részt vettünk: játszottunk, kiszabadítottuk Dinát, megtaláltuk a magunk Teofilját, azaz Nyuszikáját, aki képes elmenni a világ végére, csak azért hogy segítsen nekünk, aki nem keres kifogásokat... Megküzdöttünk a török basákkal, akik megkérdőjelezték a hitünket, jogosan... "mert szép is, jó is, régi is a mi hitünk, de van benne még élet?" (Nemes Ödön SJ) Vagy bennünk van élet... azaz BENNEM van élet?
A következő OKET Brassóban lesz novemberben, ugyhogy szerezz be addig jó meleg ruhát:)
 Az év vége és az új év kezdete újra és újra különös bűvölettel hat az emberekre. Általános igény, hogy jól zárjuk le a régi évet, és Isten áldásával kezdjük az újat. Ilyenkor, januárban mindenki boldogabbnál boldogabb új évet kíván. Az emberek fogadkoznak, hogy…..
 Január, a polgári év első hónapja, talán a remény hónapja is. Mióta tudatosan fogadalmakat teszek új évkor egy év sem zárult le szomorú áttekintés nélkül: megint nem tudtam betartani az eltervezett „programom”, és januárban mindig újrakezdődött: „nem…..
Akkor kezdem az elején, mit jelent az OKET? – Országos Katolikus Egyetemista Találkozó. 1994-ben kezdődtek el az OKETek, akkor még csak pár fiatallal. Azóta kialakult egy rendszeresség, évente kétszer kerülnek megszervezésre ezen találkozók, tavasszal és ősszel. Minden…..
 A folyamatos kezdet és a vég dialektikájában egy évet zártunk és egy újat kezdünk. Ennek az átmenetnek kikerülhetetlen része a visszatekintés és a tudatos vagy kevésbé tudatos kiértékelése az eltelt esztendőnek. Milyen alapvető érzése van bennünk az elmúlt évnek?…..