Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fulopi

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
fulopi 2014.06.13 11:58:35
Talán még nem szólunk későn, hogy a Firefox ingyenes videós pályázatot hirdetett, a jelentkezési határidő május 1-je. Az eddig elkészült pályaművek itt tekinthetők meg, és nagy az öröm, mert magyar képviselője is van a versenynek, az alkotás innen érhető el (kis ízelítőt…..
A Dollar Shave Club hirdetésébe a Facebookon futottunk bele, és rögtön levett a lábunkról - legalábbis engem mindenképp. A figura elementárisan szuggesztív, és pontosan úgy adja el a szolgáltatását (havi egy borotvát házhoz küldenek egy dollárért), ahogy azt el kell: rámutat…..
A dél-afrikai Nando vicces szpottal állt elő twitteres nyereményjátékának népszerűsítésére. A képsorokon Mugabe elnök hancúrozik önfeledten ex-diktátorokkal, Kadhafi aranyozott vízüzemű AK-47-el lövöldözik rá, Szaddámmal angyalkázik a homokban, Idi Aminnal pedig a Titanic…..
A Lab42 kutatócég infografikát jelentetett meg a közösségi médiát használó emberek szerelmi szokásairól: randizásról, megcsalásról, vagy éppen a kapcsolatuk közzétételéről. Ebből megtudhatjuk, hogy az 500 megkérdezett szerint milyen tulajdonságok fontosak a…..
Gyűjtést adott közre az Advertising Week az általuk legviccesebbnek tartott 10 reklámról, ami az elmúlt néhány évtizedben futott. Van jónéhány, az átlag európai ember számára ismeretlen szpot is, de azért elég sok megjárta az interneten keresztül a legtöbb kontinenst. Persze…..