Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nefelejcseskuvo

34 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Nefelejcs Esküvő Ruhaszalonunk 2012.12.10 12:10:00
..
Napjainkban egyre több pár törekszik arra, hogy ne csak saját maguk, de a vendégek számára is örök emlék maradjon az esküvőjük. Évről évre többen választják a tematikus esküvőt. Az eseményt valamilyen meghatározó téma köré csoportosítva szervezi a pár, így az esküvő…..
Nem a ruha teszi az embert, de az biztos, hogy a menyasszonyi ruha meghatározza a menyasszonyt. Viszont nem csak az ízlésünkön és a kisugárzásunkon múlik, milyen ruhát választunk, hanem a testalkatunkon is. Minden alkatra van megfelelő szabású ruha. Stíluskalauzunkból kiderül, kinek…..
Nefelejcs Esküvő Sörpad huzatok 2012.06.11 15:41:00
Sokszor okoz problémát, hogy a székek helyett sörpadok vannak az esküvőn, ezért nem lehet székszoknyákkal díszíteni. Mivel mindenki szeretné széppé varázsolni esküvője helyszínét, itt a megoldás! Fehér színű sörpad-asztal huzatok a Nefelejcs Esküvőnél!  ..
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Szalonunk a teljesebb kiszolgálás érdekében új, tágasabb helyre költözik. 2012.03.05.-től címünk Vác, Csányi L. krt. 19/a, ami mindössze 100m-re található régi helyünktől. Az Althann M. Frigyes utca és a Csányi körút sarka.…..
 A mai esküvők meghívott vendégeinek a száma 50-150 fő között mozog. Budapesten és Pest megyében a kisebb éttermek jellemzően 40-80 fő közötti esküvők lebonyolítását vállalhatják be biztonsággal. Amennyiben a vendégsereg 100-150 fő körüli, akkor a lehetőségeink…..
Az imádnivaló rokon, akinek van egy viszonylag drága kamerája, pár éve fotózik és nagyon aranyos fényképeket csinál gyerekekről, virágokról, tárgyakról. Nem érti, miért kellene súlyos tízezreket költenie egy professzionális vakura, mikor ott van a fényképezőgép…..
Csokoládé szökőkút, pezsgő szökőkút, sajt szökőkút...és még sorolhatnám, de máris itt az új  őrület!Néhány évvel ezelőtt még csak sóvárogva nézegettük az amerikai honlapokat, ahol olyan szép színes volt minden, a székszoknyákkal dekorált székek, gyönyörű…..
Alábbiakban 10 pontban összegyűjtöttük nektek, hogy miért fontos egy esküvői videós jelenléte a Nagy Napon.1. A meghatottságtól remegő kezű felvételek ideje lejárt. Az alsó kategóriás kamerák is tartalmaznak olyan funkciót a menüjükben, hogy kézremegésgátló, de ez sajnos…..
Nézd meg a kiválasztott Szalon honlapját, mielőtt odaindulsz, már az ott található ruhák is sokat elárulnak a helyről./anyagminőség, díszítés…/ Bárhol is szeretnél álmaid ruhájához jutni, az alábbi ötleteket érdemes átfutnod.  1. Vidd magaddal a próbára a…..
Egyre gyakrabban találkozhatunk esküvői szalonok környékén, - és sajnos már az ország egész területén - nagy csíkos szatyrokat cipelő emberekkel, kik nagyon olcsó menyasszonyi ruhákat kínálnak a szalontulajdonosoknak.Egy-egy ilyen táska akár 10-15 db menyasszonyi ruhát is…..
nefelejcseskuvo 2011.05.05 10:44:50
@Fátyol eladás és rendelés, akár online:

Köszönjük, örülök, hogy tetszik.
Ebben az esetben oszd meg te is mindenkivel,és szorítsuk ki a bóvlit!!
Bármelyik megoldás jó lehet, ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom egy nő életében, mégis több érv szól amellett, hogy béreld a ruhád, hiszen mihez kezdesz vele a Nagy Nap után? Az esküvői ruha általában az esküvői költségvetés 10%-át teszi ki, mégis az esküvő…..
Kinek ajánlott egy wellness hétvége?Korosztálytól és nemtől függetlenül mindenkinek javasolt a wellness életmód és akár évente több alkalommal is egy-egy wellness hétvége. Mindenkinek, aki arra vágyik, hogy sok-sok éven keresztül jól érezze magát a bőrében.  Ezért…..
A torta feltalálása Nagy Sándor nevéhez fűződik. Guinness-rekordokat is megszégyenítő esküvőt szervezett, ahol tízezer makedón katona lépett frigyre tízezer perzsa nővel. A katonák akkori fejadagja egy hatvandekás, lapos, árpából, rozsból vagy búzából készült kenyér volt.…..
Ez az angolszász szokás egyre elterjedtebb hazánkban is. Eszerint az esküvő napján a menyasszonynak viselnie kell valami régit, valami újat, valami kölcsönkapott dolgot és valami kéket, hogy az esküvője és a házassága boldog legyen.A régi a menyasszony eddigi hajadon életét…..
A nászajándéklista garantálja, hogy olyan ajándékokat kapunk majd, amiknek hasznát vesszük, amiknek örülünk. Nászajándéklistát több módon is vezethetünk, az előnye azonban mindenképpen ugyanaz: megkönnyíti vendégeinknek a nászajándék kiválasztását, megakadályozza, hogy…..
 RÓMAI KATOLIKUS ESKETÉS Bejelentkezés? Az esküvő tervezett időpontja előtt legalább 3 hónappal kell bejelentkezni, mert a párnak az esküvő előtt jegyes-oktatáson kell részt vennie. Amennyiben mindketten római katolikusok, egyaránt illetékes a vőlegény és a…..
"Arra születtem, hogy megszeressenek,S megszeressem én is azt akit lehet.Arra születtem, hogy boldog is legyek,S továbbadjam egyszer az életemet."/Adamis Anna/ "Egy embert megszeretni az jelenti, hogy olyannaklássuk őt, amilyennek Isten elgondolta."/Dosztojevszkij/…..
 ................... és .................. Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk 2006. ......... -án .......... órakor Székesfehérváron a Városház téri Házasságkötő Teremben, majd a…..
Nefelejcs Esküvő Csokiszökőkút 2011.03.04 10:56:00
Lepje meg vendégeit egy különleges gasztronómiai utazással.A legkiválóbb minőségű belga csokoládét használjuk alapanyagul, amit a friss és aszalt gyümölcsök íze zamata és változatossága tesz egyedülálló élménnyé. A gyümölcsökön kívül, fogyaszthatjuk a…..
Azoknak, akik bevállalósak, akik a klasszikus esküvői fotózás és esküvői videózás után valami újat, extrát szeretnének. A lényeg, hogy a pár, a nem mindennapos körülményeknek köszönhetően, fokozatosan teszi tönkre a ruháját, így egyre merészebb, izgalmasabb felvételek…..