Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jóska Pista

0 bejegyzést írt és 577 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt időszakban a streaming-szolgáltatások népszerűbbek voltak, mint valaha - köszönhetően a több otthon töltött időnek. De miket is néztünk vagy nézhetünk, ha előfizetünk egyre? Az alábbiakban vagy már befejezett, vagy még futó sorozatokat ajánlanék a különféle streaming platformok…..
A koronavírus (SARS-CoV-2) és a COVID-19 európai megjelenése, sőt intenzív terjedése közepette óhatatlanul fókusz kerül az orvostudomány történelmi fejlődésére is. Felmerülhet bennünk a kérdés: mióta tud az emberiség egyáltalán tudatosan szembeszállni a járványokkal? Miért volt annyira védtelen…..
Kép forrása: Freepik Az ima világnapját (március 2.) amerikai asszonyok kezdeményezték 1920-ban. A keresztény nők ökomenikus imanapján a békéért, az emberek közötti egyetértésért, a gyermekek jobb jövőjéért imádkoznak. Imádság (lat. oratio, precatio): a szó szoros értelmében beszélgetés Istennel;…..
Blaskovics Petike nagyot szívott az itt-ott megpattant, ikeás, lila tányérban kihúzott vastag utcából, majd sietve magára rángatta a kabátját és kulcsát magához véve elindult a munkába. Mennyi baszott proli, vigyorgott magában, ahogy a kökin felszállt a metróra és konstatálta, hogy jól néz ki.…..
Jóska Pista 2020.03.02 15:21:20
Nyaralgatunk, nyaralgatunk? Mindenféle országban jövünk megyünk internetezgetve? Hát tessék, ez az eredménye, aki nyaralni tud az fizetni is. Legalábbis ilyen hozzáállást érzünk a szolgáltató részéről (és azért megelőlegeznénk néhány ilyen kommentet is, khm). Az érdekesség, hogy a Telenor elismerte…..
Jóska Pista 2019.07.12 11:09:38
@Majmász Gedeon:
16.500 -> 16 500
Ha a számokat számjeggyel írjuk, az öt vagy ennél több számjegyű számok írásában a számjegyeket a hátulról számított szokásos hármas számcsoportok szerint tagoljuk, s az egyes csoportokat közzel (esetleg ponttal) választjuk el egymástól, például: 20 611 vagy 20.611, 357 864 vagy 357.864, 5 602 164 vagy 5.602.164.
Sanyi szerencsére nem épp hetekig nyaralt, vagy dobta ki olvasatlanul a cetlit, ami az ajtajában várta. Egyébként feltörte volna a végrehajtó anélkül, hogy ellenőrzi a tulajdoni viszonyokat? Kérdéseinket feltettük volna a végrehajtó cégnek is, hogy mégis ilyen esetben mi a…..
„Volt egy évekig tartó, komoly kapcsolata egy nálam is évekkel idősebb férfival. Nemrég szakítottak, Gabi lépett ki, mert korlátozva érezte magát az idősebb és féltékenykedő ex mellett. " - a szerelem nincs se időhöz, se életkorhoz kötve, az csak jön és letámad, hirtelen,…..
"Azt sajnáljuk, hogy nem olvastuk el a többi 200 kommentet a foglalás előtt!"  Na kérem, ez itt a lényeg. Jön a nyár, végre itt van a szabadság, ne tessék már olyan helyen elkölteni a véres verejtékkel megkeresett pénzt, ahol nincsenek visszajelzések. Ahol meg vannak, olvassuk már…..
„Ő most úgy gondolja, nélkülem lesz boldogabb, elkezdett feltételeket szabni, olyan valaki kell neki, aki végig küzd helyette és megoldja az életét” - Elképzelhető, hogy a korábbi kapcsolataiban sokat sérült nő beújított valaki mást, a jelenlegi pasija mindenesetre…..
„Nem tudom, hanyadik helyen álltam a fontossági listáján, de most állítja, hogy teljesen kifordult magából miattam” - És a pasi nem adja fel, tovább nyomul, az sem érdekli, ha az ex kijelenti: újrakezdené azzal az emberrel, akibe az elején belezúgott, de az az ember már…..
Jóska Pista 2019.05.09 09:29:59
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
Jóska Pista 2019.05.06 11:53:26
 Az alábbi kép egy Schmidt Mária blogján megjelent posztban található, és nem elítélőleg írt róla a jelenleg orbánista, valamikor keményvonalas kommunista szerző.     Nem patkány, de azért elég érdekes. Prof. Dr. Tornóczky Anitával szólva.,. és ezt így hogy?   P.S  Én a FIDESZ szavazóit nem azért…..
Jóska Pista 2019.04.27 10:41:06
Kettőből kettő eddig, ami égő, meg minden, de a nézettséget nem befolyásolja. A leak tegnap este 8 körül jött ki a redditen (igen, láttam; igen, direkt nem tettem ki; nem, nem néztem meg), a forrás az Amazon Prime, ahol HBO-sorozatokat is lehet nézni, és amikor egy júzer a ma hajnali 8x02-re…..
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
A Trónok harca nézettségi rekordokat döntögetve tért vissza a képernyőkre egyéves kihagyás után: az összes (legális) platformot számolva csak az USA-ban 17,4 millió nézőjük volt, amiből 11,8 millió a tévében követte az eseményeket (halott a lineáris tévézés, mi?) és ezzel rávertek a saját, hetedik…..
A közelmúltban több cikk is foglalkozott az azonnali fizetési rendszer bevezetésével, melyre - három éves előkészület után - július elsejével kerül sor. Ez a rendszer biztosítaná, hogy belföldön magánszemélyek tízmillió forint alatti utalásai legfeljebb öt másodpercen belül megérkezzenek a címzett…..
A házaspár a természetes meztelenség híve, ami nem mindenkinek jön be. Például érettségi előtt álló gyermekük legutolsó tanítójának sem, aki nem bírta már elviselni az állandó pucérkodást, így távozott. Most az utódját keresik...
Jóska Pista 2019.04.12 09:11:13
@dedoca eder: "én speciel nem tartom magam sem szégyellősnek, sem prűdnek"

:))))))))))))))
Arkhimédész törvénye olyan mint egy film, amit mindenki látott, mégsem mindenki tudja, hogy miről szól. A főszereplő még rémlik és a reklámszöveg is, aztán kakukk. A kisangyalommal giccsesített nótácska számomra igazi idegborzoló horrormúvi. A "minden vízbe mártott test,…..
Jóska Pista 2019.03.27 01:13:15
@ecch: És ha félig vízzel töltik meg, a toll le se ér.
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
Feltűnően szemérmes a hazai média a péppé vert német topmenedzser és két fiának ügyében - legalábbis, ami a helyszín megnevezését illeti. Láthatóan senki nem akarja, nem meri elsőként leírni az érintett szórakozóhely nevét, mintha nem is lenne különösebben fontos, hol történt az eset. Sőt, gondosan…..
Jóska Pista 2019.03.14 17:50:39
@A nép fia: Ennél érdekesebb, hogy szegény cég évente pár millió hasznot termel. Csóri tulajok nem tudnak kivenni egy fillér osztalékot sem...
 Sokaknak furcsán hangzik, de mint vendég is alázatosnak, előzékenynek, és udvariasnak kell lennünk. Az a játék, amit úgy hívnak, hogy vendéglátás, kétoldalú és mindenképp előzékenységen alapuló közösségi történés. A szakmaiságon kívül bizony a legfontosabb az emberi oldala, amit sajnos sokszor…..