Attilajukkaja

Attilajukkaja

Aktivitások

Hobbiszakács Kitalálós poszt - Egy budapesti étterem is van köztük - vajon melyik az? 2014.11.13 09:06:00

Hearty Hungarian dishes, served in style A Múzeum Café és Étterem..

Attilajukkaja 2014.11.15 13:47:37
@Hobbiszakács:
Jajj neeee! Csak ne a Muzeum legyen az. Konyorgom, csak ne az legyen!!!
Attilajukkaja 2014.11.17 12:58:36
@Hobbiszakács: @Mormogi Papa:
En sem a napokban jartam a Muzeumban utoljara, ezert raneztem a mai etlapjukra. Elso benyomasom az volt, hogy uncsi. A masodik is hasonlo volt, mert hiaba a "patina", ha az etlap nem eleg izgalmas. Nem akarom bantani az ettermet, de en biztosan nem oket vennem fel egy ilyen listara.
Attilajukkaja 2014.11.18 19:56:39
@Flórika89:
En a netre biznam magam. Penzt nem adnek semmilyen magyarorszagi kalauzert.
Hobbiszakács Vadregényes falatok (3) – A pemmikán és a tüzes víz receptje 2014.11.10 09:16:00

A pemmikán apróra őrölt, szárított bölényhús és zsír bölénybőrbe csomagolt keveréke, a rézbőrűek konyhájának ősrégi terméke. A politikailag nem éppen korrekt módon indiánguminak csúfolt pemmikán évszázadokon keresztül volt a prémvadászok, trapperek, sarki…..

Attilajukkaja 2014.11.12 11:22:13
Ez a pemmikan olyan izletes lehet, mint a tibetieknel a jakzsirbol, arpabol es zold teabol osszeallitott szaritott teglacskak, amiket csak forro vizbe kell dobni, hogy kaloriahoz es meleg etelhez juss. Korosi-Csoma is emlegeti a konyveiben. Nyami!
Hobbiszakács Vadregényes falatok (2) - A bölénypúp 2014.11.04 09:04:00

A bölénypúp becsét ritkaságán kívül gazdag és speciális ízének és a csirkehúsnál is alacsonyabb zsírtartalmának köszönheti. A bölény púpja a busa fejet mozgató masszív izmokból áll. A kötőszövettől szívós húsdarab nem könnyű falat, elkészítése is összetett…..

Attilajukkaja 2014.11.12 11:16:21
@"saját levében": Ez vicces, mert a teve a pupjaban nem vizet tarol, hanem zsiiiiiirt. ;o)
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz