Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizslakutya (törölt)

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
Tegnap mozgalmas napunk volt. Reggel Orbán Viktor osztotta el a smittsemmit sokfelé a roppant tárgyilagosan távolságtartó, a Szentember szent és sérthetetlen nyökögéssel, este pedig maga a déernélküli mondta az arcunkba: alul lehet múlni Gyurcsányt.Szerintem többen óhajtottuk a…..
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
vizslakutya (törölt) 2012.03.30 17:08:15
@hoppá rézimi:
lehet,hogy ezért:
"Arra a kérdésre, hogy szerinte csalt-e Schmitt Pál, úgy felelt: az alaptörvényből fakadó sérthetetlenségi szabály miatt a kérdés feltevését sem látja "indokoltnak"."

Mondá ezt ork bán.
A falfestmény látványterve. Raksányi Gellért itt még a kép bal szélén van. (via Fidelio) A Nemzet Színészei a Rákóczi hídon című sorozat újabb, (remélhetőleg) befejező része következik, melyben minden titokra fény derül. Azok kedvéért, akik nem követték volna az…..
vizslakutya (törölt) 2012.03.18 21:19:21
@Inimma:
reggelre :-(((
- Hát te meg hova viszed azt a batyut? - Összeszedtük a fölös ruhát és elvisszük a Vöröskeresztnek. - Hova? - A kedvenc szupermarketünk mellett van a konténerük, abba dobáljuk bele és a Vöröskereszt kiosztja a rászorulóknak. - Honnan vetted, hogy a Vöröskereszté a konténer? - Rá van írva!   Mi is…..
A Homárnak sem rémlett, de tényleg van a régi T-Mobile csomagokon túlforgalmazási díj az ingen kedvező 0,11ft/10Kb áron. Az új csomagokon elvileg már nincs ilyen, de naiv ügyfélnek még pont sikerült egy nap alatt felélnie a 3 gigás havi keretet:T-home előfizetéshez akcióban…..
Ki tud felsorolni legalább öt magyar személyautó-gyártót a háború előttről? A MÁG, az ő Magomobiljaival és Magosixeivel, ugye, megvan talán mindenkinek, a Csonkát ismerjük, hiszen az a történelem része, aztán az aradi MARTA-gyár is készített kocsikat, meg nagyon kis…..
A tömeg 16 órakor nem fért el a Hősök terén, 17 órakor nem fért el az Andrássy úton, 18 órakor nem fért el a Kossuth téren. Így tudnám összefoglalni, hogy hányan voltunk. Alább egy kis képriport a saját fotóimmal: A Felvonulási tér felől érkezőben. Kb. 15:45-kor már nem…..
vizslakutya (törölt) 2012.01.22 15:43:22
@sisifux:
Ez igaz,csak "hazafias érzelmű" benzinkút nincs,sőt a "hazafias hálózat" adja legdrágábban a naftát:-)
János még novemberben írt róla, hogy átadták a csepeli gerincút eddig megépült szakaszát. Azóta már gyűltek vele kapcsolatban a tapasztalatok, ezt olvashatjátok és nézhetitek meg most. Ha arrafelé laksz, kipróbáltad már? Idén januárban végre átadásra került a várva…..
vizslakutya (törölt) 2012.01.20 09:28:11
@Rocko-:
Ezen elv alapján, akkor minden útkereszteződéshez dombot kell(ene) rakni.
az lenne a szép világ:-))
A posztban tényleg egy igazi, párizsi lakóhajót mutatok be, nem olyat, mint a kezdő képen szereplő párizsi lányt, de ez egy olyan ziccer volt, amit nem hagyhattam ki, még ha a kép szinte egyidős is az internettel :) Egyik legnagyobb menőség lehet lakóhajón lakni, az meg már…..
Hasonló mentalitású autóst fogtam ki a minap, mint G teherautós verzióban. Az én esetemben annyi volt a különbség, hogy sávot akartam váltani jobbra, belenéztem a tükörbe, index, besorolok teljesen simán, mire a másik sávban a mögém kerülő fekete Audi A2 nyom egy látványos…..
vizslakutya (törölt) 2012.01.12 11:04:22
@Pécsi bölcsész:
Barátom,jobban járunk mind ketten(meg sokan még eme kis hazánkban ),ha te ezzel a felfogással hanyagolod a vezetés élményét.
Mária néni csúcsfavorit dajcstomi mellett, ha megzápult narancshumorról van szó. Bár utóbbi valóban azt hiszi, hogy vicces, a szelíd öreg hölgy vérkomolyan vérciki. (Nem, most nem fogom tisztelni azért, mert ötvenhatos szereplése miatt 2012-ben IS parlamenti képviselő, s…..
Jó hír a rettegőknek, hogy az ATV hírigazgatója kérdésünkre azt válaszolta, hogy a T-Home csatornakiosztásának megváltoztatása után nem esett vissza a nézettségük. Mint Németh Szilárd elmondta, a Híradó egész héten 9-10 százalékos kábeles közönségarányt ért el, és ez…..
vizslakutya (törölt) 2012.01.08 19:59:05
@Steppenwolf:
Terület függő,Szegeden ötöt vett ki és egyet rakott be.
Nagy nehezen levadásztam,legalábbis a változásokat.
vizslakutya (törölt) 2012.01.09 09:52:02
@pityu65:
Köszi,közben már más is megtalálta,meg én is.Azért elég érdekes,hogy szinte ki kell vadászni a honlapról,de gondolom azért van,hogy a póóóógár a digi csomagokat vegye ezerrel.De nekem jobb az analóg,mert több tévén nézzük,s abból csak egy olyan van ami kiadná a digitális adás előnyeit,s ahogy nézem a kilátásaimat,ez egy darabig így is marad(sajna).
Az ügyészség szerint autóval járni a személyi szabadság része. Megérkeztek az ügyészségtől az első papírok a December 23-ai parlamenti blokád kapcsán. Az ügyészség elutasította a gyanúsítottak panaszát, a szerv szerint fen áll a személyi szabadság megsértése. …a…..
Családi okokból viszonylag gyakran utazunk Romániába, egészen pontosan annak Partium nevű szegletébe, Szatmárnémetibe. Előrebocsátom, a napi érintkezés szintjén nekem az égvilágon semmilyen gondom nem volt a románokkal, soha nem büntettek meg, nem szívattak, egyáltalán, rendőr…..
vizslakutya (törölt) 2012.01.06 12:03:42
@4karika: persze,nem is arra gondoltam,hogy minden tökéletes náluk,de aki emlékszik az 5-6 évvel ezelőtti állapotokra ,ahhoz képest folyamatosan javul a helyzet.

Pl azt mondja meg valaki, a "kedvenc " utamra,Orosháza-Kaszaper-Mezőkovácsháza között, milyen útszabvány alapján lehet kijelenteni,hogy ez közút??!!Azért ez mégiscsak nemzetközi átkelőhelyre vezet (Battonya),s ráadásul annak ellenére,hogy a teher ki van tiltva igen nagy forgalma van.
vizslakutya (törölt) 2012.01.06 13:03:31
@250ce:
Magyarisztánban az előzött az jó esetben passzívan bámul ki a fejéből,ha nem akkor meg a gázra lép,a szembejövő meg gyorsít és behúzódik a felező vonalhoz.Pufff.
Mindig arra gondoltál kiskorodban, miért nem lehet többször karácsony? Most itt a remek alkalom, ha a decemberi trakta nem lett volna elég: a célállomás pedig Hévíz, ugyanis január 6-8. közt orosz hétvége van a városban, a pravoszláv karácsony apropóján. Három napon át az orosz…..
Először is boldog karácsonyt kívánok nektek, mert az valahogy kimaradt itt a blogon eddig! És ha már karácsony másnapja van, egy olyan posztot küldött Majki, amiben szerepet kap a szeretet (hm, ez milyen jól hangzott!). Azt persze gondolhatjátok, hogy nem olyan formában, ahogy az…..
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
Dzsordzsika bá úgy döntött, egészségesebben táplálkozik, ennek első lépéseként pedig fehér helyett rozskenyeret vett le a polcról. Csak otthon vette észre, hogy a kenyér és a kakaós kalács szerelemgyereke került a kosarába. A válság elérte a pékségeket is – biztos…..
autózz! Traffipax anomáliák 2011.02.09 21:21:00
Attila baja a sebességet mérő rendőrökkel gyűlt meg, kerekített is egy szép terjedelmes történetet belőle, sőt, még egy fotót is küldött, amit a helyszínen készített.Évente 50-60 ezer kilométert vezetek, nagyrészt hazánk területén. Így elég nagy alapossággal tudom…..
25%-os kvótával színleg lesz csak több a rádióban a magyar könnyűzene: leginkább azokból az előadókból lesz több, akik annyira hazaiak, mint az itthon gyártott Big Mac. A hétfőn a Parlamentnek benyújtott új törvénytervezet minden magyar rádiónak előírná, hogy „a…..
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
vizslakutya (törölt) 2010.11.21 13:01:40
@gyvy: Persze,hogy nincs tuti megoldás.talán a betonfal lenne,de akkor meg ,hogy jönnek ki a hídról lehajtók.Persze nem akarom elviccelni ezt a szörnyűséget,csak azt akartam érzékeltetni,hogy van az országban rengeteg bonyolult(nak tűnő)kereszteződés,elágazás,felhajtó + ilyesmi,de ez valahogy elválik a többi közül,azoknál szinte első olvasatra el tudom dönteni,hogy mikor-merre,de itt valahogy nekem is kétségeim vannak a helyes irány felől,persze lehet,hogy bennem (is van a hiba.
Mellesleg maximálisan együtt érzek a szülőkkel,annál is inkább,mivel nekem is van egy 19 éves fiam aki most szerezte meg a jogsiját,belegondolni sem merek,hogy végső soron Ő is belekerülhet egyszer egy ilyen téves döntésbe!