Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goldblum

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink Minden vadász barbár!? 2006.06.21 18:42:00
Itt élünk az Európai Unióban, ahol a disznóvágáson el kell kábítani a disznókat, mielőtt leöljük őket. Mindezt azért hogy ezzel se kínozzuk az állatokat!Így van ez már minden állat esetében, kiéve a vadon élő állatoknál. A vadászat az más, ott nincsenek tekintettel az…..
goldblum 2018.01.22 18:38:30
@Gergő: Vadászati kultúra nincs. A vadászat gyilkolás, olyan kamu indokokkal, amin mindenki halálra röhögi magát. találjatok már valami más elfoglaltságot magatoknak!
Lehet vitatkozni a karácsonyi étrend kötelező fogásain; ki a halászlére, ki a pulykára, ki pedig a töltött káposztára esküszik. Abban azonban mindenki egyetért, hogy bejgli nélkül elképzelhetetlen az ünnepi menü. A bejglit ma már minden magyar magáénak vallja. Az alaptésztát azonban egyesek szerint…..
Néhány évvel ezelőtt egy szeles londoni délelőttön, Tóth József reggeli útja során arra lett figyelmes, hogy taxisofőrök kisebb csoportja gyűlt össze egy hamburgeres bódé előtt. Szimatát követve ösztönösen arra hagyatkozott, hogy ezek az emberek tudják mi a legjobb, amikor…..
goldblum 2015.02.15 11:38:59
Ennél lájtosabban és állatevő-barátabban már nem is lehetne fogalmazni: greenpeace.blog.hu/2010/03/02/hus_nelkul
Gondolkodtok azon, hogy esetleg vegán helyről is írtok, ahol kezdődik a lábnyomcsökkentés, vagy ők nem hálálják meg a cikkeket?
Sikeres ember nem lehet, aki nem nézi meg, hol szórja el a pénzét élelmiszerre. Azon még lehet vitázni, hogy hol van több unott-bunkó eladó, meg hogy hol kúrják rád a legtöbb lejárt parizert. Korábbi tapasztalataim alapján valószínűleg az átcímkézési vébén is tarolna a CBA,…..
goldblum 2015.02.14 10:52:26
@Dbm: A "zsidó" vagy a "majom" szerinted negatívum? Vagy az egyetértésedet tudtad csak ilyen furán kifejezni?
Nevetségesnek tűnhet a kérdés a kicsit is tájékozottabb embereknek, pedig bizony nagyon sokan vannak akik pl. abban a tévhitben élnek, hogy a faj megnevezése a tehén és nem pedig a nőnemű egyedeit hívjuk így a szarvasmarha fajon belül. Tehát a közérthetőség kedvéért virtuális…..
Több dologban is nagyot tévedtem. Először is, miután az index.hu nagyszerű oknyomozó újságírói alaposan ledokumentálták, hogy Balogh István, a Gyermekrák Alapítvány kuratóriumi elnöke állami despotákat megszégyenítő módon villamossínen, buszsávon át sofőrrel…..
Azt írja a Blikk hogy a comment:com olvasóinak véleményével és Gyurcsány Ferenc öregecskedő feleségek lecserélésérő szóló tézisével egybeeső döntést hozott a TV2, és ősszel induló, Rising Star című énekes tehetségkutatójukat már nem a csatorna elnyűhetetlen arca, a…..
Az örmény Nir Vana néven alkotó grafikus és a 269life állatvédő-vegán mozgalom elgondolkodtató, szuggesztív, sokszor borzalmasan brutális plakátjai az állatok kizsákmányolására hívják fel a figyelmet olyan hatásos szlogenekkel nyomatékosítva mondanivalójukat, mint A…..
Tyúkudvar Te miért vagy vega? 2014.02.04 11:46:21
Miért lesz valaki vegetariánus és utasítja el a húsevést, illetve egyéb állati eredetű termékek fogyasztását? Régóta foglalkoztat ez a téma, most pedig kiváló apropó a megírásához, hogy mi is elfogyasztottuk tyúkudvarunk törzsgárdáját. Korábban az önmagukat 296-os…..
Várható volt, hogy már csak idő kérdése mire összecsap a new-age vega és az oldschool-trueschool karnivór front. De végre fény derült az igazságra: a "liberálfasiszta vegák" felsőbbrendű lényeknek gondolva magukat korlátoznák szabadságjogukban a hagyományt őrző magyarságot. No de semmi gond, itt a…..
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Határátkelő Megszívtuk 2013.12.20 06:46:00
Itt változás nem lesz, csak ha vér folyik. Rossz itthon élni, rossz látni, ahogy ezt a csodálatos adottságú országot eladja és kifosztja a maffiaként működő politikai és gazdasági elit, ahogy a lakói jobbágysorba kerültek. Miért maradok mégis? – teszi fel a kérdést a mai…..
Mivel a szőrmeipar is nagyon nagy téma így az erről szóló bejegyzést kettébontottam. Az 1. részben  a kanadai, észak-amerikai illetve kínai szőrmetermelésről írtam, ami itt található. A 2. részben az európai és a magyarországi szőrmeipart igyekszem bemutatni.…..
UPDATE: a szavazás december 8. vasárnapig tart, utána értékeljük az eredményeket! Nyitott kérdés még minden oldalról, hogy ki vezesse Budapestet 2014 őszétől. Az Országgyűlésben, úgy tűnik, maradhat a rezsicsökkentés Fidesz, szocikkal és Jobbikkal fűszerezve, és már csak az…..
goldblum 2013.12.02 12:49:36
Napjainkban divatja van az olyan „tudományos” cikkeknek, mozgalmaknak, amik az eleinket évezredeken át megtartó étkezési szokásoknak rohannak neki teljes erőből. Ennek megfelelően a tej és tejtermékek ellenségei is egyre több világhálós felületen nyilvánulnak meg, ezek közül emeltem ki egyet…..
Edward Michael Grylls, 40 éves, angol. Ha így nem is ismerős, Bear Gryllsként mindenki ismeri: az őrült kalandor, aki a száraz teveszarral is jóllakik, megissza saját pisáját, a haját használja gyújtósnak, őserdei hasadékokba kúszik két szem ehető bogyóért. A SAS-kommandós…..
A nagyipari élelmi(halálmi)szer gyártók mindig arról próbálnak meggyőzni minket, hogy a termékeik idilli családi farmokról származnak, ugyanakkor ez a rózsaszínes-vérvörös kép nem is lehetne távolabb az igazságtól. Mostanában jelent meg egy légifotó-sorozat a brit Mishka Henner művésztől, mely…..
goldblum 2013.08.27 10:44:20
@GNandor: Tudod, mit? Legyen a tej ára a 100szorosa, és akkor majd meggondolják magukat az emberek.
NeeOn érdekes jelenségre lett figyelmes, mert még mindig fogyaszt Danone-termékeket. Az Activia joghurtital megújult csomagolásán "-30% cukor" feliratra lett figyelmes, ami stabil indikátora a kamuzásnak. Rövid kutatómunkával kiderült, hogy valójában 2,5x annyi cukor került a…..
Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban  Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.  Mivel történetesen ezeket a sorokat is…..
Kedves doktor "gyakorló jogász" gabesz! Szeretnénk neked itt a Kettős Mércén válaszolni, mert annyira megtetszett nekünk az írásod a kerdem blogon. Látod, mi figyelünk rátok! Nagyon sérti a Kettős Mérce erkölcsét az, ahogyan riszálod magad a többségi társadalom nevében,…..
Tavaly elkövettük azt a hibát, hogy nem indultunk a Meki "Az én hamburgerem" című versenyében, a Meki pedig elkövette azt a hibát, hogy nem hívott minket zsűrizni. Idén arra gondoltunk, megmutatjuk, hogy velünk nem lehet szórakozni. Mindent vagy semmit lesz. Vincent Vega. Egy…..
goldblum 2013.06.11 22:07:36
@károly szántana: Nem fogom minden állításodat csípőből cáfolni, mert nincs ennyi időm. De: a gorilla is állat, és mondjuk - az orrszarvú is. Mind a kettő növényevő. Elég ritkán esnek áldozatul bármilyen más állatnak, kivéve az embert - ami nem egyenlő küzdelmet folytat. Gondolkodást javaslok, de sokat. Olvasni sem árt, nem csak lacikonyhás étlapot.
A zsidóság fekélye csontvázzá rágta a keresztény magyar népet. A zsidóság sakterkezek alatt vérbe akarta fojtani a magyarságot. A zsidóság valamennyi társadalom fekélye és megölője. A zsidók eszközei a bűn, a csábítás, a prostitúció, a szándékos lélekölés és…..
Bár már hónapokkal ezelőtt megnyílt, kicsit ódzkodtam a Cserpes Tejivó kipróbálásától. Először is túl sok reklámot kapott, minden magára is kicsit adó alternatív magazin/blog, de még az origo és a Heti Válasz is szentelt már nekik egy-egy oldalt, és amit már a megnyitáskor…..
  „Ez az ideál nem új; ezt világosan mutatta a klasszikus politikai gazdaságtan azon nem megkérdőjelezett előfeltevése, hogy a vita activa célja a növekvő gazdagság, bőség és »a legnagyobb szám boldogsága«. És vajon mi más a modern társadalomnak ez az ideálja, mint a…..
8ker Kutyaszarató utca 2013.05.04 09:54:30
 Kutyaszar megint - örök téma. Szia, Pár éve azon gondolkodtunk a Köztársaság tér Erkel Színház felőli sarkán lakva, hogy le kellene cserélni a Bezerédi utca táblákat Kutyaszarató utcára, esetleg Hugyálda-Szaroda utcára - na nem másért, csak mert annyira tele van…..