Attilajukkaja

Attilajukkaja

Aktivitások

Y-GEN A bayerzsolt-hatás 2016.08.22 10:00:00

A bayerzsolt-hatást már régóta le akarom írni, sokszor sok témában jutott eszembe, hogy klaviatúrába öntsem, de végül sosem történt meg, max eldugott kommentek és tweetek formájában. De most egyszerűen nem lehet nem közzétenni: bayerzsolt-hatásnak hívjuk azt amikor egy írás, beszéd vagy bármilyen…..

Attilajukkaja 2016.08.23 16:39:50
@$pi$:
"A Brüsszel dolgot most tetted hozzá."
Mar elnezest, de vegig a Brusszel elleni plakatokrol volt szo! Azokon terjeszti a kormany, hogy egy varosnyi bevandorlot akarnak hozzank betelepiteni.
De ha nem Brusszelrol van szo, akkor plane nem erdekel, hogy ki es kit szeretne hozzank betelepiteni. Nincs jelentosege, ha nincsen ra semmilyen felhatalmazasuk.

"Aztán megintcsak kiderült, hogy neki volt igaza."
Nem szeretnek tortenelmi parhuzamokat vonni, de sokaig sokan azt hittek, hogy Hitlernek is igaza van,...mert eleg hangosan kajabalt.
Attilajukkaja 2016.08.23 17:58:34
@$pi$:
"Nekem mindegy, hogy a svédek vagy a franciák, esetleg a németek akarják, vagy esetleg a svédek mennek el brüsszelbe és aztán brüsszel akarja a svédek miatt"
Pedig nagyon nem mindegy, mert csak Brusszelnek van felhatalmazasa, hogy hatalyba leptethessen egyes hatarozatokat. Es ott nem egy ember dont, mint nalunk, hanem egy egesz konglomeratum, aminek Magyarorszag is a tagja.

"Ergo náci diktátor mindenki, akiről azt hiszik, hogy igaza van. "
Nem tudom, honnan jutottal erre a kovetkeztetesre, de megint tevedsz.

"Akkor most szerintem nyomj egy linket, ahol Orbán kiabál, jó?"
A kajabal kifejezes nem feltetelenul a hangerore vonatkozik, ...de biztosan talalnek ilyen videot is. :o))))
Attilajukkaja 2016.08.25 19:01:43
@BéLóg:
Ha te igy latod, akkor biztosan megerte! Neked.
Nyugati Fény Ákos, Kövér, meg a többi gyökér! Tényleg a konyhában van a nő helye? 2016.08.21 14:20:44

Nyolc aranyat szereztek sportolóink a riói olimpián. Ebből Hosszú Katinka egymaga hármat abszolvált, és úgy alakult, hogy a nyolcból hetet nőknek sikerült begyűjteniük. Ez utóbbi információ egy normális országban nem bírna hírértékkel. Hogy férfi vagy nő szerzett-e egy díjat, annyira kellene…..

Attilajukkaja 2016.08.24 09:37:37
@karandash:
"a nők által nyert aranyak kvótaaranyak. Nincs mögöttük akkora teljesítmény, mint a férfiak aranyai mögött."
Savanyu a szolo? :o)))))

"valójában csak úgy lehetnek aranyérmesek, hogy kikönnyített feltételekkel versenyezhetnek."
Hogy a ferfiak fizikuma, biologiai felepitese egeszen mas, mint a noke, az ugye neked is megvan? A sakkban viszont Polgar Judit siman megver egy kiemelt szintu ferfi sakkozot.
A feltetek pedig nincsenek "kikonnyitve" a nok szamara, hiszen ugyanolyan vizben usznak, ugyanazon a palyan futnak, mint a ferfiak. A kulonbseg csak annyi, mint pl. a ferfiak birkozasaban: egy 65 kg versenyzot nem eresztenek ossze egy 85 kg-sal. Mindenki a sajat kategoriajaban indul.

"Én csak akkor fogok olimpiai sportokat nézni, ha nem lesznek tele reklámokkal, ha minden dopping szabad lesz és mindenki együtt versenyezhet."
Egeszsegedre! De addig nagyon sok erdekes es jo versenyrol lemaradsz. Viszont kijarhatsz a felcsuti stadionba mulatni! :o))))
Attilajukkaja 2016.08.24 09:39:59
@grafoguru:
"Gyanítom én is, hogy fogalmuk sincs. Valaki elkezdte, a többit meg viszi a csordaszellem. Pláne ha az a valaki maga a Vezííír."
Pontosan! :o)
Attilajukkaja 2016.08.25 12:54:13
@atpijkamo116: @karandash:
Mi bajotok a pacallal???
Ettetek mar jo pacalt? Nyilvan nem. Pfff, mekkora luzerek. :o) Meg a jo magyar pacalt sem ismerik!
Hello Sport! Rió, rajtad nevetünk! 2016.08.24 10:22:15

Amíg Rió az olimpiai mámorból ébredezve a szeptember 7. és 18. közötti paralimpiai játékokra készül, mi összegzés helyett ráállunk inkább a fotókra, jó? Ígérjük, maradandóbb és üdítőbb lesz, mint egy sportgazdasági összegzés. Pláne, hogy utóbbihoz parányit sem értünk...

Attilajukkaja 2016.08.25 11:45:40
Jok!! :o)))
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz