Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El-kúrom

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan úgy vélik, egy külföldi nyaralás/kirándulás komoly pénzösszeget igényel, holott ez sok esetben egyszerűen nem igaz. Most megmutatom, hogyan élvezheted az életet egy hétig a horvát tengerparton akár már 39 ezer forintért és ebben az összegben benne van a szállás,…..
Balog Zoltán tavaly harmadik helyet ért el a Ténytár és a Mérték által összeállított toplistán, amely a fő kirekesztőket gyűjtötte össze a magyar politikában. Az „emberminiszter” azzal az érvvel került fel a dobogóra, hogy az iskolai felzárkóztatást szegregált…..
Olvasónk kálváriája egy el nem készülő építkezésről szól, amelybe anyagilag és lelkileg is belerokkant a család. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a…..
Mindamellett az is lehet, hogy épp a kelleténél többet tettek a két szélére Budapest Főutcáján. Vagy eleve vizesárkot terveztek, csak nem mondták. Megsüllyedt Budapest Főutcája, vagy legalábbis annak a közepe, az V. kerületi önkormányzat előtt. Mindezt annak dacára, hogy…..
El-kúrom 2015.01.30 19:32:30
@kuki123: xd
Nagyjából ezzel a mondattal jöttek haza a minap kölkeim a suliból. Aztán elkezdődött a nyavalygás, hogy milyen rossz a kaja. Kissé gyanús volt, mert ahányan vannak, annyi iskolába járnak, így kizárt, hogy csak az adott iskola menzájával lenne gond. Persze a szülői gondolkodás…..
A Tankcsapdára sok mindent lehet mondani, de azt el kell ismerni, hogy itthon megkerülhetetlenek. Lehet fikázni, lehet imádni őket, de el kell ismerni, hogy hatalmas szerepük volt a hazai rock zene formálásában. Az idén 25 éves zenekarral a Budapest Parkos koncertjük előtt…..
Az alábbi posztban Bélabácsi nevű kommentelőnk egyik kommentjét emelnénk ki, mert tökéletesen bemutatja, mennyire nincs könnyű dolga annak, aki nem építőipari mesterembernek tanult.  Ma már - tisztelet a nagyon kevés kivételnek, szerencsére találkoztam ilyennel is - az…..
El-kúrom 2014.07.09 18:50:01
@Bélabácsi: arrol az építészmérnökről van szó aki szerint nem kell a szigetelés belső oldalára párazáró fólia? Egyébként a páraáteresztő tetőfóliával nem tettél rosszat. Párazáró tetőfoliát csak oda szabad tenni ahol megoldható , hogy a fólia és a szigetelés között kiszellőztetett légrés legyen. Tisztelettel: Egy igazi építészmérnök, 20 év kivitelezői gyakorlattal ( lehet hogy értek hozzá egy kicsit). Ui: az obi meg a baumax az barkácsáruház! Részemről lezàrva! Sok dikert!
El-kúrom 2014.07.09 18:50:36
A Buzzfeed hírportál utazái rovatának egyik szerzője, Lara Parker ajánlójának összefoglalója: 1. Türkizkék tenger A horvát tengerpart gyönyörű. A strandoktól a lélegzetük is eláll, a tenger vize pedig tiszta és türkizkék. Horvátországon ezernyi kisebb-nagyobb sziget…..
Ha így folytatjuk a 10 millió el (nem) tartott országa leszünk. Ja, bocsánat, elfelejtettük, hogy fogy a magyar, már nem is vagyunk ennyien, szóval a 9 millió, a 8 millió, a 7 millió el (nem) tartott országa leszünk. Magyarországon a címben odavágott mondat már senkit nem ijeszt…..
A vállalkozói lét szöges ellentétben áll az alkalmazotti élet sok szempontbeli gondtalanságával. A magyar társadalom (és általában minden társadalom) két csoportra oszlott. A két csoportot leginkább összefoglaló jelző mind életstílus, életfelfogás és az élethez való…..
El-kúrom 2014.02.11 16:59:59
@Szelesztia: adocsaló a jó édes ...! Ha tökös vagy ,megmutatod a kommented a főnöködnek! Remélem örökké ,,bérrabszolga " maradsz! Ahogy elnézem a hozzáállàsodat valószínű igazam lesz!
El-kúrom 2014.02.11 17:09:02
@whale: napi 14 ora munka 20 ev utan jolmegy! Sosem néztem mije van a másiknak csak azt mit tudok jobban csinnalni. Szorgalom becsület hosszú távon kifizetődik. Bár a mindenkori hatalom ebben nem sokat segít
  Tisztelt Munkahelyi Terror jog!   Következő kérdéssel fordulok Önökhöz.  2 hónapja dolgozom egy cégnél. 1 hónapos próbaidőt kötöttünk ki a szerződésben. Óvodás korú gyermekem beteg lett, orvoshoz vittem, és itthon maradtam vele. Munkáltatómnak korán reggel…..
El-kúrom 2014.02.01 06:45:09
@Tata_: Ez az eredménye annak ha a táppénz első tizenöt napját a munkáltatóval kifizetteti a tb! Ettől függetlenül a beteg gyerekkel otthon kell maradni! A múlti felsővezetője milyen jogon oktat ki maszekot ? Nagy különbség van a saját meg a főnököm pénze között
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Lámaszeme Tanár vs Szülő 2014.01.18 10:00:00
Tanárok ellenőrző beírásai és a szülők válaszai. - Fia az órán szőlőt evett. - Kedves tanárnő, október van, mit egyen a gyerek, banánt? - Kedves szülő, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel evett evőeszköz helyett. - Köszönöm a…..
El-kúrom 2014.01.19 11:31:50
@jet set: A humorérzéked olyan mint az ecet! Nézd inkább a hír tv-t
Az elmúlt években örvendetesen javult a közlekedésbiztonság a magyar utakon, és ezzel párhuzamosan radikálisan csökkentek is az országúti halálozások, de a legutóbbi elérhető statisztikák szerint még mindig van felzárkózási lehetőségünk Nyugat-Európához e tekintetben. A…..
A Horizontosok már eddig is egy rakás linktippel látták el az Urbanistát, most pedig egy komplett aranyköpés-gyűjteményt küldtek el. Mert, mint Zoltán írta, "az ingatlanos is ember, többek állításával ellentétben." Ha nektek is vannak hasonló, vagy jobb idézeteitek,…..
Henggang alsó utca, Fotó: Yangcheng Evening News Egy 200 méter hosszú utcában Sencsen Baoan kerületében egy gyár mellett 150 darab szemetest helyeztek el. A gyár képviselője azt mondta, azért helyezték el a sok szeméttartályt az utcában, hogy ezzel is felhívják az emberek…..
El-kúrom 2014.01.12 23:19:02
Miközben Hoffmann Rózsa boci szemekkel magyarázza, hogy de hát értsük meg, hogy a költségvetésbe nem férnek bele az „extrém” bérek, ezért 4500 pedagógus jár rosszabbul fizetésileg , aközben Viktor úgy döntött , hogy szükséges még egy stadion építése. Mert jaj Úr Isten…..
El-kúrom 2014.01.06 17:48:01
@Lencsés István: majd,ha neked is meghal egy nagyon közeli hozzátartozód a hónapokig tartó várólista miatt a dúsgazdag kórházban ,lesz- e kedved koncertre menni az új stadinyonba?! Vagy agonizàlás közben , ha nincs pénz fájdalomcsillapítóra eszedbe jut- é minyen szép stadionjaink panganak üresen? Majd jusson eszedbe nagybetűkkel kezdve,helyesen írva , stb!
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
El-kúrom 2013.12.30 18:44:02
@manókomment: legyen a sebességhatár 2 km/ h! Autópályán meg mindenhol! Talán azt nem tartanák veszélyesnek.
Tovább folytatom az év végi Dropbox-pucolást ezzel a szállodaszobában lőtt fotóval. A 30 ezer forint körüli takarítás elég borsosnak tűnik, de szellemes megoldás a tilalom megerősítésére. Szerintetek? ..
Egy különleges német nyomozói csoport, a „Westwind” (Ermittlungsgruppe "Westwind") mintegy kétszáz lopott autót követett nyomon, mert fel kívánták tárni a vásárlókat, a közvetítői láncolat végén. Az akció meglepő eredménnyel zárult, az autókat Tádzsikisztánban, Emomalii Rachmon nevéhez köthető…..
El-kúrom 2013.12.23 20:05:26
Pár nappal ezelőtt még ibolyázni voltunk a gyerekekkel, a télijázmin-bokor teljes pompájában tündököl a kiskertben, a tulipánhagymák pedig kibújtak a földből, de nincs mese, nyakunkon a tél, mostantól mindenképpen fűteni kell. Az októberi tavasz után nagyon örültem a…..
Novemberben kezdődik az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának az építése. Összesen egy 29 kilométeres a szakaszról van szó. Mutatom: A 29 kilométeres autópálya három részben épül: - az első az Abony és a Tisza közötti 13,4 kilométeres, - a második a…..
Az épület hőszigetelések kapcsán sokszor felmerül a  tűzveszély kérdése. Időnként sajnos látunk egy-egy horror esetet a híradókban, például utólag szigetelt panelépületekről, ahol a tűz igen látványos „eredményt” képes elérni. Persze nem csak éghető anyagokkal…..
Történelmi pillanat: az első olvasói történet! Zsolt a parkettással és fizikával is megküzdött. Az eredeti történetben név és telefonszám is szerepelt, azokat kivettem. Egy lakásban általában csak akkor derül ki, hogy valami hiba van, mikor először használni kezdjük az adott…..