Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faxlengeto

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BUKSZ Kinek adnál még gázt? 2009.01.08 16:35:00
Ma délután, ebéd utáni szunyókálásunkból ébresztve robbant a hír, miszerint hazánk napi 2 millió köbméter földgázt szállít a gázkrízisben szinte azonnal térdre kényszerült déli szomszédunknak, Szerbiának.Rögtön adódik a kérdés: kinek adnánk még gázt, ha kérné?…..
Nemzetközi olvasottságra tettünk szert. Hogy pontosabb legyek, december 11-én kontinentális határokat feszegettünk. Tegnap, midőn túlléptük a 150-edik kommentet, és egyúttal elkezdtek záporozni a letöltések is, öles lépést tettünk az internacionalizmus felé. :))…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
faxlengeto 2007.10.26 18:12:35
Hát Árpád, a posthoz - miszerint alapítványi bűnözésben nem jók :

"Roma politikusok a váfdottak padján"

www.baon.hu/index.php?apps=cikk&cikk=96452

Egyébként a reggeli 100-200 körüli nyomorult hőzöngő már mindenkinek unalmas. Semmi közük a jobboldalhoz.
Láttam egyszer egy dokumentumfilmet; az volna nyilván elegáns és korszerű, ha egyenesen idetenném YouTube-ról, de sajnos nem emlékszem a címére. Két idős világháborús veterán mesélt a normandiai partraszállásról. Az Omaha partszakaszon harcoltak, a D-nap legszörnyűbb…..
w Szofi a vérzivatarban 2007.10.08 08:00:00
Nyilasok 1956-ban? Bizony, volt olyan is. De nemcsak olyan...
faxlengeto 2007.10.09 16:00:35
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2007.10.09. 14:45:16
Egyébként hadd reagáljak globál is, erre a "ne relativizálj", valamint "legtisztább forradalom volt, és kész" vonalra.

Most egy kicsit úgy néz ki, hogy szándékosan nem akarod megérteni, hogy mivel vitatkozunk itt egy páran.

A "legtisztább forradalom volt, és kész". Na ezt a vonalat én nem látom, ilyet én, de más se írt, leszámítva pár nem érdemi hozzászólást.

Nyitott kapokat tetszik döngetni, senki nem vitatta, hogy volt "ilyen is meg olyan is", csak azt, hogy azé ne tegyünk már MEGINT egyenlőségjelet a két oldal közé, vagy egyes személyes emlékeket, (amit ráadásul aktív politikus fröcskölt elő) egyes megtörtént konkrét szituációkat ne értékeljünk már úgy, hogy amiatt az egész 56 valami katyvasz volt. Mert céljai és a résztvevők többsége (egyetemisták,a középiskolás pesti srácok stb.) ennél többet érdemel. Ezért nem lehet egyformán értékelni WM és HSZ emlékeit.

w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
Hosszú leszek, de velős. Lustáknak a lényeg: alacsonyabb parlamenti és finanszírozási küszöbbel a vérgőzmentesebb hétköznapokért, valamint az örök és megbonthatatlan szabadpiacos kapitalizmusért. Mit kíván a magyar nemzet? Elitváltást, azt. Kívánja a magasan kvalifikált,…..
w A hiéna enni kér 2007.09.24 05:30:00
Szlovákiában ma nem jó magyarnak lenni. A Malina Hedvig-ügy (ld 1., 2., 3.) politikai manőver. Azt üzeni, ma Szlovákiában megúszható a magyarverés. És mi nem tettünk semmit. Nemcsak a külügy mulasztott. Nem volt tüntetés, nem voltak fáklyák, nem volt értelmiségi hüledezés.…..