Attilajukkaja

Attilajukkaja

Aktivitások

Hobbiszakács / Skandikamera Kitalálós poszt: Egy vadállat 2016.10.24 10:02:36

..

Attilajukkaja 2016.10.26 13:38:47
@α Ursae Minoris:
A rozsomak szerintem nagyon is felelmetes allat! O maga nem nagyon ismeri a felelmet es gyorsan tamad. A fizikai ereje sem lebecsulendo.

@Mormogi Papa:
"vannak kivételek is, mint mondjuk a "Bakancslista""
Az szerintem is egy nagyon jo forditas volt!!!
Nekem meg a My Cousin Vinny c. film cimenek a forditasa is nagyon tetszett: Vinny, az 1 ügyű. Mert egy Vinny nevu jogaszrol szolt, akinek addig meg egy ugye sem volt, es elegge egyugyunek tunt az elejen. :o)
Attilajukkaja 2016.10.26 14:56:48
@Hobbiszakács:
Sajnalom, hogy lemaradtam a posztrol, mert az elso keped alapjan ez egyertelmuen egy rozsomak. :o)
Igy nem vihettem haza a ket hangszorot.
Ugyanakkor jelezni szeretnem, hogy ujra es ujra ledobbenek azon, milyen jo kepeket keszitesz.
Tudom, hogy profi gepeid vannak, de akkor is. Egy jo kep nem csak a fotos felszereltsegen mulik!!! A lenyeg, hogy valamit nagyon jol csinalsz.
B1 . . . . . . Németh Szilárdban megbotránkozást keltett, hogy Orbán Viktort nem mindenki szereti 2016.10.23 12:42:29

Garázdaságnak számít egy politikus kifütyülése - mármint a Fidesz szerint, ha a politikus épp fideszes. Jelen esetben Orbán Viktor, a párt elnöke, miniszterelnök, nemzetünk kedves atyja. Hát még mit nem...

Attilajukkaja 2016.10.26 12:15:20
@6.Lenin:
"figyelmesebben kell olvasni."
Tovabbra is nagyon ha'la's vagyok a jotanacsaidert!!!! Mi lenne velem nelkuluk?
Attilajukkaja 2016.10.26 13:18:56
@6.Lenin:
A kommentelo, aki azt kerdezte, hogy "miért volt értelme felvenni a drágább piaci kölcsönt, mint az olcsóbbat az IMF-től?", nem indulatbol kerdezett. Vagy ha igen, es kritizalta is a tenyt, nem azt jelenti, hogy tenyleg nincs tisztaban a miertekkel, csak elter a velemenye a tiedtol.

"google a barátod, segít, ha nem értesz valamihez, bátran kérdezz!"
Nekem nem a baratom, de orulok, hogy neked MINDEN kerdesedre valaszol!
Attilajukkaja 2016.10.26 13:44:53
@6.Lenin:
Hogy megelozzel? :o)
Irtam en neked valaha is olyat, hogy hulyet csinaltal magadbol? Nem hinnem. Nem az en stilusom.

Amugy meg a legtobb ember indulatbol kritizal, mert megvan az adott temarol a velemenye. Hogy mennyire megalapozott vagy sem, azon a googlere valo utalas sem segit. Persze mas, ha egy konkret linket adsz meg. Azzal mar lehet kezdeni valamit.
A TASZ jelenti Juhász Péter és Orosz Mihály Zoltán a Kossuth téren 2016.10.24 17:52:02

Az október 23-i állami ünnepségre nem engedték be Juhász Pétert, az EGYÜTT politikusát. 2014. július 5-én Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester nagyjából ugyanott, a Kossuth téren próbált sikertelenül csatlakozni a Budapest Pride felvonuláshoz, de a rendezők neki sem hagyták ezt. Első látásra…..

Attilajukkaja 2016.10.26 10:28:06
Engem az is erdekelne, hogy a Budapest Pride-ot ki finanszirozza. Mert azt tudom, hogy az allami megemlekezeseket az allampolgarok, akar tetszik nekik, akar nem. Ez is egy szempont lehet!

@élveteg:
"semmi joga nincs hogy Magyarország közterületét kisajátítsa mert az egy politika rendezvény alatt is, még ha az magánszervezésű akkor is az ország közterülete"
Ebben nem vagyok biztos. Ha pl. lefoglalom a Bazilikat a sajat eskuvomre, akkor koteles vagyok barkit beengedni oda? Nem tudom, csak kerdezem.
Attilajukkaja 2016.10.26 11:04:49
@élveteg:
"A Bazilika belseje nem közterület valamint az esküvő az nem egy nyilvánosság számára meghirdetett rendezvény"
OK. Akkor rossz volt a pelda.
De a kerdesem tovabbra is az, hogy ha maganpenzbol lefoglalok egy kozteruletet magancelra, akkor koteles vagyok oda barkit beengedni?
Es nem csak a kis kacaganyos polgarmester miatt kerdezem, hanem amiatt is, hogy egy csomo, a kornyeken lako embert sem engedtek at az Andrassy uti kordonon, hogy atkeljenek az utca tuloldalara.
Attilajukkaja 2016.10.26 12:35:02
@élveteg:
En sem tudom, jogilag hogy van ez, azert kerdezem.

"Eleve hogyan is lehetne az hogy valaki KÖZterültet ( ami mindenkié ) kizárólagosan MAGÁNcélra igénybe vegyen?"
Ugy, hogy fizet erte. Ezt kesobb te is emlited.
(Elnezest a tegezodesert, nem tiszteletlenseg, csak ezt szoktam meg. Kerem, hogy tegezz viszont.)

"ez egy közterrületen megtartott politikai rendezvény így igenis joga van az Orosznak ugyanott kifejezeni a saját politikai véleményét"
A Budapest Pride egy fesztival, amit nem partok szerveznek vagy finansziroznak. Itt felmerul a kerdes, hogy mi szamit politikai rendezvenynek.
Megint csak kerdezem.
Amugy emlekszem arra, amikor a Pride felvonulas kore meg nem kellett kordont huzni. Aztan jottek az atrocitasok es verekedesek, amit nem a felvonulok kezdemenyeztek. (Most a Kossuth teren picit mas volt a helyzet.) Gondolom, ezert kovetkeztek a megelozo intezkedesek.
Es osszeverni a felvonulo tomeg tagjait vagy belefutyulni Orban beszedebe nyilvan nem ugyanaz. Juhasz Peterek senkit nem akartak tetlegesen bantalmazni!!!!
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz