Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orion

2 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD 20 év pécés játékban 2010.07.06 16:14:52
Az interneten jártunkban-keltünkben akadtunk bele az Ismeretlen Szerző képébe, ami 1990-től máig foglalja össze a pécés játékvilágban történteket. Lehet persze vitatkozni azon, hogy X vagy vagy Y cím érdemtelenül került bele a válogatásba, és helyettük Z-nek lenne ott a helye…..
Kivételesen nem hülyeség vagy retromerengés következik, hanem egy komoly tudományos kutatás, ami azért kellően wtf ahhoz, hogy helye legyen itt a blogban. Hősünk Jayne Gackenbach, aki még valamikor a kilencvenes években vett egy Nintendo konzolt a fiának. A gyerek hazafelé menet…..
Orion 2010.05.27 21:23:54
@moli: Én barátnőm detto ugyanez... Egyszer arra keltem hogy ráz engem és azt suttogja hogy "itt vannak, itt vannak..." és visszaájult. Hát, utánna nem aludtam el könnyen... Máskor meg én is ébredtem már arra hogy csak ül az ágy szélén és néz... Igen igen kényelmetlen érzés... Viszont most megy majd alvásvizsgálatra mert állítólag ez már nem a leg egészségesebb...
Nagyon szeretem az ilyen játékokat, mint a The Space Game. Nincs benne világrengető grafika, viszont ötlet annál inkább – szép példa arra, hogy lehet még újdonságot vinni a lövegtornyos stratégiákba. Kell építenünk energiagenerátorokat, amikből az energiát a megfelelő…..
Ebben a postban Yarner kartársnak adom át a szócsövet, a Gateway II-t fogja ajánlani: „Kellemes grafika, jó játszhatóság, a sztori pedig kalandjátékhoz képest elég meglepő stílusú. A különböző rejtvények megoldásával egy történet darabkáit rakhatjuk össze.”…..
Hét eleji bemelegítésnek indítsunk két népszerű játék második részével, kezdetnek a Super Stacker 2-vel. Jó érzékkel postoltam pénteken az első részt, mert máris itt a folytatás. A feladat ugyanaz - az elemekből olyan konstrukciót építeni, ami pár másodpercig megáll -, de…..
Emlékeztek még az egyklikkes játékra? Most itt egy adrenalinosabb változata, a Chain of Fire. A pályán levő embereket kell felgyújtani úgy, hogy egyet kijelölünk és megadunk neki egy kezdőirányt, és akinek nekimegy, az felgyullad. Az első körben minden emberért 5 pontot kapunk,…..
Orion 2009.02.03 09:51:12
Hosszabb lélegzetű cucc a Super Energy Apocalypse: RECYCLED!, ami ötvözi a klasszikus real-time stratégiai játékokat a várvédős marhaságok játékmenetével. Adott egy bázis, amit meg kell védeni a zombiktól mindenféle őrtoronnyal, a tornyok azonban különböző energiatípusokat…..
Gergő küldte be az Amorphoust, ami mesteri szinten valósítja meg az értelmetlen, véget nem érő disztrojt. Felülnézetből látunk egy hatalmas bozótvágóval rohangáló embert, vele kell mindenféle amorf szörnyeket levágnunk. A szörnyek ötletessége és a játék remek zenéi miatt…..
A gyűjtögetős kártyajátékok rajongóinak biztosan bejön majd a Necronomicon, de a többieknek is érdemes megtanulni a játék nem túl bonyolult szabályait. Két játékos küzd, józanságpontokból lehet lapokat kijátszani, a cél a másik életerőpontjainak lezúzása. Lehet egy…..
Ötletes ügyességi játék a Switch, az első pályákon még nem is látszik, hogy mennyire. Adott egy folyamatosan zsugorodó játéktér, aminek a közepéből fekete és fehér golyók özönlenek ki, ezeket kell az egérkurzorral begyűjteni. Mindig csak a kurzorral megegyező színű…..
Ötletes lövöldözős játék a Bubble Tanks 2, amiben egy kis sejttel kell elintézni más organizmusokat egyik buborékból a másikba szökkenve. Az ellenfelek kis bigyókat ejtenek el, amikkel combosabbra növelhetjük magunkat, és egy idő után fejleszthetjük is fegyverünket. A…..
Csodás leletre akadtam nyolc évvel ezelőttről: egy cikkre, amiben az Index rácsodálkozott a flashjátékokra. „A flash nagyon kedves, gyors és egyszerű, az animáció királya, az ilyen formátumú játékok a web legjobb és legegyszerűbb játékai” – írja a kolléga az…..
Sámán küldte be a Soviet Silo Defense linkjét a következő kommentárral: „Végre egy olyan játék, ahol nem Amerika a jó, hanem a gonosz. Amerikai bombázóktól kell megvédeni egy orosz atomsilót, olyan háború a zeppelinekkel-módra.” Én még a kivitelezést emelném ki, ez…..
A gazdasági rendőrségnek Csepe fedőnevű munkakerülőnkre kell majd lecsapnia, amiért beküldte a Nano War linkjét. A játék vitán felül az utóbbi idők legegyszerűbb és egyben legzseniálisabb stratégiája, amiben két szín vetekszik számokkal jelölt körökért. A körökben…..
Április 13-án kezdődnek a divízió 1-es világbajnokság küzdelmei Szapporóban. A szakvezetés nem mond ilyet, de mi miért ne mernénk megkockáztatni: a cél a feljutás a világelitbe. Bravúr lenne, úgyhogy ha nem sikerül, akkor sem kell kardunkba dőlni.Magyarország–Kína 7-1,…..
Orion 2008.04.13 10:13:03
Sziasztok!

Aki megtudja hogy hol lehet neten követni a meccseket az megírná az
orion84@vipmail.hu címre? Munkahelyen nincs TV de a Japán meccset nem szívessen hagyom ki... :S És ahogy mindenki én is minden évben reménykedem hogy feljutunk, de ahogy valaki írta "csalódás a vége" szerintem ez nem igaz, mert minden évben kitesznek magukért a fiuk ezért legalábbis számomra sosem csalódás a hokivb. Bárcsak észhezkapnának a sportosztályon is ott fent állambácsinál és több pénzt adnának a jégkorongnak. Tudom kevesebb a nézettsége a focinak, nincs akkora bevétel... De már régen rossz ha csak azért pénzelnek valamit hogy bevétel legyen, a helyett hogy a magyar nevet megismertessék külföldön is... Hajrá fiuk! Csak így tovább!
Orion 2008.04.13 10:14:06
Orion 2008.04.19 15:28:08
probaaaa proba2 2008.03.03 08:52:00
valami rosszul lett beállítva?..
probaaaa proba1 2008.03.03 08:48:00
Ezzel most csak tesztelem hogy milyen gyors..