Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spinneli

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kósa József vagy, ahogy legtöbben ismerik Medve Papa élete az állatokról szólt. Nem csak befogadta őket, de farkasai és a medvéi szerepet kaptak olyan magyar filmekben, mint a Kőszívű ember fiai, az Eltüsszentett birodalom, a Csillagszemű juhász, vagy a Tündér Lala. A Mafilm felkérésén a BBC is …..
spinneli 2018.01.15 21:27:48
@Dr. Bélus___: mennyire kell szánalmasnak lenni ahhoz, hogy egy idős szerencsétlen ember történetén hízlald az egódat, hogy bezzeg te milyen jól csinálod.
Veregesd meg a vállad, brávó.
Egy kortárs fantasy, ami egy merőben új világot épít fel, szakítva a fantasyk hagyományos, Tolkien által megteremtett vonalával. Nem egyedi a próbálkozás, de túlzás nélkül merem állítani, hogy a legjobban sikerült! Ismerkedjetek meg az egyik kedvenc trilógiámmal!..
(Ha a TGW magyar címe A férjem védelmében lett, ebből mi lesz? Született harcosok?)  A CBS All Access nevű streaminglatformjára érkezik februárban a The Good Fight, amiben Diane Lockhart (Christine Baranski) egy évvel a The Godd Wife fináléja után elveszíti az összes pénzét…..
spinneli 2017.01.11 09:04:24
Jó kis lezárás lesz...
spinneli 2016.09.19 20:55:46
De ilyet kaptunk. Finálé vasárnap (USA) ill. hétfő (itt, FOX)...
A The Walking Deadet ért leggyakoribb kritikák között ott van az, hogy minek pofáznak annyit, inkább henteljék a zombikat illetve az, hogy úgysem hal meg egy fontos szereplő sem, még csak bajuk sem nagyon lesz meg az, hogy egy rendes gonosz sincs a Kormányzó óta, és eleve, őt is…..
spinneli 2016.02.16 23:00:35
@Yooha: A legtöbb sorozatot és filmet éjjel forgatják,mesterséges fény mellett mert csak így lehet szabályozni az akár többször felvett jelenetek fényerőssége ugyanolyan legyen.Nyilván vannak nappali forgatások is-de pl. a szürkületes résznél valószínűleg mesterséges fényt használtak.

A verőfényes nappalból éjszaka jelenet nekem is fura volt, az RPG-hez nem értek, nagyot szólt oszt jóvan.
Soha többet nem lép fel egyetemeken a Monty Python sztárja, mert szerinte a politikai korrektség megöli a humort, és a társadalom lassan olyan, amilyennek George Orwell 1984 című regényében megírta...
spinneli 2016.02.05 21:12:37
A nyár végén fordult hozzánk segítségért egy 5 gyerekes édesanya, aki akkor várta hatodik kisbabáját egy csepeli családok átmeneti otthonában (CSÁO). Az újszülött érkezésére a Magyar Vöröskereszt intézménye azzal válaszolt, hogy jelezte az édesanya felé, hogy a hatodik gyereket oda már nem hozhatja…..
Az első évad világraszóló sikere után óriási elvárások voltak a True Detective második szezonjával pláne azok után, hogy a fontosabb szerepekre olyan neveket sikerült szerződtetni, mint Rachel McAdams, Colin Farrell, Vince Vaughn vagy Taylor Kitsch. Aztán hamar kiderült, hogy a második évad kész…..
spinneli 2016.01.08 19:16:50
@Füstölt sprotni olajban:
Ha valami a 5. rész után is szar, nem valószínű, hogy jobb lesz.
Nézz 2 sorozatnál többet és valószínűleg te is észreveszed.
A nézettségmérés egyik lényege, hogy kiderüljön belőle: eljutott-e a tartalom a célközönséghez, sikerült-e úgy belőni a programmingot, hogy azok, akiket le akartunk ültetni a tévé elé, megnézték-e a cuccot vagy sem. Persze vannak más tényezők is, a reklámozóknak is vannak…..
A seggnyalásnak is vannak fokozatai, s köztévé eddig sem ment a szomszédba, ha szervilitásról volt szó: kötelességtudóan felvették a pózt, és csillogó szemmel nyalogatták körbe a gazda legnemesebb szervét, ha kellett, retusáltak, ha úgy kívánta a főnökség, plagizáló…..
Hihetetlen, de többévnyi folyamatos cikkcakkozás, előre és hátralépés, felvillantott és elfelejtett történetszál után megtörténik: jövő héten vége a Dexternek. Rendes kritika jövő héten lesz, most csak néhány gondolat a tovább után. És az ég szerelmére, hát persze,…..
spinneli 2013.09.21 18:25:30
@DrBala: A rendőrírót kinyírta Saxxon-a többi megállja a helyét.
:)
... újabb kép a nyaralásról. :) ..
spinneli 2013.08.04 06:20:33
@p.m.s.: Ki tart viccesnek egy kövér lányt?
Nincs túl fejlett humorérzékem.
spinneli 2013.08.04 06:25:06
@Hihetetlen Hitetlen: Te pedig hasonló vagy azokhoz, akik tele pofával szidják a dohányosokat, mert éppen 5 perce ők már leszoktak.
Aki hozzád hasonló súlyra felhizlalja magát, mint te, attól több empátiát várna az ember, nem pedig túlkompenzálós fröcsögést.
Már nem egy cikkben érintettük, hogy amikor valaki gyermeket vár, illetve fiatal szülő, akkor záporoznak a kéretlen tanácsok, amiket gyakran a legnagyobb jóindulattal is nehéz elhárítani. Hogy hogy altasson, szoptasson, felvegye vagy ne vegye, ringassa vagy sem, hordozza vagy tolja,…..
Naiv ügyfél a következő esküvői vacsoráját nem a Szolnoki Sólyom étterembe fogja szervezni, hogy legalább sör és narancslé legyen: Június 22-én volt a lányom esküvője. Egy szűk 10 fős vacsorát rendeltünk. 5 db 2 személyes tálakat, vegyesen. Egy menyasszonyi tortát és…..
spinneli 2013.06.27 12:52:47
@kakukk11: Például spórol rá.
A Sunday People megrázó fotókat közölt a címlapján arról a jelenetről, amit Nigella Lawson milliárdos műgyűjtő férje, Charles Saatchi rendezett egy londoni étteremben. A 70 éves férfi a nyilvánosság szeme láttára előbb szóváltásba keveredett feleségével, majd fojtogatni…..
spinneli 2013.06.17 08:54:59
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Remélem ezzel a mondattal te vicceltél, bár én nem röhögtem.
spinneli 2013.06.17 09:18:15
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Ez nem tény, hanem egy vélemény.
A Britain's Gont Talent tehetségkutatót kiütéssel megnyerő Attractiont nem mindenki ünnepli itthon kitörő ovációval. "Odamegy ez az Igazi Akciónak elnevezett, 90-es években is ciki hülyegyerek, előad a kis brancsával egy hatásvadász produkciót, ami egyértelműen a győzelemre…..
spinneli 2013.06.14 17:57:01
@Boka1: Miért lenne visszalépés, ha elfelejtenénk, hogy honnan jöttünk?
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
Kivételesen nem előre fizetett kuponról van szó, hanem kedvezménykuponról, amit ultrahangnál lehetne igénybevenni, ha nem lenne hazugság. Legalábbis a csillaghegyi Dóri4DUltrahangnál kizárólag egy nemlétező szolgáltatásra lett volna jogosult a kártya: A történetben szereplő…..
spinneli 2013.06.03 16:16:03
@zsiráfffff: Hány normál és 4D UH-n vettél részt eddig?
80 gyermeket ajánlottak fel a Magyar Anyák Orbán Viktornak születésnapjára, értesült az MTI. A tömeges szülésre pénteken egész nap fog sor kerülni. „Én egy hármas és egy négyes ikerpárral készültem erre a csodálatos napra, hogy szimbolikusan, mint a hét vezérnek,…..
spinneli 2013.05.30 13:43:03
@Lencsés István: Egyetértek, most olvastam, hogy Tibi atya sem létező személy-felháborító, hogy miket akarnak a becsületes emberek torkán lenyomni.
spinneli 2013.05.30 14:05:07
@Lencsés István: Oltári nagy tévedés, mert a második neve István, úgyhogy megkérlek ne téveszd meg te is az olvasókat!!!!!
spinneli 2013.05.30 17:06:36
@Lencsés István: Ha nem válaszolsz az téged minősít, ahogy az is, hogy nem tudod, mi Tibi atya második neve.
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
Idén tavasszal, az észak-koreai atomháború paráztatás közepén egy hetet töltött a BBC a világ legorwellibb államában. Mivel az országba újságírók nem mehetnek be, "álruhában", egy hivatalos turistaúton vett részt az angol tévé tudósítója és operatőre. A disszidenseket,…..
spinneli 2013.05.20 16:22:18
@azbest: Nagyon egyetértek veled-én is erre jutottam.
Ez lesz a vége: Orbán Viktor meghatottan hajt fejet Magyarország emléke előtt Magyarország igazi szociális állam már most, pedig hol vagyunk még a három-négy ciklus alatt kiteljesedő NER minden területet átfogó eredményességétől. Amíg pénz nincs, megtestesül legalább a…..
Subba Ó, Jézusom! Ez meg mi? 2013.05.18 13:47:54
spinneli 2013.05.20 08:55:43
@bknn: Valószínűleg ők is így gondolkodnak azokról, akik nem hisznek.