Attilajukkaja

Attilajukkaja

Aktivitások

Hobbiszakács Arnold és a fejlődő turizmus 2014.10.11 13:19:39

Arnold nyakába akasztotta a fényképezőgépet, és a vakító napfénytől hunyorgó szemmel elindult a Körúton. Amikor utoljára, négy évvel ezelőtt járt Budapesten, elszomorították a belváros bedeszkázott kirakatai és a februári lomtalanítás szétszórt szemete. Lépten-nyomon…..

Attilajukkaja 2014.10.22 11:31:12
@Hobbiszakács:
Elfelejtettem megirni a nagy he'vben, hogy mennyire tetszik az utolso kep a pettyes lakattal a Lanchidon. Arnold bacsinak nagyon jo szeme van az ilyesmihez!!!!
Attilajukkaja 2014.12.19 22:19:24
@fiam: Nalatok mi lesz a menu a nagy unnepen, Fiam? :o) Valami jo kis kaposzta? Vagy mas?
Attilajukkaja 2014.12.19 22:33:01
@Hobbiszakács:
"A költöztetők véletlen megvesztegetése természetesen Skandináviában esett meg"
Termeszetesen! Ezert imadom ennyire ezt a blogot, mert tudom, hogy felesleges kimennem hetrol-hetre a Kossuth terre, mert nem ott kellene tiltakoznom az allami megvesztegetesek es a korrupcio ellen, hanem Stockholmban, Osloban vagy Bernben. Mit mondjak?
Semmit. Semmit, semmit es meg egyszer semmit!
De jovore tenyleg kimennek Stockholmba, mert egyszer mar jartam ott, es megigertem a paromnak, hogy egyszer elviszem oda. :o)
Hobbiszakács Kitalálós poszt - Egy budapesti étterem is van köztük - vajon melyik az? 2014.11.13 09:06:00

Hearty Hungarian dishes, served in style A Múzeum Café és Étterem..

Attilajukkaja 2014.11.18 19:56:39
@Flórika89:
En a netre biznam magam. Penzt nem adnek semmilyen magyarorszagi kalauzert.
Attilajukkaja 2014.11.26 18:58:17
@Mormogi Papa:
Persze, persze, de ezt megsem valaszolhatom egy idegennek. :o)
Ha ismernem, talan tudnek ajanlani valamit. De ha ismeretlenul megkerdezne, meg ugy is! Amugy jomagam is gyakran hagyatkozom a netre, utananezek ettermeknek. Nem szubjektivebb, mint barmilyen mas ajanlas. Itt is sokszor szakmabeliek ertekelik a dolgokat. Szoval en inkabb felkapnam a tablettemet es azzal vagnek utnak. Naprakeszebb es konnyebb cipelni, mint egy nyomtatott utikalauzt.
Attilajukkaja 2014.12.19 22:14:47
@Mormogi Papa: , @Flórika89: Ti mit foztok Karacsonyra?
Hobbiszakács Mit sütsz, kis szűcs? 2014.12.13 13:34:07

  ..

Attilajukkaja 2014.12.13 17:10:39
Bekacombot mar mondtak.
Masodiknak a boeuf bourguignon valamilyen valtozatara szavaznek.
Ki mit foz Karacsonyra?????
Attilajukkaja 2014.12.19 12:40:15
@Hobbiszakács:
"Talált! Nagyszerű! :-)" Koszonom! Aki mar csinalt ilyet, annak nem volt tul nehez kitalalni. Igaz, az ir vagy a belga marharagu is eppen igy nez ki a vegen. Mindketto jofele barna sorrel keszul bor helyett, de a belgak a vegen meg ket kocka keseru csokit is tesznek hozza. :o)
Nekem a burgundi marha sutoben is jol sikerult, de inkabb nagyon kicsi tuzon egy nagyon vastag labasban (dutch oven) szoktam kesziteni a tuzhelyen. Ott is orakig fo. En csak a piritott gombat es a petrezselyem zoldjet szoktam a vegen beletenni. A fozesi ido inkabb a marha minosegen mulik, ...szerintem (?).
Attilajukkaja 2014.12.19 12:50:57
@Stegal:
Marhapori? Es mitol francia?
@Hobbiszakács:
"sertéscsülök lesz (tormával és vörösborral)."
Fustolt? Ha torma lesz hozza, akkor bizonyara fustolt. Es vorosborral?????
@Benikuty:
Nalatok igazi falusi kacsa. Ugy emlekszem, mar nem eloszor.:o)
@"saját levében", @nagypapi: :
Nalatok mi lesz Karacsonykor a menu?

Mindenkinek koszi a valaszt. Latom, csak nalunk lesz "klasszikus" menu hallal. Eloetel gravlax kapros mustarmartassal, utana borleves, majd harcsa brassoi (ahogy en csinalom: borsoval es piritott gombaval), Utana valamilyen makos suti es repatorta. Hat ez sem az a piros-feher-zold paszomanyos nepnemzeti menu! :o))
Kivanom, hogy mindenkinek jol sikeruljon a fozocskezese!!!
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz