Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istvankah

0 bejegyzést írt és 706 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne tartsa megtakarítását állampapírban, ha nem akarja megmenteni a csődtől a rosszul gazdálkodó és nemzetrontó orbáni-államot!..
Március óta nem írja alá Novák Katalin az új ukrán nagykövet, a kárpátaljai magyar Sándor Fegyir befogadó nyilatkozatát Már csak az a kérdés, hogy ennek mi értelme van. P.L.  -  NÉPSZAVA - 2023. június 13. "A Budaházy Györgynek adott kegyelemtől eltérően Novák Katalinnak ezúttal nem megy gyorsan…..
Miklós György, a Szülői Hang csoport tagja szerint alapvetően két probléma van a státusztörvénnyel. Az egyik az a fenyegetettség, amelyik kifejezetten a pedagógusokat érinti, a másik az, ami a bevezetése után effektíve negatívan hathat a gyerekekre, és rajtuk keresztül a családra. A kormány tervei…..
Economist: "Vlagyimir Putyin orosz elnök, miután megtámadta Ukrajnát 2022 februárjában, elvágta az Európa felé irányuló gázszolgáltatást, amivel elérte, hogy jelentősen megnövekedjenek a lakossági energiaárak: a két évvel korábbihoz képest ezen a télen az elektromosság 69, a gáz 145 százalékkal…..
istvankah 2023.05.15 07:01:41
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Erre csak azt tudom mondani:bravó kecskebaszó fajtestvére a muszkáknak!
Habár Orbán elárulta mind a mentorát Soros Györgyöt, mind a Liberális Internacionálét a jobban jövedelmező "keresztény-nemzetinek" mondott és számára különösen kényelmes önkényuralomért, de azért azt még tudhatná, hogy a Föld egységes ökológiai egyensúlyáért aggódó, "globalista" liberálisok nem…..
MaGYAUR Orbán = Kun Béla? 2023.05.03 09:55:08
A Tanácsköztársaság az Osztrák-Magyar Monarchia első világháborús vereségének volt a következménye: milliónyi fegyverrel hazaérkező elvadult katona, élelmiszerhiány, fosztogatások, erőszak... Mivel az állami apparátus eltűnt, minden város, régió úgy védekezett ahogy tudott... ebben az összeomlásban…..
istvankah 2023.05.04 07:14:13
A katolikus egyházzal összefonódó merev tekintélyelvű Hadiállamok számára az egyik legfontosabb érték a „mundér becsülete”. A modern tömegtájékoztatással rendelkező társadalmakban a magukat piedesztálra emelő nemzetállamok nagy súlyt fektetnek a nemzetállami ideológiát és valláserkölcsöt képviselő…..
istvankah 2023.03.23 10:19:25
,,
"Orbán szerint minden rossz nyugatról származik, beleértve a kommunizmust. Ez kijelentés a szocializmus időszakát idéző butaság. A Marx Károly-féle kommunista utópia: * a modernitás magas fokán álló gazdag társadalmat, * "jézusi" vagyonközösséget, * mindenfajta elnyomatás megszüntetését, * a…..
Dobozi István, a Világbank volt vezető közgazdásza az "Élet És Irodalom" 2023. január 20-i számában arról írt, hogy Biden még Trumpnál is protekcionistább és hogy ez károsan hat a „vezető és hatékony felügyelő” nélkül maradt világkereskedelemre és rajta keresztül az egész világra. De hát nem…..
A háborús vereség és a nemzetiségek függetlenedése miatt már nem létező Osztrák-Magyar Monarchia magyar királyságának címere, amely 2023-ban provokációnak számít minden szomszédos állammal szemben! Hiába akarná rátukmálni Orbán a magyar uralmat a volt nemzetiségeinkre már semmi vonzó nincs a…..
Január elsejétől Magyarország a vármegyék és főispánok országává vált, amelyben újra a nemesi kék vér szava lesz a döntő. Ebbe a kétes származású, uborkafára felkapaszkodott, kommunista hátterű „Bibó”, meg „Rajk” kollégisták már nem juthatnak szerephez - akármennyi is a vagyonuk! A Tekintetes Karok…..
A Vígszínház Házi Színpadán látható, Hegedűs D. Géza előadásában, Márai Sándor: "Hallgatni akartam" c. monológja, vagy inkább vádirata. A magyar jobboldal s az országot pusztulásba taszító keresztény úri Magyarország nagyszabású vádirata. „Mi volt a cselekvés igazi értelme? Valamilyen nagy…..
istvankah 2022.11.03 07:54:41
@gigabursch: Ha te mondod,aki a meinkampfot a biblia helyett teszed a zsírós kenyered alá.......
Az 1956-os szabadságszerető, hősi magyar nép nimbuszát az orbánisták végleg lerombolták... Az oroszok már akkor is azzal az ócska szöveggel jöttek, hogy az 1956-os magyar sztálinizmus-elleni forradalom fasiszta összeesküvés volt, amelyet  a CIA szervezett meg és hogy épp ezért a magyar nép…..
Nem most kezdődött már, hanem 2019-ben, amikor a német kereszténydemokraták vezette Európai Néppártban felfüggesztették a Fidesz tagságát. Folytatódott 2020–21-ben, amikor hosszas huzavona és tétovázás után végül kizárták Orbánékat a német jobbközép dominanciájú uniós pártcsoportból. BESENYEI ZSOLT…..
Huszonöt éve nem látott magas inflációs adat látott napvilágot kedden, ami már meg sem lepte a szakembereket. A kormány is készült a kellemetlen tények adagolására, hiszen hónapok óta mást se hallunk a fideszes potentátoktól, hogy a háború és a szankciók tehetnek a száguldó inflációról. Csakhogy a…..
istvankah 2022.10.12 11:42:29
@ulpius66: Mert finom vagyok csináld fel a családod összes férfi tagját aztán vegyél be viagrát,hogy a lányokon is tudjál élvezni!Mit kapnak a nyuggerek?Ilyen gecik hozzáfosását!Szemét láda volt a családod,hogy egyből nem elásott!Mi vagyunk akik hitelezzük 89 óta az országot kizsákmányoló rendszarváltó oldalakat!Egy élet munkáját kérdőjelezed meg te rohadt nyilas geci!Szakadjon beléd a 600 lóerős zetor boronája!
Az ellenzéki pártok segítségével és jogi védőernyője alatt szükség volna az * oktatási szakemberek * a tanár szakszervezetek * a diákképviselők * az ellenzéki pártok szakpolitikusainak részvételével egy „Országos Diákparlamentet” összehívni a közös „Iskolamentő-terv” elkészítésére!..
istvankah 2022.10.08 17:32:38
@Nevem senki.: Ezt a 8 osztály 20 év alatti elvégzéséből nyerted ki?
QUBIT - 2022. október 6. GALAMBOS ATTILA: A FINN CSODAISKOLÁKBAN SEMMI OLYAN NEM TÖRTÉNIK, AMIT NE LEHETNE BÁRHOL, AKÁR INGYEN IS MEGVALÓSÍTANI Egy finn iskolába pontosan olyan belépni, mint bemenni egy akármilyen iskolába. Vannak gyerekek, tanárok, meg az iskolai munkát segítő további…..
istvankah 2022.10.06 10:50:34
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Az ám!A pinter olajszőkítő geci vezette szétverő legények felügyelte rendszar neked a minta!Aludj el kis balázs!
Ha Putyin bukik, valószínűleg Orbánnak is mennie kell. Ez a kijelentés néhány hete még erősen túlzónak tűnt, mostanra viszont egyre reálisabb opció ez a forgatókönyv. A magyar miniszterelnök híres arról, hogy a pragmatikus szempontokat általában az ideológiák elé helyezi, ebben az esetben azonban…..
istvankah 2022.10.06 07:44:58
@ulpius66: A hinta politika mükődik,hát akkor szédíts magad ezzel tovább!Remélem a családod is szereti a muszka .aszát!
istvankah 2022.10.06 07:47:13
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Neked ahhoz a "céghez" semmi közöd!A túloldalon állsz!
Egyre inkább távolodik Orbán Viktor a valóságtól, ezzel párhuzamosan pedig egyre nagyobb jelentősége lesz kormányzásában a kommunikációnak. A most bejelentett nemzeti konzultációt is arra használja, hogy téveszméinek teremtsen bázist a lakosság körében, pedig, ha most van feleslegesen kidobott pénz,…..
istvankah 2022.09.30 13:21:22
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Szép volt,hogy véded a szart a nyelveddel,de attól még szar neked!
Néhány megjegyzés Novák Katalin beszédéhez kapcsolódóan, amelyet az Aranybulla kiadásának 800 éves évfordulójának alkalmából mondott a parlamentben: /az 1222-es Aranybulla/ „a ma magyarjainak is megerősítés és önbecsülésünk egyik forrása; megerősít bennünket abban, hogy méltók vagyunk atyáink…..
Ferenc pápa a "Szegény egyházat akarok. Egyházat a szegényekért"-elv jegyében hagyja, hogy éjszakánként a Szent Péter bazilika árkádjai alá bevackolják magukat a hajléktalanok és több római templomban melegedőket és ételosztó helyeket alakítsanak ki a nélkülözőknek. - Mennyire utálja ezért (is)…..
Több mint 12 év kellett ahhoz, hogy az Európai Unió a legmagasabb szinten is belássa, Magyarország már nem felel meg a demokratikus jogállam megnevezés feltételrendszerének. Ez súlyos önkritika is, hiszen egy olyan közösség teljes jogú tagjaként fejlődött ki Orbán Viktor hibrid rezsimje, amelynek…..
A „nemzet” fogalom 1848-ig csak a nemességet foglalta magába, vagyis a közrendűek, a magyar nép nem tartozott bele. Ráadásul a „nemesi nemzet” csak annyiban volt magyar, amennyiben a Magyar/Hungarus Királyság alattvalójának tekintette magát, de sem a hivatalos nyelve nem volt magyar (hiszen az latin…..
Mi a közös a vörösiszap katasztrófa, a földrajzinév-bizottság és az Országos Meteorológiai Intézet között? Az, hogy mindhárom ügyben Orbán Viktor, jogvégzett emberhez nem méltó módon - meg sem várva a vizsgálati folyamat végét – közvetlenül, vagy közvetett módon kijelölte a felelőst és mint valami…..
istvankah 2022.08.23 15:21:27
@ulpius66: A geci nem véletlenül kapta a címet!A geci is kb 5 percig tud mozogni,hogy feljusson a hű-velybe!Neki már lassan 30 éve sikerült beágyazódni,de normális "utódot" még nem sikerült kidolgoznia!